Сакам да прашам...?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Hipica, Mar 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wolf4e

wolf4e Популарен член

девојки каде да притиснам за да ја спуштам куката на злото или треба да се регистрирам?http://www.sakamknigi.mk/index.php?option=com_k2&view=itemlist&layout=category&task=category&id=53&Itemid=107&limitstart=10

2. Annath

Annath Форумски идол

Wolf4e, на СакамКниги не можеш да ги спуштиш сите книги за кои се напишани статии...
    На овој линк ги има книгите што можеш да ги спуштиш
    http://www.sakamknigi.mk/index.php?...layout=category&task=category&id=22&Itemid=39
    тука ги има на пример, сите од серијата „Купохоличарка“ ;)

wolf4e likes this.
  3. joelle

joelle Популарен член

пред да прашам , сакам да кажам дека во последно време ми се роди желба да имам дете. имам 23 години и свршеник. не сум личност која што е толку посветена на фамилијата и на домашните обврски повеќе се борам во светот на мажите, бизнис, авторитет и доусовршување на образованието. што мислите вие на ова ? дали сеуште е рано за дете? кои се позитивните а кои негативните страни (не дека не ги знама ама.... :D ) да се има дете на млада возраст...

blond likes this.
  4. wolf4e

wolf4e Популарен член

Jас знаеш ли како останав бремена?сакам бебе,сакам бебе :lol: и добив бебе,и одма од моментот кога останав бремена,почна депресијата,повракање,несакав сонце ништо,па ли секс-никако :$ треба да си спремен за да имаш бебе,а мене како на зафрканција ми дојде,не сфакај ме погрешно дека за лошо ти велам.се породив,во странство сама,без фамилија,само мажот ми,свекор ми,и девер ми,со свекрва ми се развдени и немаме контакт никаков,и можеш да замислиш колку тешко ми е :worried: а тебе ке ти е супер зашо ке има кој да ти помага,не ти треба кола,можеш да се снајдеш е сега рачунај спиење,промена на телото,поголема побврска спрема малечкото,не доволно време за себе.ако мислиш дека си спремна зашто да не?не ме сфакај погрешно ако напишав нешто неубаво,само ти кажувам по мое,инаку децата се најголемо богатство и го исполнуваат животот,јас колку пати се нервирам со мојава,ама пак накрај се гушкаме :wasntme:

5. joelle

joelle Популарен член

леле па сигурно нема да те сватам погрешно всушност тоа и сакав да го слушнам, практичната страна на оваа работа, мислам дека полесно ќе биде да размислам кога ќе бидам со ладна глава. ама покрај желбата, знам дека вереникот нема нешто повеќе што сака ода дете а исто и неговите родители кои што преживееа многу а сеуште немат внуци, убаво е чуството што знаеш дека можиш толку многу луѓе да направиш среќни а сепак најсреќен да бидиш ти самиот и тој што го сакаш. фала ти многу волфче поздрав

wolf4e likes this.
  6. blond

blond Популарен член

Јас имам 22 и уште пред една година му се качував на глава така кажано на дечко ми за бебе.
    И јас постојано кењав сакам бебе, сакам бебе... Многу често правевме муабет за тоа дали јас сум спремна, бидејќи сум многу млада, дали би се откажала од многу работи поради брачниот живот и бебенцето.
    Секако не сум љубител на излегувања до раните утрински часови, а кога имам бебе/дете во прегратка се наоѓам во друг свет.
    Малку го развлечив одговорот, но зборот ми беше дека најбитно е ти како се чувствуваш. да размислиш што губиш, а што добиваш.
    Јас еве сега на 22 години сум свежа трудница и сум нај хепи :D
    Позз :*

karak likes this.
  7. Lina24

Lina24 Истакнат член

сдп какво место е папаја за излегување??гледам некоја група вечер имало некоја забава, блуз и џез музика??

8. 2468

2468 Популарен член

сакам да печам компирче, морковче и виршли :$ е сега се заедно да ставам да се печат, или прво малку да се потпечат компирчињата и морковчето, па после виршлите? :worried:
    се водам по логика немоја да ми се шмркнат виршлите за цело тоа време што му е потребно на компирчињата :$

9. Annath

Annath Форумски идол

Прво компирите и морковите, виршлите покасно... секако нив не им треба многу време за да бидат готови ;)

10. Lina24

Lina24 Истакнат член

вака бројче исечи го компирчето на крукчиња не многу дебели ниту многу танки, стави малку зејтинче во тавата нареди ги одозгора компирлињата стави им оригано сол и малку босилек и стави морковче измеѓу нив, сето налеј го со вода да не се залие, туку еден прст одприлика водата да дојде до компирот и печи на 200 степени околу 30 мин и при крај стави ги виршлите одозгорА и јас сеа скоро си го правев истото
    (пробај со вилушка дали компирот е варен, некаде после 25-тата мин)
    многу е вкусно, се настрвив сеа ;)

2468 likes this.
  11. Annath

Annath Форумски идол

А бе има таму стално некои журки, свирки и слично, ама некако ми личи на дупка местото...т.е ептен ми е дупка. Ако збориме за она што е кај Дом на Градежници, т.е до Хавана.

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Каде се наоѓа новото Бјути шоп?!Знам дека го видов и реков,запамти...и летна.
    И дали некој ја има користено декоративната козметика и како сте задоволни?!

13. Lina24

Lina24 Истакнат член

кај може да си најдам некое вакво слично фустанче како овие, и по колку им се движат цените, или пак акп знаете некоја што шие добро и не многу скапо (во скопје)

Attached Files:

14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

абе нели во скопјанка во аеродром има? :^) јас имам видено таму имаше, и во центар едно! па убави се производите,и не им се скапи, имаа нели и каталози, ама многу ретко можеш да сретнеш некој што е зачленет таму

15. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Да има во Скопјанка тоа сигурно, кај мене е во комшии, ама искрено јас ич не сум задоволна од нивните производи, поготово тие Carlo Di Roma продуктите се ужас... :doh: Кога се отвори скоро се им изнакупив, имаше доста акции и наградни игри, ама толку беше...
    Сега продолжив да пазарам од парфимеријата карши нивната, основни работи бидејќи не е најдобро снабдена со брендови,,,

Мене ми се допаѓаше кога се отвори, убаво беше средено со убава атмосвера...Потоа стана `геј бар` =), па се повлековме хетеросексуалците, па после тоа почнаа некои џуниор журки да се организираат за основци и родендени... :emo:
    Штознам ако идеш првпат можно е да ти се допадне...интересен е амбиентот...

16. maja8

maja8 Популарен член

Има во ГТЦ, и тоа во пролазчето кај ЧАО, ќе најдеш, едно мало продавниче е, тука кај скаличките за нагоре. Инаку немам користено ништо од тоа, многу се ефтини производите ам анезнам колку се квалитетни.

Еве каталог на нет http://www.beautyshop.com.mk/Default.aspx

а има и тема на форумов telo/ziaja-kolastyna-t1020/ па можеш таму да прочиташ повеќе :)

17. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Сдп најдов многу за хороскоп, па почнав да постирам во темата Карактер поред хороскопот. Сега, незнам дали да отварам теми или да продолжам да постирам ?

18. Victorya

Victorya Популарен член

Мислам дека е подобро да отвораш нови теми, бидејќи скоро сите кога ќе го видат насловот на темата, отвораат на првата страна, ретко кој оди страна по страна...

19. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Јас користев од нивната декоративна козметика ама не се ништо посебно, а најмногу што ме нервира е што на самите производи нема рок на траење. Пишува дека се добри да речеме 24 месеци од датумот на произвотство ама датумот го нема на поединечните пакувања, ми рекоа дека само на кутиите во кои ги носеле бил испечатен датумот :o
    Така да јас купив еднаш неколку производи на промоција и уште еднаш не се вратив таму.

20. Fearless

Fearless Истакнат член

Сакам да прашам дали постои тема, бидејки јас немам најдено за одбивност од храна, и проблеми со храната?

Thread Status:
Not open for further replies.