1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.332
    Допаѓања:
    261.410
    СДП незнам дали јас сум мутава или што е проблемов ама некако слабо ми оди снаоѓањево низ форумов...сакав да закачам слика во еден мој одговор ама не ми иде :@ Значи ја наогам на гугл сликата го копирам линкот во мислењето го ставам линкот помеѓу заградите што се наменети за слика и добивам сликичка која не се отвара...дали несоодветни слики ставам дали дека користам google chrome стварно незнам што е :o А обично ме бива за вакви работи :emo:

И додека се жалам да се пожалам уште малку, сакав во потписот да ставам ticker го најдов сајтот ама не успевам да го пополнам она од кога треба да почне да одбројува (ух ама објаснив ни сама не се разбрав) :(

2. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Па не знам, ама јас обично прво си ја симнувам сликата негде, ја прикачувам како фајл и го испраќам мислењето. Би требало да функционира. Хм? Пробај...

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Да не знаете каде се продаваат футроли за лап топ, значи не ташна туку футрола? Ја видов денес професорката со таква преубава, розева футрола и сакам и јас за мојот лап топ. :inlove: Ако знае некој нека ми одговори...позче :*

4. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Божица, кога ќе ја отвориш сликата, стисни десен клик и Open image in new tab ќе ти се отвори друг таб и копирај ја од табот адресата и тогаш стави ја меѓу заградите. Ако не функционира вака незнам. Јас така правам.

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    СДП дали некоја се има фарбано со Бјути фарба за коса :^) И дали излегува добро?

6. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Оффи мајка ми се фарба неколку пати по ред со таа фарба,и мене ми е убаво како и излегува,таа веќе има и бели влакна па све и покрива,а плус и косата има сјај после фарбање.

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Јас се фарбав со палете ама ми го сушеше влакното. Сега пробав со оваа па ме интересираше дали е во ред :) Инаку јас се фарбам со црвена,ако се фарба и мајка ти со црвена можеш да ми кажеш дали излегува убаво. Со една посветло црвена се офарбав сега, сакам малку по впечатлива да биде :)

8. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Има и по продавниците со обични ташни , значи тие за искачање :) Прошетај низ град , ќе најдеш . Крај краева прашај ја професорката :lol:

9. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Мајка ми се фарба со М16 Aubergine,не е црвена впечатлива,на дневна светлина има убав бордо сјај.

10. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    девојки ... не знам како да прикачам слика или нешто како анимација .. јас слики ставам преку „прикачи фајл“ ама таму е дозволено само до 5 фајлови, а гледам вие другите имате повеќе :$ и сдп дали кога ќе ставам слика мора да ја слегнувам .. ајде некој нека објасни детално :D :$ фала однапред :* :*

11. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Кога ќе ја најдеш сликата, ја отвараш, потоа и го копираш линкот(адресата) пр. www.freesmiley.com и таа адреса ја ставаш во [img ]www.freesmiley.com[/img] само без празно место. (За автоматски да ти се појават заградите, кога поиуваш мислење горе, ќе ја стиснеш опцијата Img. И мегу нив ја пастираш адресата. (Ctrl+V)

Малце измешано ама се надевам дека свати.

12. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    сфатив ... фала многу :* :* :* :* :*

13. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Yes! :) Ајде пробај, да не биде на суво. :D :* И ништо тука сме за да си помагаме нели ?

На BeYourself му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    СДП, што се случи со Фемина трачеви? Зошто Билката ја заклучи? Пак имаше нешто претерано? Не ја пратев таа тема во последно време...

15. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.191
    Некој тип оставил мсн на некоја од девојките, го најдоа на фб и ставија слика. После многу коментари билка ја заклучи темата.

16. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    фала ти Марамке... Баш ми е криво, ама очигледно не знаеме да се исконтролираме и затоа си останавме со една тема помалку :^)

17. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    сдп дали некој го има помирисано машкиот парфем од АВОН JET HOMME?? сакам да го порачам ама незнам каков е, свеж, тежок, мешан :) ???

18. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    сдп каде може да симнувам музика? нешто како бершеар! зашто ми се расипа :devil: и не можам да влагам веќе

19. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    limewire(мислам дека така се пишуваше) ти е слично на бершер, ама според мене најдобро за спуштање песни ти е free youtube to mp3 converter,(а имаше и страница за онлајн спуштање од јутуб, ама не се сеќавам како беше таа, а ова ти е програма), ја копираш само веб адресата од песната од јутуб и даунолираш, барем таму сигурно ја наоѓаш песната, а и квалитетот ќе си го видиш претходно на јутуб

20. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.897
    Допаѓања:
    24.165
    Линче, баш прееска му донесов мостра на дечко ми од таа пријателката што прави порачки, сакаше да го мирисне овој парфем, и нему му се допадна и реши да си го порача, парфемот е онака класика, не е баш свеж, туку малку потешко мириса ама убав е многу :)

На Lina24 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.