Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    СДП дали некаде сте се договориле а јас не сум забележала,сите форумџики да си ги вратите старите аватари ? :D

2. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    СДП - имам проблемче едно ама не знам каде да го поставам прашањево па ајде тука. Ако грешам пренасочете ме ве молам.
    Имам блиска другарка, секој ден после работа има обичај да испие шише вино. Кога и да ја викнам на кафе - нарачува - вино, минимум 4 чаши. Кога излегуваме, не знае за доста со алкохолот. А вчера забележав дека многу брзо испи самата две шишиња вино - јас одоколу малку и свртев муабет, и реков - аман бе, кога го испи винцево? Таа малку бурно изреагира и ми рече - како јас? ЗАЕДНО го испивме. Јас испив едвај две чаши.
    Нејсе. Да не се работи за алкохоличар веќе? Мислите треба да и кажам дека сум забележала дека многу пие...што е најстрашно навика и стана. Секој ден шише вино, па не е малку...или јас претерувам? :?:

3. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Кажувајте некои техники за препишување на колоквиум ! :D :D

4. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Според мене искрено се работи за латентен алкохоличар.А тоа е поради некои нејзини проблеми веројатно.Така да ти некако да пробаш да го извлечеш од неа,да ја дознаеш причината поради која често пие.
    Имав другарка која почна да пие многу често и и влијаеше на однесувањето.Свесна беше за тоа и што направи после не знам.

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Џулс фала ти за советот. Јас и го знам проблемот, и веќе година дена се трудам некако да и помогнам, со совети секако, но таа самата се повеќе се заплеткува и веќе мислам дека и самата во главата си го создава проблемот. Можеби заради тоа пие. Ајде ќе пробам некако муабет да и направам. Само се плашам да не изреагира ептен, ни вчера не сакаше да си признае дека она ги испила скоро цели двете шишиња вино...

6. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Карина како штетни? Во кој поглед? па виталија е производител на здрава храна, житарки и такви работи.
    И јас ги јадам многу овие, ама не за доручек туку за десерт :) се чудам како продавачката ти кажала дека се штетни, што би имало штетно во житарките медот и кафеавиот шеќер, содржат скроб знам,ама не е тоа штетно, ти сигурно не јадеш по 10. Ааа се мислам дека се ефтини па продавачата сака да те невлече на тоблероне :D (шала) :*

7. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Абе, црвени сијалици кај се продаваат? :^) Малку безврска прашањево али јбг ми треба.
    Малку атмосфера разумете...... :lol:

8. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СДП има ли некој тука со нет од АДСЛ? Паѓа дали паѓа, стопати беа на поправка демек, не бива. Имате ли ваков проблем? И дали само мене не сака да ми ја отвори странава последниве неколку дена? :?:

9. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Имам јас на работа таков, еве како двапати за 2 саати го ресетирам компјутерот :devil:

10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370

Јас имам и ужас е ... не не ја отвара странава ни кај мене ... вчера два саати ке го рогнев мислам дека ... и сервис викнав и се ... таа вика кабелче ова она уффф ... тој што дојде па теле јас од него знам повеќе :lol: ... немам коментар паѓа на две минути ... завршува договорот и да ми се мавнат безобразни се толку пари земаат за што ?? еве го поминат е интернетов со денови а од што од фемина од фејсбук и мсн ли ... глупости !!! :P

11. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Па нема ништо поасолно тука, се мислам дали да менувам на Оне нешто, имале демек и тие се заедно, или што, нема кабловски, нема друг, овај стварно станува за никаде. :@ Да не може човек раат да бара нешто или било што да работи. И сега? Тoa e.
    Tедибер, и кај мене до 5 од месецот ако издржи добар е :!: Брат ми сто пати ги викна, се сменија не сака пак, а ниту симнувам нешто, ниту пак тој, ако е до една песна, две месечно браво тогаш :clap: |( Катастрофа!

12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370

зелено пазарче :) баш мама купи пред некое време а на форумов нешто за тоа имам читано и се згазив од смеење како будала :)

те разбирам кате и многу други се жалат и не ми е јасно како бре не преземаат ништо ... сега имам 2 семинарски и не знам како ке ги направам искрено ... ми иде да одам со договорот да ги треснам ... а јас сакам кабловски 500 денари неограничен или не знам 400 може е има една другарка вика поспор е ама ефтин и неограничен па не знам имам уште еден месец да ги трпам овие непрокопсаниве па ке видам дома ке правам муабет ...

13. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    ^^ Jac имам АДСЛ...исто и на мене во последните неколку дена ми паѓа нон стоп. посебно на странава...не знам до жто е супер си беше до пред некое време....
    А ја се мислам компјутеров крш а оно интернетов...ццц :!: :!:

14. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    С да ја П Квинчето, дали имаше некое посебно изненадување и подароци за годишнината? :wasntme:
    многу сакам јас детали да знам :lol: :lol:
    ако не е за пред јавност, пиши ми лп :!: :D :D :*

15. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384

Бројче уште се немаме видено...така да ништо не знам.... :$ ( Само знам дека ќе идеме у некој ресторан во Ск ( ама му го заборавив името )...ама ќе те обавестам утре се до детал ;) :* ( преку ЛП )

16. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.157
    Зошто родителите не ги сфаќаат децата и не ги прифаќаат нивните сфаќања и се што им е битно? ;(

17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДП дали некој знае некоја интернет страна каде што можам да најдам задачи за израмнување на хемиски равенки каде што можам потоа да ги проверам (само да не бидат многу сложени, за 8мо основно од прилика) ? :)

18. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Дај пушти ми по ЛП мислам дека ќе можам да ти помогнам, ако се сеќавам добро :lol:

19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Блонд јас ги знам, работата е што сакам да вежбам. :) Правам уште некои грешки, па морам да се усовршам. :D Е сега сите ги испорешив од лани, а годинава работни немаме. :?:
    Требаше час да закажам приватно, ама задоцнив и немаше термин. :worried:
    Па мислев да не има нешто на интернернет за вежбање. :)
    Најдов нешто би требало да ми помогне. :)
    Фала сепак, доволно е само што ми понуди помош. :*

20. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Сдп 043 за Велес позивен беше така :?:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.