Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    кој оние што се по 50 дена на капакот што се лепат од тие????

2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.157
    Да, пробај од тие, зошто вака постои можност и твоите да паднат. Инаку постои и друга финта. Ако имаш виткач за трепки, ги виткаш ставаш маскара, чекаш да се исуши и пак ги виткаш, пак маскара. Така 3,4 пати.

3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.612
    Не бе срце, јас си ставам трепки онакви готови нели што одат во комплет.
    Си имам специјален лепак, од пазарче си го купив за 100 ден, исто и трепките, они се горе-долу исти, има некои за волумен, а некои за должина.
    Земи си еден пар за проба, многу брзо се лепат врз твоите, а не ги оштетуваат сигурно.
    После ќе ги стиснеш само со виткач за трепки, малку маскара и топ ќе бидеш ;)
    Чекај ќе ти ставам видео само да најдам како се лепат најлесно...

Еве, редактирам, разгледај ги туторијалите на оваа девојка, она секогаш става вештачки трепки, ќе видиш како најлесно, јас од неа научив многу трикчиња ;)

http://www.youtube.com/watch?v=rOCzQ3pKGvk

На Lacrimosa, strangewoman, Victorya и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    СД ве П нешто, вас жени мои...

Зошто барате детални психолошки анализи, ако не сакате да прочитате нешто лошо за вас?

Ова е форум, значи што и да напише некој за вас, не мора да значи дека е точно и да се потресувате...

Крај краева, зошто барате да ве опишат, за да чуете само комплименти дека сте многу мили, паметни, добри, убави? Тогаш дајте да отвориме тема „Дај ми комплимент“ и нема лутиш...

Некој те сака, некој не! Тоа е тоа, исто како и во реалноста!

5. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.269
    Допаѓања:
    57.120
    Испеглај ја, стави тоа што обично ставаш и "полежи ја" :lol:
    Залепи ја прво косата од едната страна на лицето, и легни на перница некои 5-10 минути, па потоа сврти се на другата страна. Внимавај да не е прекршена. Ова е стварно делотворно, испробано е. Јас ја пеглам со керамичка Ремингтон, па пак фајде нема, ако не го направам не ми лежи убаво.
    Е сега, не знам колкава ти е косата, не знам како би било со долга коса, но ако ти е најмногу до рамена, супер е трикчето.

6. cece07

cece07 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    11
    Анннни,да си ставиш, затоа што очите секогаш оставаат најсилен впечаток,и кај машки и кај женски.

7. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    Трендафилка ама нели оде комплет лепак со трепките ......мора ли посебен да купан каде да го најдам во парфимериите го има ли....

8. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Јас колку знам дека тој лепакот што оди комплет со трепките не бил добар не држел ич.
    А во парфимериите има посебен лепак за трепки. Ќе прашаш и ќе ти кажат они .

Толку знам јас. :D

:*

9. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    Ок...фала многу момички...стварно ми помигнавте...утре одам по пробни трепки...мислам во понеделник утре е недела.....

10. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.612
    Иде во комплет едно мало да, ама јас никогаш не сум начекала салам, секогаш било засушено и неупотребливо.
    Побарај во вашите парфимерии лепак за трепки, мора да има, а не е повеќе од 100-150 ден.
    Го ставаш по должината на трепките и чекаш 15-20 сек. да се згусне. Ако треба дувни му малку топол воздух. И само внимателно ќе ги залепиш врз твоите.
    :)

11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    аннни, да не сакаш надградба на трепки да правиш? :o ја еднаш правев за матура, цели трепки пои ми испопаднаа! :devil: тоа беше еднаш и веќе никогаш! :( не знам зашто, ама ми се скинаа и моите трепки! друга некоја го имала овој проблем? а за купечки трепки, купив едни на пазарче за 30 денари :D :lol: тоа лепакот внатре водичка! нити лепи, нити ништо! а во парфимерииве 800 денари трепки само со циркони :^) молам, 800 денари? :D абре ајде, *ефтино* да не е случајно? :lol: мислам дека 1000че треба да бидат!

12. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Јас имав ставено за матура вештачки трепки и преубаво изгледаше. Арно ама, другиот ден една падната една тука... |(
    А моите трепки колку што паметам тука си беа, е сега мислам дека како помалечки ми деловаа, не памтам баш. :^)

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    да, да скоро скоро цели ми паднаа т.е ми се скинаа :lol: ми пораснаа после некој месец, среќа! инаку без трепки ќе шетав! и реков, веќе вештачки трепки никогаш! памет за друг пат :lol: стај си римелче и готово! ама колкави беа, над веѓата ми беа со отворени очи, како кафанска певаљка бев :rofl: па ги кратев со ножички малце, срамота беше таква да искачам, како пајаци да сум залепила на мене :D и толку им беше радоста! уште на матурата почнаа да се распаѓаат од многу весеље и пот изгледа :D кога стигнавме во кафаната, немав трепки... лепотица бев :rofl: инфаркт ме мавна :u:

14. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    СДП зошто ако нешто не сака да направи едноставно не ми каже? А не да наоѓа глупи изговори, лаги на кои мисли дека ќе му поверувам. И не знае да се јави, јбг, јас мора се’ да организирам... :@ :@ :@

п.с. извинете за пцовката :(

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    сдп каде е таа тема прв и единсвен? :wasntme: ајде ве молам нека ми каже некоја :wasntme:

16. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.881
    Допаѓања:
    24.154
    На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.157
    Од каде вадите слики ? Па сакам да си сменам аватар, ама барам некој сличен, девојка со црна коса и со марама, ама нема :(

18. tweety7

tweety7 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    2
    Сакам да прашам ИМА ЛИ СЛОБОДНО МАШКО НА ОВАА ПЛАНЕТАААААААААААААА ??????????? :^)

19. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816

М? ;)

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    сакам да прашам дали некој знае до кога може да се продолжи студенскиот кредит? :o

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.