Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.363
    Допаѓања:
    10.669
    Направив глупост :( Од нервоза го мавнав телефонот и ми се исклучи.Кога го уклучив,гледам,се скршил внатрешниот екран.Телефонот си работи добро ама нема никаква слика,целиот е црно-бел и искршен.Се поправа ли и да не знаете колку отприлика чини поправката.Однапред благодарам :(

2. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    да, се поправата колку што знам јас, братучетка ми пред некое време му го смени екранот на моб., сони ериксон имаше, 1500 ден. но зависи каков моб. е :)

3. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    СДП дали некој се фарбал со 'кна? И дали има последици , на пр. оштетување на коса.. ?

4. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    ^зависи од мобилниот, ама не е нешо евтино...сега повеќе ти се исплаќа да купиш нов (освен ако стариот ти е некој многу скап мобилен,на пример iphone :D ) братучед ми има платено 3800 за екран.да да, може не ке ви се верува, ама може да кошта скоро цел телефон..а знаете дека денес мобилните се ефтини и секој може да има, им паѓаат брзо цените

5. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    нмислам дека не се оштетува косата ... расте побрзо ама многу се згуснува ... како бушманче да не бидеш после. :rofl: :P

6. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.363
    Допаѓања:
    10.669
    Па како што стојам со буџетот не сум многу за нов телефон...Сега ги овршив моите 2000 денари за фустан ... Тато ми рече никогаш повеќе нов телефон немало да ми купи...Се мислев да си го поправам овој од заштедата што ја имам плус нешто да си присоберам и мама нешто да ми додаде ... :(
    За ваков телефон ми треба поправка,отприлика колку би чинела?

7. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.283
    Блонд мислам дека подобро е некои беж чевли, беливе ептен ќе штрчат. Мислам дека вакви ќе бидат многу подобри :)
    [​IMG][​IMG][​IMG]

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.157
    Баш и ради тоа се фарбаат со к'на за да не им се оштети косата. Најчесто муслиманките ја користат и незнам колку сте забележале, но имаат преубави коси. Фризерката и препорача на мајка ми да се фарба со к'на за да и се згусне косата. Само има малку бои.

9. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.283
    Воопшто не се оштетува- напротив :)
    Зошто сите во Индија имаат бујни коси? Заради тоа што ставаат к`на место фарба.
    И Ферхунде има к`на и Неџла ;) 8)

10. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    јас по навика стално ги носам мобилниве на поправка :D ама сите ми се samsung, па според тоа можам да ти кажам дека (според мене) нема да биде под 1000 но нема да биде и нешто скапо.може да е 1500.според ова јас шо го имам доживеано со моиве мобилни :lol: пошо твојов е nokia постара верзија, од пред две години нели?не е битно тоа..јас мислам дека со лесно ке поминеш :lol: :lol: ај дај боже што помалце тоа подобро..знам како се осеќаш..мене во вода ми имаше паднато мобилниот :o позз и од кога ке го направиш извести ме..да си знаам и јас :D оти многу сум по мобилните :lol: :lol: позз

11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    багуфче ако можеш да собереш 1000 денари трк во мобимак и земи си едно ново телефонче па здравје поправај прави понатака или земи си еден на постпејд 250 денари месечно и ке немаш гајле. Јас така имам . Ајде па пиши што ке решиш. :*

На Diamond му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    ај вака ке прашам, може ке испаднам луда, но што е тоа к`на? ствано незнам..ако може да ми објасните? :lol:

13. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Majka ми се фарба со кна подолго, и косата и е преубава и цврста, а речиси и беше изогреан кога ја фарбаше со фарба со хидроген. Ако ти се погодат боите, ич не мисли се, ќе имаш бујна и цврста коса. Исто и една другарка се фарба со црна кна, и свети преубаво.

14. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847

јас од многу мала почнав да се фарбам и сега сакам да пробам со к`на, ама страв ми да не не ми испадне убава бојата. иначе моментално ми е лешник боја (фарбаната), а природната ми е темно кафеава.
    СДП каква испаѓа кафеавата к`на?

15. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    да багуфче, повеке ти се исплаќа од вип еден на претплата ем ефтино ем добар телефон можеш да имаш.наместо парите за поправка да ги даваш.пошо има расипани луѓе.мене еднаш го однесов телефонот на поправка, ај што ме одраа 1000 и кусур денари туку дебилите ми ги земаа оргиналните делови од телефонот, и ми ставиле некои фалш, и оп после еден месец телефонот никаде.100 пати го однесов и више се уморив.па си купив нов.. е не ке давам на секое за поправка,као демек имам вишок пари за давање.едно ново телефонче и чао пријатно :lol:

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Тоа е природна боја за коса. За нејзино растворање не се користи хидроген, туку чај, кафе или жолчка од јајце. Затоа и не ја оштетува косата. Само ја има во многу малку бои, црна, црвена, темно и светло кафеава.

На Diamond му/ѝ се допаѓа ова.
  17. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Дечки од новите чизми на едната нога ми излезе пљуска-плускавица. :worried: И ме боли многу , сега кога си ги облеков патиките едвај одев.Помагајте ...некое решение? Имам ставено ханзаплас.

18. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.269
    Допаѓања:
    57.120
    Резултатот е супер, само многу тешко е после да ја промениш бојата. Затоа ако решиш да си црна на пример, имај предвид дека фарбата можеш да ја осветлиш, но к'ната не...

19. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.646
    Допаѓања:
    23.875
    Правев семинарска и треба да има нумерирање на страниците на дното од секоја страна. Работев во Ворд 2007 и отидов во insert page numbers па Bottom of the page и ми ја нумерираше и првата(насловната) страна,а таму не треба да има бројка. Не можам да се снајдам како да ја избришам 0-та од првата страна. Никаде нема да одштиклирам за да нема бројче на првата страна. Ај helppp :)

20. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Има бе еедно место таму побвтарај

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.