Сакам да прашам...?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Hipica, Mar 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Освен ако имаш дечко или слично, па тогаш ќе си ги најдеш сите тие работи... ;)

2. NelChe

NelChe Истакнат член

Не, фала, ќе си се поштедам и ќе си го задржам мислењево за ваквиве ко него. Мислам дека мојов критериум е сепак на некое повисоко ниво. ;)

3. 2468

2468 Популарен член

Феминки знаете ли некоја страна каде што можам да гледам онлајн филмови? Овие страните што се во дадената тема, не ги отвара, или филмовите не ги чита |(

4. Tenkai

Tenkai Популарен член

Јас порано тука гледав, само треба да се регистрираш и можеш да гледаш. :) А има и добри филмови. :)

2468 likes this.
  5. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

2468 likes this.
  6. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Сакам да прашам како ги пишувате тие помалите смајлиња, што не се како на скајп?

7. senza.parole

senza.parole Форумски идол

^^^Тоа се слики од компјутер :)

Strumfeta93 likes this.
  8. Victorya

Victorya Популарен член

СДП каде можам да најдам службен весник?

9. maja8

maja8 Популарен член

10. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Во било која градска библиотека имаат архива, можеш да најдеш од секоја година, сите броеви. Само кажи им ја годината и изданието, ќе те услужат.
    Едит: Ако ти треба ново издание - нема на интернет, библиотеката мислам дека е единствена опција.

11. strangewoman

strangewoman Популарен член

СДП дали знаете од која страна можам да симнам теми/позадини за PowerPoint 2007 или 2010? ? ? :)

12. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Па мислам дека можеш да ја осветлиш колку толку ,е сега ти колку што знам црна си па за до мед моја неверувам дека ќе можеш да ја осветлиш ама ипак прашај некоја фризерка ...дека ја природно кафеава си бев па пак морав со бланш за медова боја :^)
    :*

13. teddybear

teddybear Популарен член

Сдп ,

На косата ,поправо на кожата ми се прават некако како кожичка ,не е првут,туку јас си ги корнам тие па косата ми е цела бела со парчиња кожа уште вториот ден од бањање. А тие на кожата се баш како кај бебенца кога им се прави така на главчето кога се мали. Што да правам ? има ли некое чаре ? Не ми било вака секогаш сега последниов месец. Дали есенва влијае не знам. ја мијам со шампонот од бреза полн со ампули витамини, последниов пат сменив викам ај да видам друг шампон ама пак е исто.

Мајка ми беше во аптека и и дале маст за оштетена кожа ама како бре ке мачкам маст на глава 4 пати на ден .. па ке збеснам од миење на косата. Плус маста е за изгореници алергии нешто така пишува во упатството.

Ако имал некој некое слично искуство и може да помогне ке му бидам благодарна. :)

14. julie77

julie77 Форумски идол

Теди...не знам што и дале на мајка ти ама на татко ми му се луштеше така кожата многу и му дадоа Бетасалик течен да става на главата.Инаку користи шампон тод неутрогена Т - гел и доста му се исчисти кожата. Па пробај

teddybear likes this.
  15. teddybear

teddybear Популарен член

Фала Џули , ама мене кожата не ми е оштетена како што и рекле на мајка ми, чиста е кога ке се избањам и наредниот ден кога ке станам како кај бебенцата ми е и јас ја луштам и косата ми е цела со парчиња кожа а ако не ги откорнам си седат така тие кожички на глаавата ( не знам колку убаво ти објаснив се надевам ме разбра :) ) , маста беше на д една и ја џитнав , немам намера да ја користам . :D А за шампонот ке и речам на ми мама да распита и да го земе ако ми помогне во ситуацијата. :)

16. julie77

julie77 Форумски идол

Е па мече тогаш ти се перути..Ако нема врска Бетасаликот може да се користи за оштетена кожа..ама ако не сакаш најди го овој шампон може да го има во Зегин и некои приватни аптеки,пробај со редовно користење па кажи ми дали си задоволна.На татко ми му помогна многу..Му се исчисти косата од перут целосно.Ама освен со тој не се мие со друг.Ти можеш неколку миења со тој па после смени шампон некој поблаг.

teddybear likes this.
  17. blond

blond Популарен член

СДП дали лекар што не ти е матичен може да ти даде боледување ???

18. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

не :doh: од искуство! мене ме имаат вратено :doh: ама прашај си најубаво.... :)

19. sonce777

sonce777 Популарен член

blond јас мислам дека неможе,мора матичниот да ти го отворе боловањето на крајот од боловањето ти го даде листот,и го носиш во фирмата кај мене така направи матичниот гиниколог....

20. blond

blond Популарен член

но матичниот гинеколог не сака да ми даде боледување бидејки не сум се јавила тогаш на преглед, туку само телефонски се консултиравме. И сега проблем, не можам да си ги покријам деновите на отсуство !

Thread Status:
Not open for further replies.