Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Освен ако имаш дечко или слично, па тогаш ќе си ги најдеш сите тие работи... ;)

2. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Не, фала, ќе си се поштедам и ќе си го задржам мислењево за ваквиве ко него. Мислам дека мојов критериум е сепак на некое повисоко ниво. ;)

3. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Феминки знаете ли некоја страна каде што можам да гледам онлајн филмови? Овие страните што се во дадената тема, не ги отвара, или филмовите не ги чита |(

4. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Јас порано тука гледав, само треба да се регистрираш и можеш да гледаш. :) А има и добри филмови. :)

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.566
    Допаѓања:
    298
    На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да прашам како ги пишувате тие помалите смајлиња, што не се како на скајп?

7. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.877
    Допаѓања:
    24.152
    ^^^Тоа се слики од компјутер :)

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    СДП каде можам да најдам службен весник?

9. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
  10. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.269
    Допаѓања:
    57.120
    Во било која градска библиотека имаат архива, можеш да најдеш од секоја година, сите броеви. Само кажи им ја годината и изданието, ќе те услужат.
    Едит: Ако ти треба ново издание - нема на интернет, библиотеката мислам дека е единствена опција.

11. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    СДП дали знаете од која страна можам да симнам теми/позадини за PowerPoint 2007 или 2010? ? ? :)

12. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Па мислам дека можеш да ја осветлиш колку толку ,е сега ти колку што знам црна си па за до мед моја неверувам дека ќе можеш да ја осветлиш ама ипак прашај некоја фризерка ...дека ја природно кафеава си бев па пак морав со бланш за медова боја :^)
    :*

13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сдп ,

На косата ,поправо на кожата ми се прават некако како кожичка ,не е првут,туку јас си ги корнам тие па косата ми е цела бела со парчиња кожа уште вториот ден од бањање. А тие на кожата се баш како кај бебенца кога им се прави така на главчето кога се мали. Што да правам ? има ли некое чаре ? Не ми било вака секогаш сега последниов месец. Дали есенва влијае не знам. ја мијам со шампонот од бреза полн со ампули витамини, последниов пат сменив викам ај да видам друг шампон ама пак е исто.

Мајка ми беше во аптека и и дале маст за оштетена кожа ама како бре ке мачкам маст на глава 4 пати на ден .. па ке збеснам од миење на косата. Плус маста е за изгореници алергии нешто така пишува во упатството.

Ако имал некој некое слично искуство и може да помогне ке му бидам благодарна. :)

14. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Теди...не знам што и дале на мајка ти ама на татко ми му се луштеше така кожата многу и му дадоа Бетасалик течен да става на главата.Инаку користи шампон тод неутрогена Т - гел и доста му се исчисти кожата. Па пробај

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  15. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Фала Џули , ама мене кожата не ми е оштетена како што и рекле на мајка ми, чиста е кога ке се избањам и наредниот ден кога ке станам како кај бебенцата ми е и јас ја луштам и косата ми е цела со парчиња кожа а ако не ги откорнам си седат така тие кожички на глаавата ( не знам колку убаво ти објаснив се надевам ме разбра :) ) , маста беше на д една и ја џитнав , немам намера да ја користам . :D А за шампонот ке и речам на ми мама да распита и да го земе ако ми помогне во ситуацијата. :)

16. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Е па мече тогаш ти се перути..Ако нема врска Бетасаликот може да се користи за оштетена кожа..ама ако не сакаш најди го овој шампон може да го има во Зегин и некои приватни аптеки,пробај со редовно користење па кажи ми дали си задоволна.На татко ми му помогна многу..Му се исчисти косата од перут целосно.Ама освен со тој не се мие со друг.Ти можеш неколку миења со тој па после смени шампон некој поблаг.

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  17. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    СДП дали лекар што не ти е матичен може да ти даде боледување ???

18. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    не :doh: од искуство! мене ме имаат вратено :doh: ама прашај си најубаво.... :)

19. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    blond јас мислам дека неможе,мора матичниот да ти го отворе боловањето на крајот од боловањето ти го даде листот,и го носиш во фирмата кај мене така направи матичниот гиниколог....

20. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    но матичниот гинеколог не сака да ми даде боледување бидејки не сум се јавила тогаш на преглед, туку само телефонски се консултиравме. И сега проблем, не можам да си ги покријам деновите на отсуство !

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.