Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Па не знам дека ни дале корисничко име и лозинка па ја чекам мајка ми да видам што ќе каже, може тие ни дале, а јас да не знам за тоа, но не верувам. Ако не ќе отидам во некој нивен наплатен пункт па ќе прашам, би требало таму да ми дадат информација, а ако ништо друго да ми дадат корисничко име и лозинка. :)

2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Кажи ми зошто сакаш да провериш?Јас сум На Кејбл тел...

3. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Па онака сакам да знам колку гигабајти интернет сум потрошила овој месец и уште колку имам за трошење, бидејќи честопати се има случено да добијам повисока сметка, затоа што сум прекорачила, но кога ќе се сетам отприлика што се сум симнувала некако ми се чини дека не сум ја прекорачила границата. :)

4. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    6.726
    СДП кога ќе помине ова време.. полно со порази и тага, никогаш возвратена љубов. Ќе го имам ли некогаш ? ;(

5. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Па онака сакам да знам колку гигабајти интернет сум потрошила овој месец и уште колку имам за трошење, бидејќи честопати се има случено да добијам повисока сметка, затоа што сум прекорачила, но кога ќе се сетам отприлика што се сум симнувала некако ми се чини дека не сум ја прекорачила границата. :)[/quote]

Јас никогаш не доплаќам плус...цената е таа.Е не спуштам филмови,музика...Сега не знам, ти ако претеруваш тогаш секако ќе доплаќаш :)

6. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Надежта последна умира :)
    Но не единствен маж ма светот нели? :!: има многу други но бидејќи љубовта е слепа ти не ги гледаш
    можеби како ти што тагуваш по него така некој друг тагува по тебе и фантазира за моменти поминати со тебе. Љубовта не е љубов ако не ја чуствуваат двете страни
    тоа е само некое лудило за кое некогаш ќе се изнасмееш и ќе се запрашаш по кого и зошто тагував каков начин на љубов беше тоа ???
    Ако не те забележува и покрај некои твои потези значи не те заслужува
    Aко Господ ти го земе она што го сакаш- не тагувај -Господ чува нешто подобро за тебе ;)

7. violinistka

violinistka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2010
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    152
    СДП дали некој знае да ми објасни каде поточно се наоѓа населба Илинден и со кој автобус се иде до таму? :)

8. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Тоа ти е Белимбегово поранешно.
    63ка и 66ка автобуси.
    Таму е дискотеката Милениум, во неа сум била, ама со автобус натаму не сум се возела :lol:
    По автопат како што одиш накај Велес има хотел Белви, епа оваа населба е десно од автопатот одма таму.

9. violinistka

violinistka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2010
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    152
    Фала :)
    Дај боже да не треба да идам таму,да идам на друго место :lol:

10. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сдп зошто секогаш кога некој нешто те прашува (131928319 прашања), те дави, ти досадува, и ќе ти рече: „еј извини нешто да те прашам, да ми помогнеш... Извини што те замарам...“ и секогаш викаш „ништо бе уживај, не замараш...“ а уствари........ :@ :@

11. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    ^зашто си добра и ќе ти биде помирна совеста доколку му помогнеш, бидејќи неможеш да го одбиеш, но премолчуваш, се исправуваш целосно и му кажуваш се’ што сакал да знае... :D :*

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  12. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    6.726
    Ех, знам дека има многу други ама јас го сакам него. И знам дека ме сакаат други али или се кретени или манијаци или едноставно јас нив не ги сакам. Ама мене сите што ми викаат ќе најдеш друг не вреди, или се среќно заљубени или не сакаат или воопшто не знаат како да сакаат. А и проблемот е друг, дечкото е мноогу поголем од мене и неможам да ги направам воопшто потезите.. Ама мислам дека дознал дека го свиѓам - не дека го сакам и се си мислам дека ме одбегнува не се поздравува веќе со мене, кога ќе се уклучам на фб одма се гаси од чет.. Сега ситуацијата е сложена зашто и како се упознавме и неможам тука да ја напишам а и напразно ќе те замарам. Уште сум мала можеби да искусам вистинска љубов ама и оваа боли.. Детската и невина. Ии фала многу. :*

13. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
  14. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Дефинитвно ОН :!: :D :*

15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.240
    Допаѓања:
    67.755
  16. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Хахаха :D :D Фала ви девојки ми помогнавте :!: :D
    :*

17. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Кога ќе го приклучам компјутеров ми пишува
    eboot and Select proper Boot device
    Insert Boot Media in selected Boot device and press a key_

И ако некако после 300 ресетирања и рестартирања воопшто успее да се приклучи, за 2 минути закочува се и морам пак од ново и пак истото го пишува и аман ! :@
    Да не знаете од што би можело ова да се појавува?
    Мислев дека е паднат windows-от, го преинсталирав и пак... :^)

18. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Скар, ај провери си да не ти е некој кабел извлечен од хард дискот ? т.е провери си дали ти е се убаво сврзано внатре.

19. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Па не тој месец не спуштав ништо посебно, јас речиси секој месец си спуштам по еден-два филмови, и музика, ама никогаш не ми дошло повеќе, затоа сакав да видам. Но нема врска не ми дале корисничко име така што кога ќе ја плаќаме сметката ќе прашам. Фала сепак. :)

20. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    и тоа го проверив. :worried:
    Се чудам од што може да е. За среќа, од кога прашав, досега не ми закочи, да не го подречам, ама кај да е, тука е |(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.