Сакам да прашам...?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Hipica, Mar 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Џули бикице, не за џабе се мачела Теди да отвора тема, па мислам дека е добро да ја испоштуваме и изреките да ги ставиме таму каде што треба. И тие што те читаат ќе те читаат и во темата за изреки :*

teddybear likes this.
  2. k.i.m

k.i.m Популарен член

Џули, битно е каде ќе постираш. Не може кој каде сака да си пишува. Си има ред тука. Убаво кажавме тие постови да не се пишуваат во СДК и дека ќе се бришат , ама џабе сме кажале.
    Ако почнат сите така да прават што ќе биде? Ајде јас да си праќам специјални поздрави во темата СДК и кога ќе ме искараат да речам: што е битно каде ќе поздравувам. Не може така. Затоа е отворена темата, и таквите постови ќе се бришат во иднина.
    Ова добронамерно ти го кажувам, нема љутиш ;) :*

3. karina8

karina8 Популарен член

Сдп кај се наоѓа бижутерија Софи :?: Прочитав неодамна на форумов за неа, дека имало ефтини работи..сакам машничка за во косата, некое прстенче убаво :) Ако добро сум запомнила во Гтц мислам дека спомнавте се наоѓа ама каде поточно, за да не лутам нема да имам многу време..утре одам во Ск :?:

4. marama

marama Форумски идол

Карина карши Манго е. Ама ако имаш време тркни и до битпазар.

5. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

СДП дали сте се чувствувале така како вие да сте расипувачот на сите врски, како сите да ги нервирате и сте одбегнувани едноставно како да неможете да се вклопите во средината? :worried:
    Јас несакам други да патат заради мене, да ме гледаат така како да не ме сакаат што постојам. :|
    Ми се присторува, или вистина е, дека сите ме гледаат со очи полни со омраза, непријателски настроени и ми се има случувано кога одам со другарками, или во друштво негде со сите да се поздрават мене да ме одминат. Што ми фали мене?! :fubar: Можеби самодоверба? :swear:

6. Srekicka

Srekicka Популарен член

СДП дали беше некој да го гледа филмот Мисија Лондон во кино Фросина?

7. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Можеби ти фали самодоверба, можеби навистина има причина што се однесуваат така (ако се однесуваат). За да ти бидат работите јасни, седни разговарај со сите што мислиш дека се однесуваат чудно, кажи им како се чуствуваш и дали навистина треба така да се чуствуваш или само си измислуваш. Па можеби навистина има некој проблем кој само со разговор можете да го решите. Можеби само ти е период (обично пред мензис) па ке ти помине.

8. veri

veri Популарен член

СДП зошто ми е избришан последниот пост од СДК? :?:

9. 2468

2468 Популарен член

10. Victorya

Victorya Популарен член

Сдп што да и купам на другарка ми за роденден? Сакам да биди нешто интересно, впечатливо. Немојте да ми викате облека или парфеми, ниту пак животни (има огромен мачор, се јади :lol: )?! :^)

11. wolf4e

wolf4e Популарен член

девојки можам на таа мусака со тиквици,наместо тиквици да додадам црн патлиџан,пошто во моментов немам ни тиквици,ни компири? :worried:

12. meruska

meruska Истакнат член

можес ;)

wolf4e likes this.
  13. SexyLady

SexyLady Популарен член

Епа ако не сакаш нешто многу обично, би можела да креиратш дизајн за на маица, на пр. на црна маица каде што би можело да ги пишува вашите имиња и доле Best Friends или слично.. :)
    Ако девојчето сака да чита, би можела да и купиш книга со вицови - ем ќе се изнасмее и + ќе си го продолжи животот. ;)
    Воедно би можела заедно со поклонот да купиш Диплома за Најдобра другарка, Диплома за Рамо за плачење, Диплома за другарка на годината итн. мислам дека тие ги има по книжарниците.
    Сепак мислам дека најценети се подароците направени од тебе, од срце. Би можела да и направиш некоја торта. Верувај навистина ќе го цени тоа. ;) :)

Еве уште некои идеички имаш тука :)
    http://shopping.pubkicks.com/mk/special-birthday-gift-ideas-that-will-make-her-smile/660/

14. savana

savana Популарен член

Дали денес има пензии? :lol:

15. Offspring

Offspring Форумски идол

Имаше вчера :)

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

^ Баба рече имало уште од вчера. :D

17. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Даа?
    Утре одам на гости кај баба ми :) а после тоа на шопинг :lol:

18. savana

savana Популарен член

Девојки истово го постирав и во љубовни проблеми и совети, но побрзо ми треба ваше мислење затоа и овде пишав.
    Ми треба ваше мислење за ситуацијава. Братучетка ми има дечко рециси 1 год. во врската се им е супер. Е сега нејзината другарка пред 3 месеци се фати со едно дете што и се има пуштано на братучетка ми пред речиси 2 год. Братучетка ми немаше никакви симпатии спрема него, го одбила и му кажала дека го гледа како другар. Прво другарка и не сакала да се фати и било незгодно, ама на крај прифатила. Е сега проблемот е во тоа што другарката на братучетка ми ја викнала да излезат на кафе во парови сите четворица, а дечкото од братучетка ми вели нема шанси да излезам, со него да седам на иста маса и да правам муабет кога тој тебе ти се пуштал, си му се свиѓала, те гледал со други очи а сега со нив да излеземе на кафе. Братучетка ми е во незгодна ситуација не знае што да и каже на другарка и а добри другарки се, дали да и каже дека дечко и не сака да излезе поради него? Што мислите ве молам совет, имате поздрав од мојата братучетка, ме замоли да ве прашам :)

19. Offspring

Offspring Форумски идол

Леле па мора ли да излезат? Нека одбегнат и готово.

20. savana

savana Популарен член

Да еднаш два пати, но постојано да одбегнуваат?

Thread Status:
Not open for further replies.