Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    Да бе, и Катја.Ефремова и БејбиКети ... ?

2. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.586
    Допаѓања:
    201.820

Катја кажа дека нема да пишува повеќе, така решила, а за другите стварно не знам, немам поим. Ама веројатно си имаат обврски, посебно оние кои спремаат испити, матури, приемни (има ли уште приемни испити на факултет?)....

3. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    И јас се придружувам на прашањево...Ај некоја форумџика ако ја има нека ни ја испрати...Плизззз :$

4. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Најплиииииз

5. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Дали админките ги смениле насловите на некои теми ?

6. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Да :D

7. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    32
    СДП зошто е животот толку суров ;(

8. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    СДП зошто не можам да си најдам убава понуда за одмор низ агенцииве наши? :@

9. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    А каде сакаш да одиш ?

10. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Па прво сакав Бали ама многу е скапо ( 2000 евра) и тоа отпаѓа ама се надевам дека наредното лето ќе отидам. После во план беа Малта или Сицилија ама многу малку понуди има за таму,цените се околу 600 евра ама хотелите не се баш нај нај :?: Друга опција ни е Турција, а па на крај ако не испадне ништо од овие планови изгледа ќе остане Грција :^) И не знам веќе што да гледам и што да барам по интернетот, дечко ми вика јас да најдам кај сакам таму, ама па не можам веќе, сите страни ги превртев на сите можни агенции :@ Ако не па во Сончев Брег ќе си отидеме и така се ни е познато таму |(

11. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    http://www.atlantis.com.mk/
    Ај види овде, агенцијата е од Струмица ама нема врска тоа, јас сум од Ск па сум одела преку оваа агенција.

12. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Јас гледав на фибула, аурора, савана, нехар и на некои други, ама еве сега ќе разгледам и на атлантис. Фала Иренче :*

13. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Не сум забележала ниту една книга од Џозеф Марфи во гратската библиотека,но ако сакате можам да ви го дадам бројот слободно јавете се и прашајте дали ја имаат.Јас ја имам дома книгата мене ми е купена од Култура.

14. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    СДгиП матурантките на форумов по колку време дневно одвојуваат за учење... Јас мисалм дека мн малку учам и имам грижа на совест :worried:
    Па не можам, ме мрзи, само то се одвикнав од учење и сега пак, викаат да не се секирам не било ич страшно, ама јас сум многу засекирана :worried:
    Па сепак мислам дека 100 страни за два дена не се малку... мада што не ги учам, читам само, ама не можам да учам, сите шо ги прашував читаат, никој не седнал онака лекцијашки да учи, па многу е бе 400 страни, да земеш ти лекција по лекција, милион лекции има, кај ни е крајот?
    Дајте некоја техника девојкиииии, кажете дали ивие како мене, или јас сум најмрзливата, знам дека звучи чудно ама имам грижа на совеста :worried:

15. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Лизалка.. да ти кажам нешто на тебе и на сите матурантки . Еден од тие што има напишано книги , т.е учебници , ми има кажано дека матурата не е толку тешка , џабе се форсира .. секој скоро ја положува .. Сакам да ти кажам да не се оптоваруваш толку многу .. Имало многу лесни прашања .. што се вика од култура .. Не да не учиш , ама не се напињај ;)

А добро што се дешава со форумов ? Еве само што видов некоја безвезна тема отворена во врски , преска тоа што бесе гррр грешка .. таа што пиша 2 мислења на наводно нејзин проблем . Секој ден се повеќе и повеќе безвезни работи. Само реалноста е ова .. ќе се спречи тоа или слабо ? :^)

16. Dance989

Dance989 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2010
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    8
    Јас ја положив матурата со 4-ка малцее поодамна(пред две години)Но мислам дека и не е така далеку а и ништо се нема сменето оти и помагам на сестра ми да научи...Мојот совет(се надевам дека ке ти помогне барем малце)
    Направи вака: ден до два дена разлистај ги делата и песните онака површно (ама гледај нешто да ти влезе во глава ) затоа што во тестот и така и вака ќе имаш извадок од ссодветното дело само ќе треба да одговориш на прашањата,потоа два до три дена разгледај ја граматиката што МОРАШ да ја знаеш и за на крај остави биографија,писма,молба,жалба,есеј и слично...Па сеа види за неполна недела ти си ја спремила матурата :)

Една реплика: Не ја положува баш секој :D Имам другарка што две години еве не може да положи математика,а исто една другарка еднаш падна на македонски,така да не треба да се опуштаат дека сигурно ќе се помине-ништо не е сигурно ако дадеш празна тетратка и празен лист :) освен ако не најдеш некои ЈААААки врски ,а срамота е за мајчин јазик да се бараат врски.... :fubar:

17. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    не може математика нека оде англиски, полесно е и јас го положив со 5 :$
    и да, не треба многу напор за учење, не е така тешко како што викаат ;)

18. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Сакам да прашам - како може некој да се замара и нервира околу статусот In a relationship или Single или Mingle или веќе не знам што, на FB??? :^) :^) :^) Кој смета дека тоа е нешто релевантно или мерило за нечија врска или однос? Ме фаќаат напади на смеа колку девојки се замараат со тоа...

19. garudamon

garudamon Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    62
    Напиши на гугл тестови државна матура 2008 или 2009 македонски и ке видеш зашо дигаш паника, тие последните неколку текстови се за да проверат дали си ретардиран. :D Инаку и јас сум матурантка и не учам којзнае колку.

20. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    и мене, со дечко ми скоро 4 год сме во врска никогаш статусот на фб не сме ставиле In relationship, па што? |( :P

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.