1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Багуфче јас имав ваква слична, можеби е истата само јас ја имам во постаро паковање. Ја нанесував после бањање на водена коса, на целата коса. Ја наведнував косата и прво ставав на коренот и го масирав притоа а потоа кога ќе се исправев ставав и на врвовите. Мислам дека сите тие маски се нанесуваат на целата коса, а види си дали маската е со одмивање или не, би требало да пишува дали по нанесувањето треба уште еднаш да се исмиеш со вода (нешто слично како субрина).. :)

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Маска се става на мокра коса, меѓутоа само на врвовите, пошо ако ставиш на цела, побрзо ќе ти се мрси, па дури и може да ти ја спеска косата.

3. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Багуфче,
    има маски кои се за на цела коса а има некои кои се само за врвовите.
    Пишува во упатството на секоја маска. Пробај само на врвовите. Јас така ставам. И нека ти седи на коса додека се бричиш триеш и додека го миеш останатиот дел од телото. После убаво исплакни ја. Ама астварно убаво, да ти цивка косата додека ја миеш,тоа е знак за убаво измиена коса,

Ајде па пиши како ке ти делува маската. :* :* :* :*

4. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.351
    Допаѓања:
    10.637
    Фала девојки,видов нешто на интернет специјално за маскава и најдов упатство на англиски јазик пошто на самото пакување немаше никакво упатство.
    Еве го:
    Nourishing and conditioning with extracts fo mandarin and kiwi to leave hair looking shiny and feeling sleek, smooth and soft. 150ml How to use: 1. Wash hair with your favourite Naturals Shampoo, rinse, then pat away excess moisture. 2. Slather nourishing hair yoghurt, all over, pay attention to the ends, leave for 5 minutes, then rinse thoroughly. Dry and style as normal.

Или: Да се измие косата со шампон и да се избрише убаво со крпа целата влага.Потоа да се нанесе маската низ целата коса особено внимание да се обрне на врвовите,да се остави 5 минути и потоа да се исплакне темелно,па да се исуши.

Фала уште еднаш :bow:

5. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.865
    Допаѓања:
    203.001

Во принцип не, без разлика која недела си, освен ако е ептен некој екстремен случај како итно вадење на заб. Ама и тоа многу ретко е. Тука имаш повеќе информации.

6. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Дали некој знае каде да купам машки ракавици со лого на фудбалски клуб?
    Или во случај да не најдам со такво лого дали на ракавица може да се испринта и каде?
    Фала

7. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Мимс има еден Фан шоп во Скопјанка можно е таму да има такви ракавици..А да испринташ можеш доле во Рамстор во подрум Нептун кај што е .правата такви работи :)

8. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Има еден другар, од Грција ги земал..А за овде не сум забележала..Ако видам ќе те известам.А за кој фудбалски клуб сакаш :?: Еве вакви се неговите :)
    [​IMG] Челзи :rock:

9. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    СДП што да направам за квалитетно и брзо си ги опоравам ноктите на разете..
    или задноктици како и да се викаат, дека ги гризам и корнам ама од страните..не самиот нокт. има ли нешто што можам да намачкам или слично или само време му е мајката? :|

10. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Сдп дали знаете некоја антивирусна која брзо и лесно се инсталира? Итно ми треба... :?:

11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    За ракавичките, сакам со AC Milan :)

На rossonerka, sesilija и viki44e им се допаѓа ова.
  12. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Авира

13. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    6.726
    СДК дали некој знае кај се продаваат боксерски ракавици? Мислам, еднаш бев во продавница за спортска опрема во ГТЦ и имаше ама многу беа скапи. :?: Да не знаете каде на друго место се продаваат, по можност да се кожни ама да се поефтини? Ако веќе нема кожни ефтини, може и од винул. :?: Фала :*

14. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Едит: го инсталирав. фала блонд. :*

15. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    СДП дали некој знае, незнам сега од пред две -три минути ми се појавува поле на компјутеров и ми пишува некаква шифра со игорек па до името број,пишува администратор и пробува да се конектира со мојот компјутер :^) :^) а како појма немам.Незнам дали е хакер,ме чуди како може администратор :^) претходно ми закочи компјутерот и не ми отвараше,дали на некој му се има случено вакво нешто? :?:

16. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    45
    СДП можат ли папагалчињата да ослепат од овие новогодишниве сијалички?

17. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Аааааааааааа најлајк за ова!!!! :lol:
    Вака до Оне, зградата Неотел, има одма фан шоп.
    Друг е оној горе кај Пирамида на 2ри во ГТЦ таму има фан шоп.
    Ама колку имаат ракавици не знам.
    А може и до Адидас да тркнеш они имаат со Милан ранци, топки ... може имаат и ракавица.
    Ама потешко е на ракавица да ти направат знак Милан. Знаеш не е блуза да ти залепат слика. Ќе треба да шијат знакче па тоа да го сошијат на ракавицата. А тоа е скапичко.
    Или нарачај од нет 18 евра.
    Или ако оди некој во Милано да ти купи :)
    Јас кога бев на Сан Сиро имав куфер порачки од фан шопот, ама лето беше не купив ракавици :lol:

На mims-89 и viki44e им се допаѓа ова.
  18. sonuvacka

sonuvacka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2010
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    34
    Сакам да прашам дали и вие девојките од форумов ги доживувате како блиски и пријателки
    или само јас :) така виртуелно се поврзувам со луѓе што не ги познавам ???? :?:

19. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Па зависи, со сите се поврзуваш различно. Некои ќе ти бидат како поблиски, други не.
    Ама ако си долго време на форумот, веќе сите ќе ги гледаш како познајнички или пријателки, зошто сепак дел од секојдневието го споделуваш со нив.

20. plavusha21

plavusha21 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    4
    Здраво девојки незнаев каде да го сместам ова па најсоодветна тема ми се чинеше сдп ми треба некоја девојка која е од струмица потребна ми е една иднформација :D очекувам да ми пише во лп...однапред благодарам :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.