Сакам да прашам...?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Hipica, Mar 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Сакам да прашам дали можам да искочам од земјава , ама татко ми не е тука , работи во странство , само мајка ми е тука .. а јас имам 16 години ..Некако татко ми да се согласи од таму , а мајка ми би можела , ама сама да отидам ? Не можам веќе овде стварно .. знае ли некоја? :(

2. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

СДП има некој за кафе :)

3. Miss-Perfect

Miss-Perfect Истакнат член

4. Unfaithful18

Повели Мисс Перфект, ова е за тебе :coffee: , јас и цигара ќе запалам :smoke: . Сакаш?
    И како си ти денеска ? :)

5. teddybear

teddybear Популарен член

Jas mislam deka ne mozes zatoa sto treba da potpisat i dvajcata odobruvanje....ili da ti isprati tatko ti dozvola...ti kazi i na majkati pa ako ti dozvoli sigurna sum deka ke najdete nacin koga veke tolku sakas :D

6. Unfaithful18

Може како не може. Треба само некако татко ти да испрати полномошно од таму. Не сум баш информирана, ќе отидеш кај нотар тој најдобро ќе ти каже.

7. Miss-Perfect

Ммм фала миличка :) а може и цигара, благодарам.
    Иначе добричка, фала на прашање :) Денеска правам 7 години со го*цето што ми ги кине нервите (еве го позади мене јаде панцерота и превртува очи :lol: ), на кој му бев смртно лута деновиве зошто не ме дружеше :@ но, дојде вчера, се поправи, па ќе видиме до кога ќе тера така. Ако не, ќотече :lol: Иначе ти како си ми?
    И бај д веј, наздравје кафенцето :)

8. Unfaithful18

Епа Мисс Перфект среќна 7-годишнина.Да си прославете најубаво!
    Јас се мачам со задачите по математика. ќе полагам матура и не знам кај ми е главата :@

9. Miss-Perfect

Фала мило и без нервози само, опуштено и ќе си ги завршиш сите обврски ;) Палам јас уште една цигара :smoke: и се враќам на My name is Earl, закон серииче :lol: Гушки, бацки и кафенце до тебе :)

10. kate21

kate21 Популарен член

СД ги П тие што веќе ја направија аспиринската маска, со каков аспирин треба? Оти има неколку видови :?:

11. enca.69

enca.69 Популарен член

Катуш јас ја правев со оние големите аспирини, за настинка што се, од тие малите треба цело пакетче да истолчиш... :lol:
    и пошто немам многу време за на форумчево еве тука уз муабетов да те изгушкам :hug: :hug: :hug:

12. kate21

kate21 Популарен член

Еее, фала многу за брзиот одговор Енца, одам да се мачкам тогаш, баш тие тато ми ги набави :lol: . И јас те гушкам тебе, знам сигурно дека баш не си со време, имаш ти многу битна и убава работа за спремање. :* :* :hug: :hug: :hug:

13. anima

anima Истакнат член

Сакам да прашам дали некоја од вас ја има пробано месечевата (лунарна) диета и дали навистина има резултати? Всушност и не е некоја диета а разбрав на фејсбук од некои пријатели дека навистина се ослабнувало,па сакам да слушнам уште некое искуство.

14. kate21

kate21 Популарен член

Ја држев јас Анима, неколку дена, кога требаше нели ...ама резултати :?: незнам, јас баш не забележав од тоа да ослабев, ама за прочистување е предобра, се издржува толку. Е додуша следниот ден стомакот ми беше рамен :D Ама пак ќе јадеш и пак полно меше. А бе поарно пробај со твој смислен режим на исхрана, најдобро е, јас така веќе симнав тоа што ми сметаше, и плус се навикнав да јадам количински помалку, а ништо не скратив, ни благо, само помалку јадев и многу чај и сокови. Поздрав

15. anima

anima Истакнат член

Фала ти Кате,така и си мислев дека нема да има којзнае какви резултати мислам премногу е добро за да биде вистинито хехе,мене ми треба да симнам едно 3 кг така се осекам, па здравје ке пробам со јадење повеќе салати...Поздравче

16. 2468

2468 Популарен член

дали ланчињата од авон можат да потемнат со самото носење? :wasntme:
    и од каде можам да симнам превод за филмови? :worried: имам еден прекрасен филм, ама нема превод :(

17. femina90

femina90 Популарен член

симни си bs player,плеерот сам бара преводи за тебе било кој филм да го пуштиш.до сега не ме изневерил :D

18. 2468

2468 Популарен член

фала фемина90 :* баш сега ќе пробам, ама само ако ме изневери мене :lol:
    абе оваа лижалка каде е? :o треба потерница по неа да пуштам :D јави се лижалке на рецепција треба да се пренесат импресиите од роденденскиот викееееенд :clap: :D

19. 2468

2468 Популарен член

:o фемина90 па јас го имам бс плеерот :?: ама како тоа бе ќе ми бара преводи? :D
    и гледам си го изгледала сексот и градот 2 :D не ми бега мене ништо :lol: само да прашам, го гледаше на онлајн на нет или...? :worried:

20. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

^^ Бројче, еве ти најдобра страна за преводи, има многу:

http://titlovi.com/

а, BS Player-от симнува автоматски преводи на филмовите кои ги пушташ, ама само ако ти е наместена таа опција. Башка повеќето се на англиски преводи...

Thread Status:
Not open for further replies.