Сакам да прашам...?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Hipica, Mar 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FBI

FBI Популарен член

Ќе одиш на фотографијата и ќе кликнеш десен клик Open with - Microsoft Office Picture Manager.......Имаш опција Edit photos и ќе одиш на Crop..............Ќе си ја исечеш главата и толкуууууу ;)

2. karak

karak Популарен член

такви дипломи имаш и на зелено пазарче а можеш да најдеш и во подобро смабдените книжари и маркети

Wild.Child likes this.
  3. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Гинекологот ми ги препиша заради цинот.
    Али нема шанси не трпам повеќе вака, ќе ги прекинам и нешто друго ќе си земам за имунитет.
    А тие имунал капките, се ставаат во нешто и се пијат или? И исто за имунитет се? Колку пари се?

4. violetblue

violetblue Популарен член

Да, да и јас ги пиев поради истата причина. Капките се раствораат во малку вода, имаат некој блуткав вкус ама не е ептен страшно, се пие, може и во текот на оброкот да се испијат. Инаку аптекарката ми ги даде капките како замена на капсулите бидејќи полесно се поднесувале. Околу 200ден се

5. lara001

lara001 Истакнат член

Здраво девојки! Ми треба совет...со друштво планираме на 01.01 да одиме во колосеум на журка па ми треба совет како да се облечам,дали нешто поопуштено или?? ве молам некој предлог!!

6. Bokicka

Bokicka Истакнат член

СД ја П Хипица мила од каде и е мачето на потпис што и е ставено :?:

Хили ќе бидеш љубезна да ме удостоиш со одговор :lol:

Поздрав девојчице убава :*

7. Hipica

Hipica Форумски идол

^ Бокичке... маченцево на Гугл го најдов.
    Искрено, барав за во потпис маченце некое (пошто многу ги сакам) ама да биде како Божиќно нешто и + да не е преголемо (мразам во потписот да ми стои огромна цела слика). И барав и барав едно квалитетни два часа, за на крај да го најдам ова... Иначе, да не дојде до забуна, не е мачето заедно со тоа горе напишаното. Тоа сама си го напишав :)
    :* :* :*

8. Bokicka

Bokicka Истакнат член

А како бараше на Гугл, под кое име (ако ти текнува)

За напишаното знам дека е твое, личи на тебе :* :* :*

9. martincencee

martincencee Истакнат член

Денес си купив гел антибактериски дека имам осетливо лице...и дали не пишува тука упатство на употреба.Само пишува дека се нанесува се исплакнува и се поминува после со тоник.Прашањето ми е дали гелот треба да го нанесам на влажно или на суво лице?
    Однапред благодарам :lol:

10. senza.parole

senza.parole Форумски идол

^^ Гел за миење на лице обавезно на влажна кожа се нанесува ! :)

11. martincencee

martincencee Истакнат член

И како после?Се остава некое време или онака кратко време се масира како со сапунче да се миеш и се плакнеш после ?!И ако знаес да ми казес исто и за тоникот која лога ја има за лицето? :) :)

12. Annath

Annath Форумски идол

Па се миеш со гелот исто како со сапун, се создава пена (барем сите гелови што сум ги користела правеле пена), не се остава, туку се трие лицето, а после се плакне. После се бришеш, па со тоникот на тупферче (памукче) го бришеш убаво лицето да се отстранат мртвите клетки и нечистотија што не излегле со миењето со гелот.

martincencee likes this.
  13. Name

Name Популарен член

СДП,

треба деновиве да им купам по некое поклонче на моите :)
    Иако они постојано викаат, нас поклон ни е да не слушаш, да си добра бла бла...се согласувам нели, ама сепак, единствениот ден кога добиваат поклон од мене, е за нова година и за роденден :)

Мајка ми на нозете мислам дека има некои испукани капилари и вени, и сега се размислувам да го купам она Perfect Legs од топ шоп...демек со употреба секојдневна, се гледало резултати и после даваат слики нели, дека од такви нозе ке бидат онакви убави чисти без вени...е сеа добро знам дека е реклама тоа нели.. али сепак се мислам...
    што ми предлагате вие?? (цената е околу 2500 ден. за две туби)
    сигурно ја имате гледано рекламата..

хелп????

14. blond

blond Популарен член

Не би ти препорачала да трошиш многу пари на нешто што не си сигурна дека е ефикасно. A за останати подароци, подобро им земи нешто што ептен ќе им користи, еве на пример на мајка ти некој уред во кујната, на татко ти можеби некој алат за во кола, штознам... Или нај едноставен подарок-некој од скапиве бричеви, дефинитивно ќе се израдува (нема маж што не се радува на скап брич :rofl: )

15. Name

Name Популарен член

Точно, незнам дали ке функционира, алу пусти тие добра реклама имаат :devil:
    а што е скапо скапо е, за 2500 можам парфем да купам...и други триста чуда..
    за татко ми планирав крема некоја за лице убава, само лосиони му купувам или дезадоранси, сакам да сменам, така да тоа имав у план..
    а за мајка ми незнам...уред некој, па не ни треба нешто вака.. :?:
    парфем не, шминка, ке и утнам..нез стварно..а ова ми беше совршено, а и она би се израдувала, али колку функционира.. :?:

16. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Девојќи кажете ми како да прикачам некоа слика во мислење од некоја страна. На пр оваа http://www.polyvore.com/cgi/set?id=25638527

Се изнамачив :worried:

17. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

СДП дали некоја ги сретнала трите книгички кои ја образуваат Трилогијата на Невидливото од Ерик Емануел Шмит низ нашиве скромни книжарници?
    :(
    Зашто јас пред една година ја купив од уличните продавачи на мост последната книга - Оскар и Госпоѓата во розев мантил, а ми фалат
    Миларепа и
    Ибрахим и цветовите од Куранот, а ме убедуваат кај нас дека воопшто не е преведена на македонски. :^)
    Како, кога ја имам третата книга на македонски...
    Ако некој види било која од овие две, нека ми каже, ве молам. :(

18. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Сонував светец,значи знам дека беше светец..
    Млада девојка со златна коса,цела светеше.
    Да не знаете која светица е?
    Знам дека Св.Петка е млада али пак незнам.

19. mims-89

mims-89 Форумски идол

Нејм а да и купиш на мајка ти од оние креми или гелови за попуштени вени и капилари има избор во аптеките.
    А јас СДП дали знаете као се вика новинаров од канал 5 и дали стварно е геј :doh:

20. marama

marama Форумски идол

Ако синоќа си ја сонувала тогаш Св. Недела е. Инаку Св. Петка во црно би требало да биде облечена ако си ја сонувала неа.

Ema.Sk likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.