Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Презаситена сум од чаеви, ладно ми е, главата ме боле, досадно е...

2. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Кој век е бре па да оди бегалка? |(
    А како тоа не кажала дома, оф лелеее, се изнервирав.

Ами оди ако те викнала, биди и подршка. Што друго да ти кажам :)

3. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Кој век?
    Па многу малолетни девојки бегаат. Барем во мојот град обичај си стана. :x

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^^ Чим зема дрога, јас мислам да кажеш на нејзините која и е намерата. Не е ок да се мешаш во туѓ живот, но кога веќе гледаш дека оди по погрешен пат... Ама ако е полнолетна, џабе е.

5. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Е глупости, што има мајка ти да не ти дава да одиш, ти одиш зашто ти е другарка, не за ти да се мажиш.

6. sweetgirl92

sweetgirl92 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.928
    Девојчево само што наполни 16 год. малолетна е. Ств незнам што да правам, од една страна ми е жал за незините но од друга можам само да си направам проблеми, зашто една друга другарка само што и рече незе си доби шлаканица од тој дечкои демек која била таа да кажува и сега не зборат. А таа вика ќе бегам зашто незините не и дозволувавле кога сака да биде со него :worried: . Незнам дали ме сваќате но се наогам во мн глупава ситуација.

7. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    ^^ Ќе жали тоа девојче после некое време, подобро да кажеш на родителите...

8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Абре какви веридби какви бакрачи, нека оди таму книга нека фати. Божее... Вака, ти на таа „веридбата“ појди, ама пред тоа кажи им на нејзините родители, па и по цена да се скарате. Сепак, ако ти е другарка, нејзината безбедност треба да ти биде најважна.

Бокичке, за мачево долу :)
    Искрено да ти кажам, барав нешто како cute christmas kitten, ми се чини. Ама не ме држи за збор, има две недели можда како барав...

На Bokicka и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  9. violetblue

violetblue Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.849
    Допаѓања:
    5.607
    Мој совет да си седиш на страна, сигурно нема и на тебе да ти биде пријатно да бидеш во сред семејна драма, а сигурно ќе ја има. А ако другарка ти е толку заслепена од љубов и нема ги слуша родителите нема поента било што да кажеш или да се мешаш. таа ако решила да оди кај него ни свети петар не ја запира. Ах тинејџери :worried:

10. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Ајде едно многу битно СДП за мене :)

За нова година, меркам една преубава чипкана црна блуза/фустан, и се е супер и супер ми стои, али позади на грбот има една дупка..не којзнае колкава, али таму кај плешките има... и сеа многу ми е тапа бидејки ми се гледа бејби-долот/прслукот одоздола...
    што да направам? :worried:
    немам црн прслук, а и дали би изгледало нормално ако ми се гледа црниот прслук одпозади?
    да беа рамките проблем, ке ги заменев со пластични и решен проблем а вака тоа одпозади....
    незнам што да правам.. :?: :?:

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    ^ Абе Нејм, има прслуци на кои тоа позади им е силиконско.

12. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    А ти планираш само градник да носиш одоздола на чипкано фустанче? :^) Мене би ми било срам

13. Angel4e123

Angel4e123 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2010
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    86
    СДП дали некој знае колку трае летот со авион до Франција?

14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.763
    Допаѓања:
    162.830
    Има градници кои се спуштени ниско доле од позади,баш за вакви блузи и фустани,а оние со силиконското многу ми се грди и ми делуваат евтино и невкусно,па дури и силиконските прерамки ми се грди.Еднаш се излажав носев и никогаш повеќе.Ем неудобни,ем...грди...сепак се гледаат! :D Знам дека во Лиска има со сигурност,а за на други места не знам.Како и да е,добра инвестиција е затоа што ќе ти користи,иако нема пречесто да го носиш,практична ствар е,за такви работи се фрлаат повеќе пари.

Него...дај кажете нешто за брзо освестување,освежување...поспана сум и уморна,а не можам да си дозволам да си легнам баш во брзо време...ми треба брз наплив на енергија.

15. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.269
    Допаѓања:
    57.120
    А да ја пратиш другарка ти овде на форумов? ;)
    Има девојки што за 10 минути ќе ја опаметат. :D

16. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Лилит исцеди си половинка лимон, дополни ја чашата со вода и стави половинка лажичка шеќер. Добро освежување.

17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Можеш да си земеш лепенки наместо градник. Доколку немаш многу големи гради. :)

18. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270

Можеш да побараш има и прслуци со силиконско тоа одпозади што е и тие прслуци не се закопчуваат одпозади туку однапред... :) побарај мора да има ;)

19. unknown

unknown Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    8
    Сакам да прашам дали може некој да ми преведе?

Loading phase 1 week: use 1 serving (1 scoop) of creatine power for every 33 pounds (15 kilograms) of your bodyweight daily.
    Maintenance phase (after 1 week): use 1 scoop of creatine power for every 30 kilograms of your bodyweight daily.
    Take after training and before meals with an ample of water. After testing tolerance one may use two servings at one sitting. It's also possible to mix creatine power with protein, which is especially benefical right after training.
    Фала однапред. :*

20. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.324
    Допаѓања:
    10.587
    Вчитување на фазата за една недела : Користете една употреба (една лажичка) креатин (ова е ваљда така преведено) за секои 15 килограми од твојата телесна тежина дневно.
    Одржување на фазата (после една недела): Користете една лажичка креатин за секои 30 килограми од вашата телесна тежина дневно.
    Земете после тренинг и пред јадење со избилство вода.По тестот со толеранцијата може да се користи и до два пати во една седмица.Исто така е можно да се меша креатин со протеин што е особено корисно веднаш после тренингот.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.