Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Е па ти сакаш да држиш диети од 17 години,а немаш потреба од тоа! :fubar: затоа ти е така лошо.Земи да си јадеш како што треба,а не наутро те читам само јаболка и нешто грицкаш.Доручекот е најважен па и ручекот...вечерата може да ја има во мала количина, а и не мора да се вечера.Смени начин на исхрана одма.

2. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Џули, од Glliter-graphics страната, пробувам, никако не можам ни еден снешко да ставам :$ :lol: Еднаш прашав, ми објаснаа, и пак не се ставаше, во потпис стои, ама на профил слика долу нема :wasntme: А бе не ми делиле за оваа работа :lol:

3. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    и јас исто го имам избришано фејсбук.. subscribed?? ајдеееееее не ми се верува
    што демек ко на јутуб тоа?? демек кога ке има некоја новост за одредена особа се да ми кажува??
    леле живи глупости не ми се верува каде светов со таа гадост фејсбук иде!
    Мислам дека најпаметната работа што ја направив у живот е што избришав фејсбук!!
    животот ми е 1000000000000000 пати поубав 8)
    поздрав :)

4. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Абе дадичке моја си јадам нормално...таа ми е на мене исхраната...дури некогаш знам и да претерам со јадење :) и на доктор кога идев пред две недели ме питаа што како јадам им кажав не ми рекоа ништо дека тоа не е проблем :|

5. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Кендииииии арно ти вика Џули.
    Ајде одма да седнеш и да изедеш 2леба. Озбилна сум комши. :!:

Ако не јадеш многу можно е од тоа да ти се лоши , еве баш сега мене ми се лошеше оти не бев јадена. Се најадов и ете ме на фемина со нови сили. :)

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Абе си појадував јас :D ...си јадам јас се освен она брза храна сендвичи пици...еднаш во годината што се вика од празник на празник онака се си јадам :) и мн мн благо

7. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    И јас имав проблем ама го решив со помош на Бројче.Оди на сликичката која сакаш да ја ставиш.Кликаш на неа и после долу имаш кодови или адреси како сакаш кажи...ќе одиш на второто каде има дека е за форуми и ќе го копираш па ќе го залепиш на потписот и само ќе го избришеш УРЛ-то... значи ако има вака
    url [​IMG]

На kate21 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    СДП има некој кафич и сл.у центар у Скопје каде ке се прави журка за нова година??
    мислам, дали се сите пополнети..?

9. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.928
    Нејми, мислам дека во Паскучи - бившо сегафредо имаш место бидејќи таму не плаќаш карта туку си плаќаш вечерта-колку пиеш... Барем така беше пред 2-3 недели, сега не знам длаи смениле политика. Провери. :)

10. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    сакам да ги праша оние што се на правен факултет која книжара се наоѓа таму на факултетот? ми требаат едни книги по право ми рекоа таму да ги најдам ама не ме води патот нема во други книжари?

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Кате, може и од компјутер.
    Ќе одиш десен клик на сликичката - Open with - ќе си го одбереш соодветниот интернет пребарувач и воала! Ќе добиеќ линк исто како сликата на интернет да си ја нашла.

На kate21 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.928
    Зависи што ти треба. АКо прашуваш за државниот, има една книжара во склоп на факултетот, ама слушнав гласини дека се преселиле. Надвор има една HC шупичка ама таму продавааат актуелни материјали од полагања, значи материјали од испитите во актуелниот семестар. Евентуално да најдеш некој студент на правен, во Библиотеката има добри правнички книги ама таму со индекс само може... А зошто не се обидеш во Универзитетска Библиотека... Таму има што ти душа сака. :)

13. aNy-to

aNy-to Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    394
    СдП
    Феминки може некоја од вас знае нешто за оваа тема, некоја страна, автор, било што Улогата на Европскиот суд на правдата во решавањето на спорови меѓу компаниите.

14. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.928
    http://www.laweuropa.com/English/index. ... pluluk_2_5 пробај на сајтов...Ове би требало да има нешто..Од проста причина што има сВЕ :D

15. LadyStyle

LadyStyle Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    121
    Знам дека можеби е глупаво прашањево но морам да прашам.. :(

Имам една другарка со која многу се зближив летово.Проблемот е што тогаш таа имаше еден.Ја во меѓувреме многу се спријателив со човекот,се си кажувавме.Но,тие раскинаа.Пред некое време гледам дека ме игнорира,не ми збори,само онака,колку што мора.
    Се плашам дека другарството ќе ни се расипе,а незнам зошто.Дали е заради тоа што си мисли дека сега јас сум со него?

Незнам што да правам..а многу ми значеше другарка ми. ;(

16. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270

ЛејдиСтајл ќе ти кажам само едно нешто: НИКОГАШ НЕ ЗАМЕНУВАЈ ПРИЈАТЕЛКА/ДРУГАРКА СО МАЖ.

Да бев јас на твое место, искрено ќе зборев со другарката, ќе видам што е како е... Доколку и пречи и сеуште нешто чувствува за него - ќе и го препуштам, без разлика дали тие ќе одлучат да бидат заедно или не...
    А ако не и е важен... слободно напаѓај... ;) :D :D

17. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571

Мислам дека за вакви проблеми не треба тука на форумов да прашуваш, туку треба баш неа да ја прашаш!!! Што е работата, зашто така се однесува, дали е токму поради тоа што ти си се зближила толку со нејзиниот бивши ( иако не кажа за какво зближување баш се работи, дали е само на муабети и дружење или има и нешто повеќе :^) - ако е така, и има право да се лути и да те избегнува :x ), јас би ти рекла да не дозволуваш другарство да ти се расипува за дечко, но сепак твоја одлука си е... Оди погразговарај со неа, не чекај на форумов да ти кажат што да правиш со девојчето што никој не ја знае ни неа, ни тебе, ни дечкото... :hai:

18. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.269
    Допаѓања:
    57.120
    За што е добар чајот од коприва? :wasntme:

19. LadyStyle

LadyStyle Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    121
    Најдругарски е односот со нејзиниот бивши,но ми е страв да не помислила дека има нешто повеќе.

Но,неможам одеднаш да ја прашам.Сум пробала да ја прашам дали си ми лута,некако се раздалечивме и секогаш ми вика дека не,не е лута и толку.И пак е по старо :(

Совет како да ја прашам?

20. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571

Епа нема неможам одеднаш да ја прашам, ако сакаш да ја изгубиш како другарка чекај си да дојде погоден момент ( |( ) ! Не ! Значи ќе ја викнеш на само и ќе и кажеш дека сакаш со неа да поразговараш на само, ќе и речеш да одите на кафе, сок, чај некаде, ќе и кажеш дека ти е тешко што гледаш дека некако не е ко порано, дека сте одалечени и кога ќе бидете сами убаво ќе разговараш, нема неможам сега, неможам одеднаш, ќе ја прашаш најотворено, кажи и дека си забележала дека се одалечила од тебе токму кога ти повеќе си се зближила со нејзиниот бивши, прашај ја дали тоа и смета и објасни и дека се тоа е на другарка база, увери ја во тоа.. Епа сега ако сте биле толку другарки, мислам дека со разговор може да решите, а не вака да си вртите глави и да ви се распипе пријателство поради нејасни глупости!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.