Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^ ЛП, за секој случај. :lol:

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  2. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
  3. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.474

искрено не знам дали може, ама чудно ми е , две средни училишта однеднаш.. да се 2факултета ај да сфатам ама вака... немаш никоја корист од тоа и двете да ги учиш.. и со едно и со три исто ке те вреднуваат за работа, односно само со средно.. мислам дека две училишта ке ти биде залуден труд, наместо на едно нешто да му се посветиш целосно, ти ке изучаваш 2 и тоа делумно, а тоа ке ти влијае и врз резултатите.. така да размисли си убаво, и одбери си едно што ке го сакаш ..

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Едното го сакам многу повеќе. Да живеев во друга држава, без сомнение ќе одев таму.
    Ама во државава наша факт е дека нема напредок. А вака, сакам да си го имам лично за себе, лична сатисфакција. :)

5. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.474
    а нели мислиш дека малце подобро е да си земеш книги од библиотека и да си читаш и надградуваш за тоа што го сметаш како лично сатисфакција, и да учиш кога сакаш и кога имаш време, отколку да ти претставува обврска..оти колку и да е лесно второто ке мораш да го учиш, ке имаш определен рок, ке бидеш под притисок бидејки нема да ти биде лесно и на двете училишта да постигнеш одлични резултати..
    ова е само мое мислење, сепак ти треба да си одлучиш на крај
    со срека во одлуката

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Мало, ај чувај нерви за на факултет, верувај ќе ти требаат, не ги троши сега.
    Па и две средни :^)
    Е зошто бе?
    Ај пиши ми лп кои ти се варијантите (за секој случај, неко меџу нама није наш :D )

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Јас имам 2 средни училишта. Одев гимназија редовно, и музичко вонредно. Одев нижо музичко и добро ми одеше, земав награди добра бев многу, ама неможев да се одлучам на 14 години дали да продолжам само на музичко, оти од таму само на музичка академија следуваше дека ќе продолжам. Мислам се зависи од тоа која е комбинацијата на средните училишта измеѓу кои се двоумиш. Јас во мојот случај мислам дека не згрешив, сепак си оставив поголем простор за избор на факултет.

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Жени, од каде го симнавте филмот Black swan? (тие што го гледале) :?:
    Или пак онлајн го има некаде? :?:

9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.239
    Допаѓања:
    67.751
  10. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Grazie Виножитке :*
    Едвај чекам да го изгледам :)

11. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Cдп откако ке се направи сармата по колку дена се јаде,се смрзнува ли? :wasntme:

12. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.864
    Допаѓања:
    202.993

Можеш да ги замрзнеш свитканите, ама неварени сарми, па после да си вадиш и да си вариш кога сакаш. А да ги смрзнеш веќе сварени, не се толку убави, како да си го изгубиле вистинскиот вкус. Барем мене не ми се бендисаа така.

13. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Jас сега ги сварив,и незнам дали така да ги оставам да стојат на шпорет или директно во фрижидер?мислев да ги оставам до вечер да постојат така :?: ке си поткасне некој топла сарма така :wasntme: :D

14. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.928
    СДП...Постои Дедо Мраз? :wasntme: :wasntme: :wasntme:

15. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.612
    Да, вчера на Новогодишната претстава дечињата со мене што ги носев ми рекоа - Овој е вистинскиот. ;)
    Они знаат, зашто еден им дошол и во градинка и на училиште и неколку постојано се врткаат на плоштад и пред ГТЦ.
    :lol:

16. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.928
    Цуфки мали :D Внук ми вчера ме обавести - сака ТЕЛЕСКОП место пакетче , пошто мајка му секако ќе му купела чоколади...Вака нема да спие ќе го чека Дедо Мраз да го видел кога ќе леткал над зградата. :rofl: :rofl: :rofl: Али не е сигурен дали ќе дојде... бидејќи лани МИСЛИ дека од мајка му и татко му бил подарокот... Се сомнева дека можда не бил многу умен годинава :rofl:
    А шта се тиче мени... и моето однесување годинава...... :$
    Santa..I can explain. :wasntme:

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Девојки сакам да ве прашам:
    Вчера околу 7 саатот додека се бањав приметив дека окото ме боли при допир(пред тоа не ме полеше).
    Кога се видов после на огледало имав едно како јачменче мало црвенко подуено на капакот така на средината, одма над трепките. Многу ме болеше, па мајка ми ми стави капки. Сабајлево кога станав мислам дека ми беше малку поотечено и повеќе ме болеше, но накај 9 или 9:30 ми спадна. Сега така малку ми е подуено и не ме боли многу.
    Пред некоја недела исто и се појави и на другарката, но таа вика дека и спаднало по 2-3 дена, а ништо не ставала.
    А друга другарка пак ми вика дека нејзе и се појавило такво на почетокот на јуни, и кога отишла на лекар и рекле дека е од менување шминки со други личности, и ставала маст и капки и и спаднало за 3-4 дена, ама нејзе и било повеќе отечено...
    Што да правам? Ако ми стои до нова година како ќе се шминкам? :worried:

18. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Секси, јас знам дека на такво нешто како што ти излегло тебе, нека ти капне во окото неколку капки директно од градата некоја што дои (не се зезам, сериозна сум) и ќе ти помине.

Пробај и со измивање на окото со камилица и облоги од камилица и плус со прокулин капки.

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Squirrels

Squirrels Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2010
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    23
    SaxyLady jас имав такво јачменче,бев на доктор и ми дадоја една маст да се мачкам и да ставам варено јајце ама жешко да е за да спадни то,оти тие се праеле со затнување на некој канали таму.... важно ништо страшно не е!!

20. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.928
    И јас имав таков проблем, тоа е од опаднат имунитет или од нешто валкано што си допрела до очите... Купи маст за очи хлорофеникол и стави линија од маста во внатрешниот дел на окото, каде што ставаш мливче... И затвори го. Држи го така некои 3-4 минути. Така прави 3 пати во денот, и се ќе биде ок за некој ден.. ;)

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.