Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.269
    Допаѓања:
    57.120
    Ќе те баци симпатијата :rofl:

2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Со еден летечки бакнеж :D

3. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Само тоа ли? Дајте нешто повесело, тоа и јас ќе го бацам, не мораше чорапата да ми се кине, мамицу и! :D

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.758
    Допаѓања:
    162.790
    Лелеее Пирамидке и мене ми се скина сабајле! :D Ниски ми се чизмите кај прстите и едно сто пара чорапи скинав последниов месец како што ги имам,а сум фанатик по чорапи и позната сум по мојата богата,многу шарена колеција на чорапи која цело време се намалува заради чизмите-убијци!Морам да ја искористам оваа прилика да кажам,дека нема ништо поубаво од стапало во ептен тазе,нов,со само што скината етикета од него чарап,затоа цело време нови си купувам!Ууууф! :D

5. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Кога сме веќе кај чорапите, јас не ги кинам, но вечно ги гинам. Значи не знам колку чорапи имам дома неспарени. А што е најтрагично не знам кај одат пусти пални чорапи. Мајка ми секогаш ми вика за тоа, добро како успеваш да ги гиниш толку многу :fubar: :fubar: :lol: :lol:

Онтопик: СДП да не знае некој дали има релација Скопје - Белград со воз, и ако знае да ми даде подетални информации за сето тоа. Фала :)

6. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    ^^Па така де, така! А турпијам и тазе ми се средени стапалата, мајке ми. Да не мислите дека ми се ко на Џим Кери од Глуп и поглуп со бор машина кога му ги сечеа ноктите! Или што и да беше тоа машинчето искри што вадеше :D

Слушај Лилитке, или девојкиве ме фарбаат или јас и ти ќе си ги бациме симпатиите, или нешто трето! :D

Спаркс, има воз за Белград, ама не иди со воз едино ако не сакаш да ти се роди нагон за самоубиство, не дај Боже за убиство на железници републике Србије :)
    Фати си некое од тие брзите автобуси што тргнуваат сабајлечки во 2 или во 4. Најбрзи се и најудобни ;)

На Sparks му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Ох леле. И други ми го кажуваат ова дека е многу опасно и страшно по возовите. Ми кажаа дека со воз е многу побрзо отколку со автобус, ама немам директна линија, па морам од Белград да се прекачувам. Ама после споделенава информација дека внатре Хостел можи да се снима, а и дека има потенцијал за самоубиство (мил ми е животов) ќе си одам со автобус :)

Фала, што ми го поштеди срцево од прескокнување на систоли и дијастоли. Мал поклон од мене :lol:

8. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Спаркс, не знам од каде патуваш, ама ако ти е за Белград - Скопје, сигурно не е побрзо со воз. Уствари никако не е побрзо со воз, многу се влечат :(
    Е сега не знам кое време сакаш да тргнеш, од Белград за Скопје почнувајќи од 4.45 имаш линии за Скопје - Ниш Експрес. Е тоа влегува секаде, дури и во Бујановац!....ама попладне во 16.00 одат тие побрзите автобуси кои не застануваат никаде.

Како и да е, ако треба да чекаш дури до 4 попладне, качи си се во некој Ниш експрес, наоружај се со нерви, секако ќе стигнеш и барем ќе ти биде весело ;) Не знаеш какви ликови можеш да сретнеш!

9. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    брзо брзо најбрзо
    Со фигаро косата на влажно или на суво се прави... ??

+
    Гелот ја мрси ли косата

ВЕ МОЛААААМ :$ :$

10. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.135
    Допаѓања:
    2.718
    na suvo

На pink4ever му/ѝ се допаѓа ова.
  11. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Јас кога ја виткам со фигаро ја виткам на сува коса :)

На pink4ever му/ѝ се допаѓа ова.
  12. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    сакам некој да ми каже моментално имам дијареја а треба да одам на дочек на нова година,што да направам да ми помине за 2 саати?

13. Forgotten

Forgotten Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    185

2 капсули Linex или Yogurt ;)

14. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.291
    Допаѓања:
    10.505
    Стилас имаш неколку страни наназад совети за дијареа.

Инаку...СДП што е работава со дијареава сите што ги фаќа ова време? Стварно не сфаќам? :^) :D

15. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.269
    Допаѓања:
    57.120
    Што е работава со дијареава? И јас не разбирам... Вирус ли е?
    Јас она обратното го имам веќе неколку дена. :doh:

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^^ Од возбуда за празнициве ни е. :rofl:
    Шала. :) Мене ми е од Амоксиклавот, а за другите не знам. :)

17. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.269
    Допаѓања:
    57.120
    Ај и јас да си прашам за мојава мака. Пијам Хеферол и секој ден по малку ме нагризува стомакот од него, ама денес многу. Ми се превртува се’ внатре и надалеку се слуша. :doh:
    Прееска се напив еглонил и ми помина, ама сега пак почна.
    Што да правам што да чинам?
    Ени сџешчнс?

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    И мене ми беше така еден период од Амоксиклавот ама ми помина. Предходниот пат желудникот лом ми се направи, секој ден пиев апчиња и за него.
    Мене докторката ми рече да не ги пијам на гладно, ама во случајов кај тебе се пијат пред јадење, така да искрено не знам. :?:

СДП дали да ги ставам трепките откако ќе се нашминкам или пред да се нашминкам? :worried:
    Може е малку глупаво прашањево, ама побрзо ми треба, така да ако пишев во темата за трепките покасно ќе видевте. :tmi:

19. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.291
    Допаѓања:
    10.505
    Луѓе дував балон и наеднаш ми пукна во лице,а ме пецна по вратот :sweat: Сега ми се појави како подуено и бело,а јас го нашлапав крем за да ми спадне тоа отеченото.Дајте некој лек,само мене може да ми се случи ваква глупост баш сега :@

20. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Што крем кладе? Да не го дораздразниш измиј се прво, стави мраз и почекај да ти спадни отокот. Ако не, ќе бараме друг лек.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.