Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Trendafilke, a si probala so broenje na kalorii ??? I so jadenje samo zitarici ????

2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.524
    Допаѓања:
    92.156
    Трендафилче има една диета со јогурт и трици ама за исхрана :lol: Можеш се да јадеш, ама секое утро да пиеш пред појадок по една чаша јогурт со трици. Незнам како иде соодносот ама ќе прашам. Тетка ми ослабе да не претерам ама над 10 кг. за многу кратко време и еве 2 години уште ги нема повратено старите кг.

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Не по бижутерииве никако!!! Оди во Tattoo&Pearcing студио кај професионалци, со соодветен алат и умешност. Таа област има мал милион нервни завршетоци кои ВЕРУВАЈ не сакаш некој `пиштол` да ти ги погоди :x

(Ако сакаш дојди и кај мене на кафе, ти ќе ми бидеш 1982734 нос кој сум го пирснала :D )

Исто така пирост не смее да биде бижутерија, бидејќи може кожата да се инфицира, или да го одбие (сепак тоа е страно тело)

Пирсингот на нос е еден од нај не-болните, така да не се плаши за болката.

4. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    45
    СДП знае ли некој каде можам да најдам од овие ружичкиве
    Мнооооогу ми се убави :inlove: :inlove: :inlove:

Прикачени фајлови:

• 16699thumbnail.jpg
      16699thumbnail.jpg
      Големина на фајлот:
      54,4 KB
      Прегледи:
      195
    • 17636larger.jpg
      17636larger.jpg
      Големина на фајлот:
      143,5 KB
      Прегледи:
      192
  5. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    бтв: МЕНЕ МИ ТРЕБА ПОМОШ!

Пред неколку дена на проба во театар, висејќи на јажиња и изведувајќи акробации така убаво се акнав со главата (челото) во еден портикабел што сите звезди ги избројав. За среќа не беше ништо сериозно, но истиот момент ми порасна џумка :o (луѓе мислам дека беше до небото) :tmi:
    Се претворив во еднорог, со рог што забегува на десно.. :drunk:

Е сега, модрицата спласнува, но имам една бордо модрица, која од ден на ден станува се поинтенцивна!

И за да биде трагедијата комплетна, утре имам некое снимање кое неможам да го одложам! :@

Затоа помагајте жени!
    Знае ли некој најефикасен ( и по можност експресен) начин за да го снема тоа чудо!

Значи сем со декоративна козметика, пудри, коректори и слично... се што имам пробав, нејќе да покрие пак се гледа! (под рефлектор па, има да блесне во полн сјај :wasntme: )

Дали постои маст со која треба да ја мачкам, таблети, витамини за пиење, облоги за пиење... било што...

Или на крај краева нешто налик она True Cover што покрива тетоважи...само да е достапно, ефикасно и не многу скапо.

6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.524
    Допаѓања:
    92.156
    Девојки знам дека е глупо прашањево, ама се почесто во огласи сретнувам дека бараат приправници. Е сега дали мислат на правен факултет ама со 3 години или би дошле во предвид и тие што имаат средно правно образование?

7. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Абе Трендафилче, нитуедна диета не е LIE, тоа ние не сме доволно упорни (или барем јас) ;) Како и да е, една моја другарка забегана со секакви несекојдневни идеи секогаш кога е полна месечина ме предупредува дека не смеам да се депилирам, бричам ниту пак да ЈАДАМ прекумерно. Тогаш бил најдобриот период за прочистување на телото и ефектот бил два пати поголем.

Па кога ќе размислам што чуда прави месечината со земјата, крева и спушта океани, вреди да се проба ;)

Значи на полна месечина само на зеленчук, овошје и вода!

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    6.723
    Ми има кажано еднаш една другарка дека имало некоја течност за нокти, што се премачкувала и ноктите не се виткале и не се кршеле. Знам дека има во аптека, ама да не знае некој како се вика и колку пари е? :)

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  9. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    сакам да прашам во контрол панел си ставив да ми стига нотификација кога ќе добијам ѕвездичка,а никако не добивам,знаете ли зошто? :o

10. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    ^ Кажа Билката дека нешто не е во ред со тоа, не е само кај тебе проблемот :)

На anastasija85 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.519
    Допаѓања:
    9.448
    Пробај со Golden Rose nail strengthner го има и во парфимериите, за раст и зацврстување на ноктите, како лак е пакувањето. :)

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.730
    Допаѓања:
    162.540
    За месечевата диета,одговорно тврдам дека е глупост над глупостите.Цел ден гладуваш и се истоштуваш,стануваш нервозен,вечерта се качуваш на вага и гледаш 1 до 3 килца помалце и си викаш леле што убаво...после една недела,пак ги имаш.Цаката е што про полна месечина полесно се исфрлаат течностите,а со нив и токсините.Ако сакате да се детоксицирате во ред,ама тоа не е долготрајно,доволно е една недела и пак да се вратите на старо.
    Така да,лага е,од свое искуство и туѓо.

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  13. martincencee

martincencee Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2010
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    75
    Дајте некој предлог што да правиме вечерва со дечко ми :lol: ми вика: смисли некоја програма за вечер.Мене одма ми текна да идеме нешто да кснеме ама тоа мн често го правиме и не му се праи тоа.Ништо друго не ми доаѓа на памет! Секоја вечер скоро гледаме филмчиња...и сега...

14. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.849
    Допаѓања:
    202.949

Hepatrombin или Lasonil маст (оваа вторава не знам дали се' уште ја има, ама поефикасна е), за мачкање. Само не верувам дека до утре ќе ти помине целосно, може малку да се намали модрицата.

15. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Женски немаме темичка колку јас што знам во стилот...ШТО ПЛАНИРАТЕ УТРЕ ДА ПРАВИТЕ?
    нели :^)
    да отворам што велите,да си ги кажуваме плановите за наредниот ден,па така ќе си влечиме и занимации за како кој д аси го потполни слободното време...ова она ..а
    ?
    што велите за идејава?

На HoneyBun и blueeparadise им се допаѓа ова.
  16. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    може ли во 2 саат да си пијан дрво, а до 4 да се отрезниш и да си бидеш сосем нормален? :lol:

Ве молам феминки пишете :$

17. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    ^ Moже, ако имаш распоред на нуклеинските киселини во ДНА слични како кај Чак Норис.

На mims-89 и LivingGlam им се допаѓа ова.
  18. blueeparadise

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    6.723
    Пинк, јас за Нова испив на екс една ипол чаша шприцер и пола чаша бренди со кока кола и ми удри во глава, бев зашеметена ама ми помина за пола саат, саат. Инаку онака не пијам и затоа така ми дојде.. А за ова баш да си пијан дрво незнам а и не верувам баш дека ќе си сосем нормален :D

19. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.236
    Допаѓања:
    67.744
    Пијан дрво не е чаша шприцер и пола чаша коњак :rofl: Литри вино, некое пиво и коњаче е тоа е за мене дрво. И не не можеш да се отрезниш убаво додека не се наспиеш...
    И од неколку пива исто не можеш дрво да се направиш :!:

20. blueeparadise

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    6.723
    Не реков дека јас бев пијана дрво. Ехее, далеку од тоа. :lol: За да сум пијана дрво ми треба баш тоа што ти го кажа. Ама женско како женско и ем сум помала и не пијам, само ми удри во глава. А и да слабо дека ќе биде нормална ако се начука за 2 саати. Треба да се наспие после тоа. :!:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.