Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ Анфетифул, може да се спушти тестот од оломнани, ама од августот, не од јуни. Еве линков, па ќе видиш таму долу август 2008.
    http://www.matura.gov.mk/documents.aspx ... dtQQpiV3o=

2. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    сдп зашто далечината толку боли? :worried:

3. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    ...ха не барај одговор од мене за ова прашање...само знам дека толку болно боли ;(

4. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    фала Хипица, јас не ни пробав од август да го спуштам.

5. Eli-sweety

Eli-sweety Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    15
    СДП - Како би му раскинале на некој кој ве изневерил?
    Оваа тема мислам дека е најпригодна затоа што најбргу ке ми одговорите, барем се надевам.
    Со дечото одам веке 4 месеци, не можам да кажам дека го сакам, затоа што не им верувам на мажите, само се заљубував - одљубував. Од Мај наваму тој се промени за сега пак да почне да се врака на оној стариот. Искрено мислев дека тој е совршен, ха. Имавме слободна врска ... ама тоа не значеше дека секој може свашта да прави. Тој најверојатно ме изневерил со една австалијанка која е дојдена тука. И типката била кај него како што таа ми вели дека тој ја викал, и дека после секое мое одење од излавање(тој со другарите остануваше) и бил со неа. И таа ми прати сликана слика од компјутер со нивниот разговор на мсн. Плис едно здраво раскинување, што би вие направиле? Како би раскинале? :* Ве цункам

6. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.436
    Допаѓања:
    5.396
    СДП - Како би му раскинале на некој кој ве изневерил?
    Оваа тема мислам дека е најпригодна затоа што најбргу ке ми одговорите, барем се надевам.
    Со дечото одам веке 4 месеци, не можам да кажам дека го сакам, затоа што не им верувам на мажите, само се заљубував - одљубував. Од Мај наваму тој се промени за сега пак да почне да се врака на оној стариот. Искрено мислев дека тој е совршен, ха. Имавме слободна врска ... ама тоа не значеше дека секој може свашта да прави. Тој најверојатно ме изневерил со една австалијанка која е дојдена тука. И типката била кај него како што таа ми вели дека тој ја викал, и дека после секое мое одење од излавање(тој со другарите остануваше) и бил со неа. И таа ми прати сликана слика од компјутер со нивниот разговор на мсн. Плис едно здраво раскинување, што би вие направиле? Како би раскинале? :* Ве цункам
    имаш тема љубовни проблеми ќе ве молам внимавајте каде и што прашувате

7. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Зошто луѓево имаат потреба толку да лажат, на форумов сите сме анонимни.

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.664
    Растројства и патолошки состојби Ирена,не е форумот или ние,туку тие си имаат проблеми во главите...

9. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.436
    Допаѓања:
    5.396
    сдп зошто кога некој ќе даде свое мислење веднаш одредени особи почнуваат да се навредуваат. па колку што можам да увидам не се повикани на демант ?
    жално но вистинито? или си ја имаат мувата на капата ?????

10. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    јас цело време се прашувам тоа.... |( а од она што до сега го заприметив, членовите кои лажат, се фалат, преувеличуваат, и се трудат да создадат само убава слика за нив, а притоа никаде не побарале совет или споделиле некој проблем...имаат некоја цел...и најчесто инсистираат на запознавање со другите членки...што воопшто не е лошо, и јас имам една две пријателки од форумов, но мислам дека кај нив е само таа цел, да се прикажат во најдобро светло, и да се здружат со што е можно повеќе луѓе од форумов, што пак ќе кажам не е воопшто лошо, само јас лично имам поинаква замисла за тоа што би требало еден ваков форум да биде....а не само , као си денес, ве сакам, поздрав и слично....се извинувам ако некој се препознае во описов, ги има неколку, само нека не ме прозиваат зашто не ми е гајле за тоа што се препознале во ова...тоа е лично мое мислење

11. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    32
    СДП како се справувате кога сте во мала доза на депресија?- Јадам благо,...ми се вртат фикс идеа за што и како, пиев кафе ова време, биоритмот ми е наопаку свртен...уффффф не сум тоа што си бев.Сакам да се променам,.....а не знам од каде да почнам... :$

12. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Ја сидам од крајност во крајност од еуфорија до депресија а кога сум депресивна хах јадам ли јадам лежам ли лоежам и чеам се тоа да се наталожи за да паднам во уште поголема депресија :D

13. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Лукс каде си денеска??!? :D

14. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.590
    Допаѓања:
    201.835
    СДП дали овој форум стана мамка за одредени примероци од машкиот пол тука да лечат фрустрации?

15. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Да. :nod:

Душичкиииии.... Тукушто ќе помислам дека машкиот род е доведен до некаков ред, универзумот ми мава шлаканица... :D

16. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.590
    Допаѓања:
    201.835
    ^^Ми дава надеж тоа што сепак не се во голем број... засега :?:

17. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    СДП што значи да сонуваш јадење? Сонував како јадам торта, слатки и се некои такви благи работи.. :) Викаат дека не било убаво да се сонува јадење, вистина ли е тоа?

18. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    339
    ^ Прочитав во соновик. Баш ме заинтересира пошто и јас имам сонувано јадење често пати, па ме заинтересира :lol: И вика Да јадеш сам - здравје, да јадеш во друштво - свадба :)
    Е сега незнам чија, твоја или на некој близок? :)

19. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    :( :( Претерано многу боли :sweat:

20. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Значи не било точно тоа што имам слушнато дека јадење означувало некаква мака :^) Нема врска, твојот соновник е точен :) Епа во друштво јадев, дури и на другите ги молев да земат да јадат :rofl: И имаше еден куп торти, разни врсти слатки, се и сешто :) Некоја голема свадба ќе биде тоа :) Ај белки некој близок ќе се жени :) Фала Нина :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.