Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    ^ Анфетифул, може да се спушти тестот од оломнани, ама од августот, не од јуни. Еве линков, па ќе видиш таму долу август 2008.
    http://www.matura.gov.mk/documents.aspx ... dtQQpiV3o=

2. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    сдп зашто далечината толку боли? :worried:

3. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    ...ха не барај одговор од мене за ова прашање...само знам дека толку болно боли ;(

4. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.394
    Допаѓања:
    1.118
    фала Хипица, јас не ни пробав од август да го спуштам.

5. Eli-sweety

Eli-sweety Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    15
    СДП - Како би му раскинале на некој кој ве изневерил?
    Оваа тема мислам дека е најпригодна затоа што најбргу ке ми одговорите, барем се надевам.
    Со дечото одам веке 4 месеци, не можам да кажам дека го сакам, затоа што не им верувам на мажите, само се заљубував - одљубував. Од Мај наваму тој се промени за сега пак да почне да се врака на оној стариот. Искрено мислев дека тој е совршен, ха. Имавме слободна врска ... ама тоа не значеше дека секој може свашта да прави. Тој најверојатно ме изневерил со една австалијанка која е дојдена тука. И типката била кај него како што таа ми вели дека тој ја викал, и дека после секое мое одење од излавање(тој со другарите остануваше) и бил со неа. И таа ми прати сликана слика од компјутер со нивниот разговор на мсн. Плис едно здраво раскинување, што би вие направиле? Како би раскинале? :* Ве цункам

6. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.452
    Допаѓања:
    5.415
    СДП - Како би му раскинале на некој кој ве изневерил?
    Оваа тема мислам дека е најпригодна затоа што најбргу ке ми одговорите, барем се надевам.
    Со дечото одам веке 4 месеци, не можам да кажам дека го сакам, затоа што не им верувам на мажите, само се заљубував - одљубував. Од Мај наваму тој се промени за сега пак да почне да се врака на оној стариот. Искрено мислев дека тој е совршен, ха. Имавме слободна врска ... ама тоа не значеше дека секој може свашта да прави. Тој најверојатно ме изневерил со една австалијанка која е дојдена тука. И типката била кај него како што таа ми вели дека тој ја викал, и дека после секое мое одење од излавање(тој со другарите остануваше) и бил со неа. И таа ми прати сликана слика од компјутер со нивниот разговор на мсн. Плис едно здраво раскинување, што би вие направиле? Како би раскинале? :* Ве цункам
    имаш тема љубовни проблеми ќе ве молам внимавајте каде и што прашувате

7. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Зошто луѓево имаат потреба толку да лажат, на форумов сите сме анонимни.

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.844
    Допаѓања:
    163.325
    Растројства и патолошки состојби Ирена,не е форумот или ние,туку тие си имаат проблеми во главите...

9. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.452
    Допаѓања:
    5.415
    сдп зошто кога некој ќе даде свое мислење веднаш одредени особи почнуваат да се навредуваат. па колку што можам да увидам не се повикани на демант ?
    жално но вистинито? или си ја имаат мувата на капата ?????

10. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.454
    јас цело време се прашувам тоа.... |( а од она што до сега го заприметив, членовите кои лажат, се фалат, преувеличуваат, и се трудат да создадат само убава слика за нив, а притоа никаде не побарале совет или споделиле некој проблем...имаат некоја цел...и најчесто инсистираат на запознавање со другите членки...што воопшто не е лошо, и јас имам една две пријателки од форумов, но мислам дека кај нив е само таа цел, да се прикажат во најдобро светло, и да се здружат со што е можно повеќе луѓе од форумов, што пак ќе кажам не е воопшто лошо, само јас лично имам поинаква замисла за тоа што би требало еден ваков форум да биде....а не само , као си денес, ве сакам, поздрав и слично....се извинувам ако некој се препознае во описов, ги има неколку, само нека не ме прозиваат зашто не ми е гајле за тоа што се препознале во ова...тоа е лично мое мислење

11. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    33
    СДП како се справувате кога сте во мала доза на депресија?- Јадам благо,...ми се вртат фикс идеа за што и како, пиев кафе ова време, биоритмот ми е наопаку свртен...уффффф не сум тоа што си бев.Сакам да се променам,.....а не знам од каде да почнам... :$

12. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Ја сидам од крајност во крајност од еуфорија до депресија а кога сум депресивна хах јадам ли јадам лежам ли лоежам и чеам се тоа да се наталожи за да паднам во уште поголема депресија :D

13. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Лукс каде си денеска??!? :D

14. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.920
    Допаѓања:
    203.171
    СДП дали овој форум стана мамка за одредени примероци од машкиот пол тука да лечат фрустрации?

15. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Да. :nod:

Душичкиииии.... Тукушто ќе помислам дека машкиот род е доведен до некаков ред, универзумот ми мава шлаканица... :D

16. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.920
    Допаѓања:
    203.171
    ^^Ми дава надеж тоа што сепак не се во голем број... засега :?:

17. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    СДП што значи да сонуваш јадење? Сонував како јадам торта, слатки и се некои такви благи работи.. :) Викаат дека не било убаво да се сонува јадење, вистина ли е тоа?

18. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    ^ Прочитав во соновик. Баш ме заинтересира пошто и јас имам сонувано јадење често пати, па ме заинтересира :lol: И вика Да јадеш сам - здравје, да јадеш во друштво - свадба :)
    Е сега незнам чија, твоја или на некој близок? :)

19. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    :( :( Претерано многу боли :sweat:

20. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Значи не било точно тоа што имам слушнато дека јадење означувало некаква мака :^) Нема врска, твојот соновник е точен :) Епа во друштво јадев, дури и на другите ги молев да земат да јадат :rofl: И имаше еден куп торти, разни врсти слатки, се и сешто :) Некоја голема свадба ќе биде тоа :) Ај белки некој близок ќе се жени :) Фала Нина :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.