Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    СДјП Блонд, во кој месец од бременоста е, гледам на потписов и неможам да сконтам, а од прееска се чудам :)
    Едит, готово :$

2. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    ^ Оффи, па 16 недели, сигурно 4ти месец...

3. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    хахахаха ме насмеа Офии, баш преска бев на контрола и ми кажаа дека сум влезена во 5ти :)
    а според мене, за една недела влегувам во 5ти месец :)
    Едит: Многу бргу минува времето, како вчера да беше кога постирав слики од тестовите што си ги правев дома и кога барав мислење од вас дали сум бремена :)

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Скајче,
    - за првото прашање, неможам точно да ти кажам за самата комбинација, но еве ако е нешто од помош, најдов повеке подетални информации за мажот близнак. Се надевам ке ти помогне да го разоткриеш ;)
    Мажот роден во знакот на Близнаците има дупла природа, така во еден момент заљубено ќе Ве гледа, ќе Ви шепоти и ќе Ви спушта ѕвезди од небо, но во следниот момент ќе го снема со недели а Вие ќе се прашувате што е со него и каде згрешивте. А потоа ќе се појави и ќе Ве побара за жена, без било какво објаснување; секако- тоа е подобрата верзија од ова сценарио...
    Со овој тип имате шанси само ако го прифатите неговиот немирен дух. Тој е најинтелигентен , највозбудлив и најдуховиот маж. Не е чудно тоа што Ве освоил, зошто тој секогаш е омилен и сакан. Ќе се топите во неговата прегратка, а утредента нема да е дома. Веројатно ќе Ви се јави од службен пат, зошто во целото брзање заборавил да Ви каже каде патува! Не нервирајте се, имајте трпение со Близнакот . За иронијата да биде уште поголема- тој ќе Ви ја кажува вистината, па навикнете се на вакви ситуации. Неговите мисли ни сам тој не може да ги следи, па затоа имајте разбирање за оба чудно битие, не е тој крив што е таков... Ако сте склони кон ризик- впуштете се во авантура со мажот Близнаци , зошто со него можеби ќе Ви се исполнат очекувањата- никогаш не се знае, со него се е можно. Но ако сакате хармонија и сигурност- со него нема да ги добиете.
    Прифатете дека ќе го гледате често со други жени- бурмата не значи дека треба да не треба да разговара со нив, но тоа не значи дека ке се впушти со нив во романса. Ако со Близнаците успеете да постигнете интелектуална и физичка рамнотежа- нема потреба да се сомневате во неговата верност. Но ако не го задоволите на ментално ниво тој брзо ќе си замине. Тој не сака жени без свој став и мислење кои не умеат да му се спротивстават, затоа кажете му што мислите и бидете решителни- тој нема да биде притоа повреден. Лесно е да сакаш маж Близнаци, но никогаш не треба да му се приближите премногу. Не претерувајте и не драматизирајте, зошто дел од својата интима ја чуваат само за себе. Пробајте да му се прилагодите, изненадувајте го и не дозволувајте да му е досадно со Вас. Што се однесува до љубомората и посесивноста- тоа не се негови карактеристики. Ако се посомнева- ќе ги игнорира тие чувства. Ќе имате потполна слобода, но истото го очекува и од Вас. Ако сакате да го врзете бидете самостојни и на тој начин ќе Ве засака за цел живот. Со Вашите деца ќе биде вистински другар, а тие ќе му се доверуваат и ќе уживаат во неговото друштво.
    Ако го сакате Близнакот и сакате да го поминете својот живот со него важно е да имате стратегија. Не нервирајте се, не трчајте по него, не досадувајте му и не му се качете околу врат. Едноставно пуштете го и тој сам ќе Ви дојде. А ако успеете да го задржите- треба да Ви се оддаде признание, тоа значи дека сте посегни баш како и Вашиот маж Близнаци . Ќе ужувате во заедничките моменти, а тој, со својата уникатнадуховитост, интелект и слаткоречивост, ќе Ве освојува секојпат одново.

- За второто прашање, има лизгалиште во аеродром, малку пред мекдоналдс е. До 6 саат е 120 денари после 6 е 150. Јас сум била неколку пати со другарки и лично ептен ми се допага, прво што ми е блиску, второ многу пријатна е атмосверата, има луге што те пратат те гледаат, и неможе кој било да се беси по оградата и да се ѕвери пошто е обложено со ограда одоколу 8) А и нема онакви идиоти да се убутуваат у тебе, има мангупи што се покажуваат кад кад, али важно ги нема оние другине.. и најјјважно нема шиптари ко на кале |(

се надевам ти помогнав :)

На skyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    колку пари се таблетките флажил и вагиналетикот нинастин?
    а да и дали флажилот можат да се купат приватно или идат на рецепта? фала :)

6. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Флажилот одат и приватно и не се поскапи од 100 денари колку јас знам.дали беа 90 денари и нешто не знам точно.Ама не се скапи.

7. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.265
    Допаѓања:
    57.077
    СДгиП модераторките:
    Бидејќи Сефора ја отвори темата Совети за шминка на YouTube за нејзините видеа и нема смисла да постираме други, како би било таа тема да се преименува во MakeUpPanic на YouTube (или нешто слично), а да отвориме друга тема во која би постирале интересни видеа за шминкање? :?:

8. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Сакам да прашам дали некој знае кога ја емитруваат серијата Ранетиот орел на сител? Само викенди или па ... ?

9. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Баш сега гледам на страната и пишува дека сабота и недела се дава , во 15 за 7 .
    Како и да е , многу убава серија :)

10. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    Сакам да прашам, дали некој знае кога ке излезе списокот за стипендии на студенти запишани на додипломски студии од јавните и приватните универзитети? :worried:
    Ме замоли една другарка да проврам, но на станата како што гледам сеуште нема

11. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    На 25ти јануари.

На Fearless му/ѝ се допаѓа ова.
  12. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Ја имам читано книгата добра е и баш затоа сакам да ја гледам и серијата

13. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    СДП дали некој знае каде на интернет можам да ја најдам раскажана книгата The purpose driven life, од Rick Warren бидејќи ми треба за семинарска работа :(

14. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    619
    Флажилот се 133 ден , а нистатинот 112.. двете одат и на рецепт и на приватно

15. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
  16. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.522
    Допаѓања:
    92.146
    Девојки зарем може градите на 21 година да пораснат? Гледам веќе граднициве малецки ми се, а не сум здебелена, па ај да речам од тоа е.

17. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.063
    Допаѓања:
    5.113
    Зашто да не може да пораснат? Да не им е забрането? :D
    Шала на страна, мислам дека нема посебен период кога растат, кај секој човек е различно,
    можеби ти покасно се развиваш
    Не им се секирај, радувај им се ;)

18. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Да не треба да добиеш? Мене ми кипат од градникот кога треба да добијам :lol: а инаку имам релативно мали гради :)

19. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.522
    Допаѓања:
    92.146
    Не ми е од тоа, веќе 3 месеци ми се такви.

20. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    ^^Може марамче...еве ја ослабната сум и тоа 5 6 кила...а дечко ми ми вика дека ми се поголеми :tmi:
    По мене може па сега не знам дали е логично! :^)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.