Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Маца и хакерите се обични смртници, ништо не ги прави поразлични од луѓе ;)
    Туку ми е гајле, чим имам сега интернет , а за другото има кој да се грижи.

2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^ Абе не ми прави лиги. :rofl:
    Инаку за крадење, јас нема смисла од братучедиве да крадам. :wasntme:

Туку, СДП кој е бројов на Антена 5 лав сонгс ? ^_^

3. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    СДП дали може некој да ми каже од каде да си спуштам драјвер за SAGEM!?Никако неможам да си најдам,да го инсталирам кабелчето. |(
    Anyone!?

4. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Абе какви лиги сега ? :D
    Само што пишав во сдк дека сакам некој да ми посвети песна :( бројот хмм, страната изгледа се "реновира" можеби таму го имаше , јас не го знам .

5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Лиги за нетот :rofl:
    А на страната копав ли копав вчера - ни Б од број нема. :D Затупавена е малку и треба едно освежување.
    Инаку Вики, за каков Сажем конкретно ти треба? Јас имав my501х порано, ама не ми бараше драјвер. :?:

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  6. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Sagem мy 750x..Ми бара драјвер,никако неможам да најдам..ниту едно сликче или песниче си немам префрлено ;(

7. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    823
    СМСи на бројот 145555.... ;)

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  8. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Фб имаш ?! па иди таму на страната им нивна, и на тоа статусот шо го имаат пиши си по порачка песна. Ама дали ќе ја пуштат е работата.

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    СДП една работа и потоа идам да си легнам

Една мала кратка исповед моја.
    Јас сум девојче кое не ги лаже своите родители.Да вистина, и мислам дека и затоа моите многу ме ценат.Што и да било, што и да се десило ке им ја кажам вистината, после може ке си добијам асално дерење и слично, али едноставно немам сила да ги излажам, а и знам дека тоа не е во ред
    Едино лажам, али оние бели лаги што се, али ептееееен ситни работи, не ми текнува пример у моментов, али сепак многу ситни работи..

Има една работа што ја направив, ништо вака посебно али со оглед што мајка ми ми вика и за најситните работи можам да замислам што ке биде утре за оваа работа..многу се плашам..неможам да ја слушам како вика..

прашањето ми е, дали да слажнам или да ја кажам вистината и да си трпам :(

10. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Сдп колку чинат капсулите витамин Е :?:

11. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.267
    Допаѓања:
    57.091
    Ако е за чашите - кажи и’, не е страшно. :D

На Name му/ѝ се допаѓа ова.
  12. martincencee

martincencee Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2010
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    75
    Уффф па зависи.Да ти кажам и јас несакам да лажам ама ми се случувало почесто да ги подлажнам моите за некои глупости кои не се битни воопшто ама со оглед на тоа дека ќе треба да трпам мрчкање... :) Некогаш кога ќе ја кажам вистината,па се каам што сум ја кажала дека цел ден после треба да трпам трубење над глава :lol: а исто се случувало и многу често да кажам се како што било и да си отидам во соба,нека си викаат и нека си зборат колку што сакаат...ама јас игнор им мавам и ич не се замарам.Пред неколку год често се наоѓав во вакви ситуации сега фала богу не треба многу да објаснувам...така да имаш две три опции да избереш.Како и да е-се ќе помине! :)

13. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    6.771
    дали да и кажам на мајка ми дека за стара нова година планирам да одам плетвар на викендица ..??
    знам дека нема да ме пушти ако и кажам а сите ќе одат...од Прилеп сум не е многу далеку ама сепак со кола се иде .. после и да не одам на викендица ќе треба дома да седам оти ќе мисли дека таму ќе одам ..воопшто несакам да ја лажам но сега пак сум во дилема ??

14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    сдп
    Cрекичка спомна за некои апчиња за меморија, ама не знам кај може да се најдат :( дали некоја има користено, имаат ли ефект, и дали ги има по аптекиве :lol: и цена ако памтите, ако не здравје :lol: да одам да си купам имам испити :)

На ludacaa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Не знам со напишала Среќичка, ама јас ги имам користено и ги користам Celasa forte, помагаат многу, ама редовно да ги пиеш, ако ги почнуваш прв пат првиот месец се пијат по 3 денот, па после се намалуваат. И јас еве се тепам со сесијата па од нова година наваму пак си ги зедов. Имам и Биобил користено ама не ги препорачувам, не ми помагаа. Овие ги користам веќе 3 години и задоволна сум. Цена 320 ден 60 капсули.

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    ауу, мене за жал ми се брза :lol: :lol: :lol: ама после испити ќе ги земам овие за редовно да си ги пијам :lol: низ аптекиве ги има? и која цена се? а да не знаеш некои со моментален ефект :$ хахаха, те напнав, ама не можам ич да се сконцентрирам, 20 страни не можам да научам на ден :(

17. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Одма има резултати, значи после ден, јас прво што забележав беше дека не ми лета мозкот наоколу, почнав да седам над книга 4-5 сати без да ми бега концентрацијата, а после ке видиш и побрзо ќе ти влегуваат работите во главчето. Ги има во сите аптеки, и цената ти е во Зегин 320 ден 60 капсули, е сега има вариации по плус минус 10 ден во другите аптеки, ама битно сегде ги има.

18. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    епа тогаш ќе ги купам целаса форте или како год :lol: :lol:, ќе прашам во Зегин...ФАЛА НАЈВЕЌЕ :*

На Zlatusko му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Значи цело име е Celasa Ginkgo Maxi!!! Зелено со бело е паковањето. 80 милиграми се. Има и од 40мг ама не ги земај, оти поскапо ти иди така, ќе треба 3 пати во денот по 2 да пиеш од нив. :) И ај со среќа нека ни е сесијата. :*

20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    ќе купам, ехе, кога не жалам да давам пари за апчиња за слабеење |( , за вака добри апчиња па ич :* ќе положиме бе, ајде :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.