Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.928
    Единствено место во градов каде сум ги видела е Битпазар... Беа меќу 500 и 1000... И освен таму мислам дека се продаваат во некои продавници како антиквитетни гифт шопови.. Провери кај ТЦ плаза и на уличката покрај Соул Паб што оди накај плоштад има баш до Соул Паб една супер-откачена продавница со СВАШТА...Види и таму...Или на истата улица во гифт-шопот подоле..од десна страна.
    Гуд лак ТрендаФУлке!

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895

Во AZZARO и купив на дада ми такви, ама есента од бутикот во Охрид, а имаат бутик и Скопје, на ул. Македонија мислам дека беше. Работата е што не знам дали би имало уште, а и друго - не се баш фармерки, личат на фармерки, ама материјалот им е пантолест... Ме сфаќаш се надевам. Ластикот им е некаде 3 прста над папок и имаат странични џепови од двете страни. 700 ден ги купив тогаш.

3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.681
    Допаѓања:
    162.018
    Оваа Трендафилка па,само нешто купува. :D Те количка,те вовче... :D
    Порано имаше такви на штандчето за Зипо во Рамстор,ама пред некој ден видов дека веќе го нема,Леонидас бонбони се продаваат,а не знам дали го преместиле на друг агол во Рамстор или скроз го нема,а исто имам видено и на долниот спрат во Рамстор,во тие малите продавнички,ама не знам која точно беше,дали таа за часовници (да,да ништо чудно,познат бренд за часовници ги изработува и овие,но не ми текнува брендот сега,од титаниум чинам беа) или во некое за дребулии,ич не ми течнува.

4. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.809
    Допаѓања:
    202.814
    А во EXIMA да провериш Трендафилче, во ГТЦ најгоре мислам дека беше, веднаш десно од скалите кога ќе одиш од плоштад кон ГТЦ. Мислам дека таму имаа убава машка галантерија, па можеби и ќе се најде по некое џебно ноже. Веројатно се малку поскапи, ама не верувам дека се мејд ин Чајна ;)

5. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.611
    ^ Количка само купив бре па Лилиткооо :P
    Вовче не.
    Ми понудија детско Томас вовче, морав да одбијам, со тешко срце.
    Вовче инаку во Скопје такво какво што јас замислував нема никаде.
    Јас мислев со убави шини, големко ќе најдам, квалитетно, налик металик, па скретница ќе има, а ти со далечински ќе го управуваш, па ако треба и наназад да оди...
    Мхм, секако.
    Многу гледам филмови.
    Како и да е, благодарам на помошта. ;)

6. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдп..има некоја друга добра страна како што е http://www.zedge.net за симнување слики,ринг тонови за мобилни ? :?:

7. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    501
    Провери во Буњаковец во подрум. Продавниците се за трудници ама не се премногу скапи. Јас со другарка ми бев и си купи за 1200 многу убави фармерки.

8. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    45
    www.mobile9.com :)

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    сакам да ја прашам трендафилка зошто го смени аватарот и потписот? толку беа во склад двете што тоа некако ти стана како заштитен знак, сега како да не си ти ...

10. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    СДП - зошто на ноктот на малото прсте имам бела цртичка? :?:

11. Marilyn-Monroe

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Демек недостиг на витамини :?:

12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДП дали имате некоја идеа како можам да ги средам обетките и алките ? :) Ми стојат во кутија обложена со украсна хартија, но не збира веќе. :( А и не ми е практично, многу ми е тешко да најдам нешто што ми треба, па се заплеткуваат алките... не оди. Дали имате некоја идеа ? :) Се мислев обетките да ги закачам на марама, ама алките... :?:

13. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    не знам друга искрено, но што ке ти е друга, и јас понекад симињам од зедге, највеке теми бидејки се друго можам на гугл да си најдам..се си има на зедге :) 8)

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Marilyn-Monroe

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895

Јас обетките ги закачувам на рамен картон со постоље за сите да ги гледам :$ Ги имам набоцкано во картонот!
    Алките ги имам ставено на цилиндар, исто од картон и нанижани ми се, исто да можам сите да ги гледам :makeup: Малце си имам мака ако ми треба некоја од средина, ама трпам за убавини :P

15. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    витамини повеке пиј/јади..

На BeYourself му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    ^Вајлд јас алките ги ставам на тие украсните миризливи свеќи,ако ти текнува на што мислам :) Или ако имаш некои мали тенки чашки дома,ко тие за ракија само малце повисоки :) Или било што што наликува на тоа , па реди ги ;) :wasntme:

17. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Јас имам еден така кажано, сандак, во мала форма, во кој ги ставам големите алки. И една помала кутија, за понежните алкички.
    Обетки можеш да ги закачиш на многу начини.

А за алките ова е прва ствар, ако успееш да најдеш, или да импровизираш сама.

18. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    СДП како да прекинат да ми зујат ушите после долга вечер помината во некој клуб.....кога си доаѓам дома почнува зуењето и не можам да заспијам ;( :(

19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Фала ви за идеите. :)
    Мисс, на чашка би ги ставила, ама кршливо е :wasntme: , лумперајки ќе правам (трапава сум :$ ), а тоа со свеќата е супер идеа, не ми текнало. :)
    А можам исто како мерлин, да направам цилиндар и внатре да го наполнам со една портокалова украсна песок за декорација, таман и за рамнотежа да не паѓа. Ејј убаво за советов, таман немав како да ја искористам. :D
    Од Старфиш предлогот за обетките е супер, ќе му кажам на татко ми да ми направи такво дрвено, зимава дур е досадно. :D Нека се занимава малку.
    Фала ви многу. :*

20. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.523
    Допаѓања:
    92.151
    И јас имам голем проблем со наќитот, имам пробано секакви начини, ама ништо не ми е целосно практично. Ми беа на картон набоцкани обетките, ама мене не ми беше многу практично. Сакам да си купам од оние фиоките малецки за наќит што се. Инаку еден период си купив ќесички мали и обетките ми беа во посебно ќесиче, но и тоа не ми беше практично, па од 100 кај ќе ги пронајдам баш тие што ми требаат :D

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.