Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    сдп кога ја даваат репризата од М2 музичкото шоу?? и репризата од серијата денес за утре, знае некој??

2. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181

хуху добро ако е 500 евра да не биде повеке за толку имам да дадам еееее тоа е ништо ене ги пред зграда на дрво ми растат :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

3. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.064
    Допаѓања:
    5.115
    М2 прееска фатив нешто околу 11, 11 и 20 тоа време ама на сител 3
    А за серијата незз

4. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.269
    Допаѓања:
    57.119
    Блонд мораш да одиш на забар, инаку ќе ти загнои повеќе. И јас го имав истиот проблем со умникот, загноен беше и страаашно боли, те разбирам верувај. Стоматологот ќе ти го исчисти со едно како боцкало (смајлиштосетресеодстрав), после ќе ти стави лек и ќе ти олесни.
    Потоа јас го вадев умникот, и болките, маката и отоците што ги преживеав беа поподносливи од болката кога беше загноено.
    Чувствувам дека и овој на другава страна почна да прави проблеми, а тој ќе биде многу попроблематичен за вадење, така ми рече тогаш. Требаше уште во септември да одам да ми го извади, ама пусти страв и траума не ме пуштаат... :doh:

5. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    ^Е сега јас цела се претворив во смајлитоштосетресеодстрав :D

6. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.283
    Блонд треба да одиш да ти го засече местото над забот за полесно да излезе и ќе немаш проблем ;)
    После тоа ќе треба со шприц и игла да ставаш хидроген на местото за да не се инфицира.

А за вадење јас вадев умник во средата и за 20мин беше се готово и веќе ми зарасна местото.
    Најважно е да си најдете стручен заболекар ;)

А инаку и јас бев смајлиштосетресеодстрав и мислев штотуку почнавме, а кога видов дека го извадил забот мислам 1 тон ми падна од градите, срцето ќе ми излеташе.

Ама не е болно колку што психата ни ствара илузии.

Толку од мене, сега морам да одам се надевам дека ви помогнав и на двете
    :*

На LivingGlam и blond им се допаѓа ова.
  7. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    сдп ако имам рипче, 2 желчиња и мало глувче у собата моја мила, „пренатрупано“ ке е? :?: :?:
    шо да прам мислам мислам и никако да се одлучам за едно, па сакам да си ги имам сите :)

8. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Глувче? Мразам глувчиња. Ако сакаш да ти го дадам моево на поклон (маленко, црнко, слаткичко), додека уште не се отровило од отровот :D
    Подобро концентрирај се на едно или евентуално 2. На пр. водно желче и рибичка

едит: знам дека збориш за бело глувче, јас се зезав :D

9. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    хехе блонд4е за бело малечко глувче зборувам :) не знамммм шо да направам :?:

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    Сдк колку пари се низ гтц оние чизми над колена, и кај коленото превртена е кожата :D вчера на М2 гледав девојчињата што настапуваа носеа...Не знам колку ме сфативте за какви чизми зборам, не можам да најдам слика :( и ако некоја била низ Шутка ако има нека ми каже цени... :$

11. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    200
    Леле не ми се верува и јас истото сакав да го прашам и јас од таму видов :$
    Ама јас сакам кожни, не од превртена кожа ;)

12. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.269
    Допаѓања:
    57.119
    Лелеее Сеси час и половина преседав на столот јас. За стручен најстручен е, ама мојава мала вилица со големи заби е проблем. :| Не е некоја страшна операција, ама траума е.
    За другиот ми е ептен страв, излезено е само едно врвче, другиот дел нема шанси да излезе, на криво расте забот и заробен е во вилицата (смајлиштосетресеодстрав).
    [​IMG] - вака некако ;(
    Требаше и горниве да ги извадам кои се излезени целосно и ќе ги извадеше за пет минути, ама ни за нив не смогнав сили да отидам. :doh:
    Ќе морам изгледа кога ќе почне да ме боли :D
    Не, не, лажам, еве од денес почнувам да собирам храброст!

Блонд ти не плаши се, твојот треба само да се исчисти. Да не си јадела лешници бадеми или такво нешто, па да се разранило местото и да поттикнало инфекција?

И да не бидам офтопик - колку чини во Скопје на клиника операција на умник?

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    хахахаах, абе не знаев како да го појаснам тоа што е превртено горе :lol: преубави им беа чизмичките, па ајде чекаме одговори :lol:

14. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Зашто нема тереза на пинк15? Нели треба во 3 да има ?Да не имало во 2 или ? :D

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    не знам и јас чекам :rofl: може од 4 ќе ја даваат Тереза :D
    Таа па ќе кидне со оној Фернандо ли се вика :lol: Сестрата на Артуро што го сака

16. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.076
    Дишица и ја се чудам, и се напнав! :@
    А немаат ни страна на нет ко што гледам!

17. gluvarche

gluvarche Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    113
    LivingGlam јас го имам истиот проблем како тебе , си ја препознав сликата, али сеуште не сум смогнала сила, иначе имав сличен случај на другиот крај од вилицата, бев на клиника, не се сеќавам колку се плаќање али не повеќе 500 денари, не ме фаќај за збор, тоа беше пред 3 години, и тогаш требаше и другиот да ми го вадат, али некако се откажав, ај демек следен пат и така си остана, не боли ништо знали немој да се плашиш, е сега дека гледаш како ти пикаат склалпел, па игла со конце тоа да, малце е проблематично од кога ќе ти помине анестезијата, али ништо страшно ќе ти помине за 3, 4 дена, освен ако немаш некои компликации......
    мора да се решиме од чудовиштата во уста тоа е јасно ко бел ден ;) само прашањето е КОГА?

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Јас не ни седев пред телевизор пред 3 , јас специјално за тереза дојдов и глеам друга почнува . Страната во изработка пишува .. леле ако немаа :devil:

19. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.076
    Јас гледав имаше турбо фолк емисија ко и обично, коа свртев во 3 завршуваше, и почна Валентина :@
    Може ванредна турбо собиранка имале, па прескокнале Валентина па ќе почне после :D
    Леле ко тетки сме со серииве хахах

На Dushica-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  20. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    Некој да не знае,дали има во Скопје негде,од твоја слика да направат слагалица?

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.