Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    ма нееееее,не дека е за тоа,тој ми беше некако секси,затоа инаку се е ок,нема лудби! :*

2. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    како да се исфарбам сама?? ....сеа сакам да се фарбам ме фатија тачките а башка и коренот ми е малце пораснааат :(

3. Oluska

Oluska Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    24
    Ќе застанеш фино лепо пред огледало и ќе почнеш со фарбање :lol: :lol: Мала шала
    Ќе си направиш патец на средина и ќе ја поделиш косата на два дела.Ќе го исфарбаш коренот долж патецот и после ќе си префрлаш со чешел по мал дел се додека така не ја поминеш цела.После лесно е за надоле :lol: Се надевам малце ти помогнав :lol:

4. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    фалалеееее епенски идам сеа и шо напраам напраам ке ви пишам :rofl:

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    СДП што направи лудачаа со фарбањето?

6. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    СДП лек за депресија? А? И СДП зошто сите се заљубуваат, само јас се одљубувам :$ :@ ?

7. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    јас не се заљубувам ниту одљубувам во БЕЗТЕЖИНСКА СОСТОЈБА СУМ :lol:
    иначе не си само ти таков случај ;)
    а лек за депресија рокни музика до даска (твоите омилени песни) и почни да урлаш да исфрлиш се негативно што те окупира....еве од мене една песна....ајде заедно :dance:

http://www.youtube.com/watch?v=m7TrBvZVwJE

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.665
    Период ти е.Лето е.Секогаш умчето лета на лето.Хормоните пламнуваат,лето ко лето асоцира на авантура,а и самото време дозволува и бара промени.Само трпение и се ќе биде ок.Ако видиш дека продолжува така...не се мачи,не го мачи,биди фер,биди маж во женско тело,стисни заби и буткај сама до следниот принц,ама без брзање,јас мислам дека ќе биде ок. :)

Како,о како да си го средам биоритамот?! ;(

9. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Вчера се разбудив во 07h што во последниве месеци е реткост и сфатив дека нема поубаво од рано утро, денот мислам дека ми траеше вечност :)
    И јас се трудам да си го средам биоритамот, гледам да се занимавам во текот на целиот ден, да се изморам, зашто посакувам да си легнувам на полноќ секоја вечер, иако ретко се случува. :)
    Што и да правиш - само не маснотии и калории пред легнување :D

Сакам да прашам - зошто оооооо зошто има 2-3 форум фацки на кои не им знам ни лик ни име, нормално, и не оставаат и некои посебни коментари, ама ми идат ужасно на живци?
    Веројатно и јас идам некому на живци, па така се одржува балансот во универзумот. Ете си прашав - си одговорив :D

Сакам да прашам зошто коцертот на Били-та Ајдол е преместен во Метрополис? :^)

10. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699

Поради лошите временски услови кои биле најавени :).Концертот ќе се одржи во истиот термин (недела 20-ти јуни во 21 часот), но наместо на отворено на Скопското кале, свирката се преместува во Метрополис Арена.

11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.665
    За да се зголеми потрошувачката на ладно пиво,вода и сокови по високи цени! :D
    Ружице овај Трендафилке,имав и јас една епизода таква,траеше две недели.Легнував во 10,се будев во 7 и си викав будала,види што ми е убаво вака,ама толку траеше...
    И да...и јас имам неколку такви фаци на форумов.Судејќи по минатото искуство,не е на арно,премногу сериозно почнуваме да го дуживуваме форумов. :D

12. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.119
    Допаѓања:
    67.121
    СДП што е со депресииве?
    Мојот биоритам се смени за 360 степени, ама на подобро :) Сега си легнувам во десет, единаесет и си станувам во седум. Ух вака е стварно подобро, него цела ноќ да ја седиш.

13. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    СДП какво негативно дејство има аналгинот врз организмот при почеста употреба?

14. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    461
    dragi moi jas se izvinuvam vaka no nova sum i uste ne gi znam site temi me interesira t.e sakam da prasam dali ima tema za posvoeni deca

15. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    461
    ana kako si razgovaravte li

16. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Анннни, колку што јас знам нема некои посебни опасности, ама сите лекови кои се земаат без контрола не се добри. Затоа , претпоставувам дека за стомакот ти се, и јас пијам такви, земам прво две наеднаш, па по еден час ако многу ме боли сеупте, уште едно апче. :)

Ненушка, мислам дека нема таква тема :)

СДП зошто мора да врни толку многу? Ете заврна, не олади и ај сега оди си таму, ајт!

17. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    461
    mislam deka nema nekoe negativno dejstvo ijas si go pijam kako od sala ic nemozam da trpam glavobolka i malku da me zaboli analginot mi e sekogas tuka,ama pak neznam ne sum strucna vo taa oblast :rofl:

18. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    461
    a kako i kade bi mozela da razgovaram na taa tema aj ako sakas kazi mi

19. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    го зголемува крварењето анннни :worried:

20. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    епа да,и јас за тоа прашав..ич не можам да трпам ни нјмала болка сместа аналгин пијам,мајка ми викатеба и раката да те заболе ти одма аналгин...и се ми црка ми вика:
    -Стегни се малку не биди таква кашава! :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.