Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    И јас мислам го деактивирал го деактивирал или го ставил во мирување, доколку те блокира неможеш ни коментарите да ги гледаш ни ништо што е поврзано со тој профил

2. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.573
    Допаѓања:
    11.134
    Значи вака...Јас го знам пасвордот на профилот што наводно ме блокирал.Кога го уклучив тој профил (ако бил деактивиран) ќе ми пишуваше добредојде назад...Сега не пишуваше ништо,се си беше во ред...Финтата е што кога го вклучив тој профил гледав коментари од профилот што наводно е блокиран само без линк,со црни букви и без слика...А во пребарување не можам да го најдам тој профил.
    Можам ли негде да видам листа на блокирани личности или не?

3. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сега баш со дечко ми за времето :talk: и тој вели дека уште еднаш ќе залади едно убаво ќе не обричи. А кога ќе каже нешто за времето обавезно така бидува :!:

4. arhie

arhie Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    0
    vaka, jas bi prasa edno prasanje, isto so deckoto sto m ise sviga bevme vo drustvo edna vecer, i posle ispadna prilika da me nosi doma, i se smuvavme. i sega zborime taka se slusame i na tel ,megutua nisto drugo za da se vidime povtorno... neznam sto da praavam predlog nekoj da mi kaze .. sepak glupo mi e jas da go pokanam nezznam

5. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    6.793
    Утре одам Скопје со мајка ми на некој семинар ...било дозволено да земи кој сака со неа така да ....да искористам шанса..семинарот се викал : безбедно на интернет :)
    чао скоривање , чао хемија , чао моја Ферхунде :*

6. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Ако го знаеш пасвордот провери во листата на блокирани пријатели , ако е бил деактивиран кога си го вклучила мислам дека ништо не се појавува туку се си е исто ако го имаш пасс на меалот на кој што е направен фб провери таму стигнува дека повторно е активиран профилот се надевам дека ме сфати што сакам да кажам

7. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    А пак тебе од една вечер мување толку многу ти се свиѓа што сакаш пак да го видиш? За ваква приказна јас никогаш не би побарала совет. Ако ме побара океј, ако не пак океј.

8. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Мене па ми кажаа дека неделава уште 2 дена ќе било ладно па после се топло ќе е . Колку е вистина , ќе видиме :)

9. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Од твојот профил не можеш да видиш кој те блокирал, но колку што сфатив ти си се вклучила од профилот што кај тебе се појавува со црни букви односно има шанси да те блокирал. Ако добро сум сфатила, вклучи се кај него повторно и оди во Privacy Settings и најдоле има делче Block List, таму ќе видиш таа личност кого блокирала. :)

10. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Каде да полагам Тоефл во ск :?:

11. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Сдп дали постои закон за труење на животните ??? :@

12. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Симнав торент од No stings Attached , и кога сакав да го пуштам филмот на БС -плеерот ми бара некој codec file. Што е тоа?
    И дали воопшто можам да го пуштам филмот, или одма во канта? :?:

Ааа и уште едно битно прашање: Дали е можно да ме боли вратот од седење неправилно на столче? :^)

13. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    која ме зафркава на мобилен,и почнува да ми скока по живци? :?:

14. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Ај копи-пасте на еророт?

15. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    a) Сигурно имаш постара верзија на БС плеер, и затоа нов codecs ти бара. Ај вака мој совет, симни си КМ плеер, ем најубав ем најмалку зафрканции имаш со него. Каде каде е подобар од БС. Пробај така ако не, ќе бараме друго чаре.

б) Вратот најчесто боли од седење во неправилна положба или евентуално ако ти е достудено. :)

16. SweetCandy

SweetCandy Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    20
    Да можно е да те боли вратот од тоа.Како и од неправилно спиење.
    А инаку за филмот,не го бриши.Кажи што фајл е филмот и што точно ти пишува кога не сака да го пушти,кој ерор?

17. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Како мал, од претерано седење пред компјутер, завршив со шинат врат една недела, и не можев да се вртам, па сега ти види. :)

18. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Ок, дечки, викнав помош за филмот, и се воспостави дека торентот е чкарт. |( Затоа се чудев и зошто саат време ми го симнува. |(

И сега ме исплашивте за вратот :worried:
    Почна да ме боли по малку, така чудна болка, ама не сум седела многу на компјутер.... за кратко ќе одам во лежечка положба, ваљда ќе помине.

19. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.752
    пробај со масажа и топол туш :)

20. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Ти пишав можно е да ти е достудено. Инаку кога стануваш направи си вежби за вратот, како по физичко оние за загревање што ги правевте неколку пати лево десно со клавата неколку кругови, и одма подобро ќе се чувствуваш, проверено да знаеш ;) . Јас кога сум уморна ми се чини дека главава ќе ми падне надолу и уште еднаш нема да можам да ја кренам. Ако продолжи да ти боли купи си од оние масерине со топчиња што се вртат, поубаво нешто од нив нема :)

А да, и слушај ме друг пат за филмови користи КМ плеер. Досега немам слушнато да се жала некој од него, доста е подобар од БС :)

На starfish му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.