Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сдп што со фемина после 5 години, ќе стојат темиве и нашиве мислења после толку време?Баш ме интересира,дали после толку време ќе можам да прочитам што сум пишувала некогаш.
    па ако може некој да одговори. :)

2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    До Анима И Лилит..без паника секому се случува и поминува..само бидете порелакс..и најдобро да земете Б12 витамини да пиете, многу е подобро и од Б6 или Б комплекс..Смируваат доста.

3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    СДП дали некој јадел во пицеријата на Дени - готвачот од 4 Сезони? :D

Си го глеткам кога ми е досадно и кога сум тажна ме смее до смрт, ич нема фат во тоа рацете за готвач, ама е несмасен, па сакам да прашам дали барем јадењата му се вкусни? Гревчуле, може само на тв е таков трапчо! ??? :^) :rofl:

4. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    Леее Лил ко ја да се читам... колку пати ми било страв да заспијам, мислејќи дека нема да се разбудам и си викам ке седам будна....
    Исто и на мене така ми се праи со срцето.... јас уште како помала имав една ептен јака тахикардија, срцето мислам дека ке ми излеташе.. и ме држеше едно пола саат ако не и повеќе, тогаш бев на лекар ги напраив сите испитувања ми рекоа дека сум у пибертет и од стрес, возбуда од такви работи.. и после тоа ми се има пак тоа десено ама не толку јако и не траело толку, по неколку минути само.. приметив баш сеа пред матурата пошо бев многу возбудена така ми се дешаваше може секој ден една недела пред матурата.. сигурно од возбуда... и после коа помина веќе не...
    И јас не би ви препорачала да пиете диазепам :!: , зашто ствараат зависност... мене на лекар ми рекоа бе коплекс, и ако ептен ти чука по две наеднаш...
    ама јас тоаш коа бев ми рекоа да ги пијам редовно, а не само коа ке ми се деси нешо такво, туку редовно... зашо тоа уствари немало функција коа ке испиеш едно само у тој момент не делувало.. тоа требало прво некое време да се пие за организмот да се снабди со потребните витамини за да не доага до такви тахикардии...
    И така се надевам дека ви помогнав нешто со постов...
    ијас мислев дека само на мене ми се дешава ова, а сега гледам дека имало почести вакви случаеви

5. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.231
    јас редовно чувствувам болка кај срцето како игли да ме боцкаат а некогаш тоа е неподносливо..ама на лекар не сакам да одам страв ми е.дали на некој му се случува ова?

6. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    Ми с еима дешавано ама не редовно... обично ми се дешавало кога ќе земам воздух подлабоко...

7. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Каде се изгуби Вики? Вики44е? :(

8. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Белки некој ќе одговори на моето прашање.... :^)

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    јас не сум надлежна за одоговорот на тоа прашање :D тоа админките ќе си ги прашаш :!:
    а инаку мислам дека ќе стојат... и ќе си се смееме на тоа што сме пишувале :lol:

10. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Еве сум ангелче мое...малце сум бизи со факсот..и затоа поретко ве посетувам..али мило ми е што ти текна на мене :* :* :* :hug: :hug:

11. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ќе си се смееме и ќе видиме како сме размислувале пред толку време, ама ако стои.
    Прашање за админките
    Сакам да ве прашам дали за 5 години ќе стојат овие теми и форумот?

12. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.923
    Допаѓања:
    203.178

Малку касно одговарам на ова прашање, ама не е точно дека аналгинот го зголемува крварењето, тоа го прават аспиринот и андолот. Инаку, самиот аналгин е доста штетен, особено за срцето, а многу кажува и фактот што во многу земји е забранет за употреба. Така што, мило, следниот пат кога ќе те заболи нешто, поарно парацетамол напиј се, истиот ефект го има како аналгинот, а не е ич штетен (единствен аналгетик што можат и бремени жени да го пијат). Или поарно ништо не пиј, освен ако е ептен неиздржлива болката. ;)

13. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Лукс и јас не сум нарлежна за ова...ама според некоја логика и тоа што гледам по други форуми како е...мислењата си стојат од пред 3-4 години напишани.....се разбира не се бришат освен ако цел форум не биде избришан ;)

14. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.821
    Еееј откако престанаа да се појавуваат во нови мислења јас сосем ги заборавив :D

15. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.343
    Допаѓања:
    5.893
    СДП дали е штетна целосната анастезија?
    Бидејќи веќе подолго време повеќето ми зборуваат како таа е штетна и нешто ќе ми штети за во иднина
    пред се да напоменам дека ова е 2 целосна анастезија во рок од 2 години и сеа да си прашам за трета дали е штетна? :(

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Срцка е Дени. Ама можда го фаќа трема од камерите :lol: :lol:
    Иначе стални вика МЕНЕ НЕ МИ ИСПАДНА ЈАДЕЊЕВО, АМА ВАМ СИГУРНО ЌЕ ВИ ИСПАДНЕ :D

17. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Даааа!!!!! :D Па си потпевнува и кога вика Мх, мх ммммм, што убаво изгледа, до солзи ме смее .... :lol:

Јас ќе се стокмам и одам кај него во пицерија да пробам нешто, па ќе пишам ;)

18. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    не гледам да е штетно.... :^) имам примано анестезија и тоа две :?: па што знам :worried:
    дај не ме плаши :worried:

19. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Па јас само овој форум си го гледам :) Фала Гоу за исцрпниот одговор :D Се надевам после 5 години форумот нема да биде избришан :)

20. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    сдп кој има нај - ШЕМА аватар а? а? а? :rofl: :rofl: :rofl:
    сликава тотално ме опишува па ај нека поседи на профил 8)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.