Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сдп што со фемина после 5 години, ќе стојат темиве и нашиве мислења после толку време?Баш ме интересира,дали после толку време ќе можам да прочитам што сум пишувала некогаш.
    па ако може некој да одговори. :)

2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    До Анима И Лилит..без паника секому се случува и поминува..само бидете порелакс..и најдобро да земете Б12 витамини да пиете, многу е подобро и од Б6 или Б комплекс..Смируваат доста.

3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    СДП дали некој јадел во пицеријата на Дени - готвачот од 4 Сезони? :D

Си го глеткам кога ми е досадно и кога сум тажна ме смее до смрт, ич нема фат во тоа рацете за готвач, ама е несмасен, па сакам да прашам дали барем јадењата му се вкусни? Гревчуле, може само на тв е таков трапчо! ??? :^) :rofl:

4. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Леее Лил ко ја да се читам... колку пати ми било страв да заспијам, мислејќи дека нема да се разбудам и си викам ке седам будна....
    Исто и на мене така ми се праи со срцето.... јас уште како помала имав една ептен јака тахикардија, срцето мислам дека ке ми излеташе.. и ме држеше едно пола саат ако не и повеќе, тогаш бев на лекар ги напраив сите испитувања ми рекоа дека сум у пибертет и од стрес, возбуда од такви работи.. и после тоа ми се има пак тоа десено ама не толку јако и не траело толку, по неколку минути само.. приметив баш сеа пред матурата пошо бев многу возбудена така ми се дешаваше може секој ден една недела пред матурата.. сигурно од возбуда... и после коа помина веќе не...
    И јас не би ви препорачала да пиете диазепам :!: , зашто ствараат зависност... мене на лекар ми рекоа бе коплекс, и ако ептен ти чука по две наеднаш...
    ама јас тоаш коа бев ми рекоа да ги пијам редовно, а не само коа ке ми се деси нешо такво, туку редовно... зашо тоа уствари немало функција коа ке испиеш едно само у тој момент не делувало.. тоа требало прво некое време да се пие за организмот да се снабди со потребните витамини за да не доага до такви тахикардии...
    И така се надевам дека ви помогнав нешто со постов...
    ијас мислев дека само на мене ми се дешава ова, а сега гледам дека имало почести вакви случаеви

5. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    1.227
    јас редовно чувствувам болка кај срцето како игли да ме боцкаат а некогаш тоа е неподносливо..ама на лекар не сакам да одам страв ми е.дали на некој му се случува ова?

6. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Ми с еима дешавано ама не редовно... обично ми се дешавало кога ќе земам воздух подлабоко...

7. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Каде се изгуби Вики? Вики44е? :(

8. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Белки некој ќе одговори на моето прашање.... :^)

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    јас не сум надлежна за одоговорот на тоа прашање :D тоа админките ќе си ги прашаш :!:
    а инаку мислам дека ќе стојат... и ќе си се смееме на тоа што сме пишувале :lol:

10. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Еве сум ангелче мое...малце сум бизи со факсот..и затоа поретко ве посетувам..али мило ми е што ти текна на мене :* :* :* :hug: :hug:

11. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ќе си се смееме и ќе видиме како сме размислувале пред толку време, ама ако стои.
    Прашање за админките
    Сакам да ве прашам дали за 5 години ќе стојат овие теми и форумот?

12. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.592
    Допаѓања:
    201.867

Малку касно одговарам на ова прашање, ама не е точно дека аналгинот го зголемува крварењето, тоа го прават аспиринот и андолот. Инаку, самиот аналгин е доста штетен, особено за срцето, а многу кажува и фактот што во многу земји е забранет за употреба. Така што, мило, следниот пат кога ќе те заболи нешто, поарно парацетамол напиј се, истиот ефект го има како аналгинот, а не е ич штетен (единствен аналгетик што можат и бремени жени да го пијат). Или поарно ништо не пиј, освен ако е ептен неиздржлива болката. ;)

13. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Лукс и јас не сум нарлежна за ова...ама според некоја логика и тоа што гледам по други форуми како е...мислењата си стојат од пред 3-4 години напишани.....се разбира не се бришат освен ако цел форум не биде избришан ;)

14. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.119
    Допаѓања:
    67.121
    Еееј откако престанаа да се појавуваат во нови мислења јас сосем ги заборавив :D

15. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    СДП дали е штетна целосната анастезија?
    Бидејќи веќе подолго време повеќето ми зборуваат како таа е штетна и нешто ќе ми штети за во иднина
    пред се да напоменам дека ова е 2 целосна анастезија во рок од 2 години и сеа да си прашам за трета дали е штетна? :(

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Срцка е Дени. Ама можда го фаќа трема од камерите :lol: :lol:
    Иначе стални вика МЕНЕ НЕ МИ ИСПАДНА ЈАДЕЊЕВО, АМА ВАМ СИГУРНО ЌЕ ВИ ИСПАДНЕ :D

17. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Даааа!!!!! :D Па си потпевнува и кога вика Мх, мх ммммм, што убаво изгледа, до солзи ме смее .... :lol:

Јас ќе се стокмам и одам кај него во пицерија да пробам нешто, па ќе пишам ;)

18. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    не гледам да е штетно.... :^) имам примано анестезија и тоа две :?: па што знам :worried:
    дај не ме плаши :worried:

19. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Па јас само овој форум си го гледам :) Фала Гоу за исцрпниот одговор :D Се надевам после 5 години форумот нема да биде избришан :)

20. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    сдп кој има нај - ШЕМА аватар а? а? а? :rofl: :rofl: :rofl:
    сликава тотално ме опишува па ај нека поседи на профил 8)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.