Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Леле девојки паќам во очај, сите хотели се испозафатени, а тие што не се, коштаат по 70 евра од ден за човек!! Кажете некој убав хотел во земјава, Маврово, Охрид, или некое слично местенце... !
    :sweat: помош! ова е типична СОС ситуација...А јас па уште сто посто сигурна дека ќе најдам место! на 18ти! Што е толку посебен датумов што на сите им се иде на викенд тогаш??????? :@

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.829
    Допаѓања:
    163.221
    Многу сакам да ги прашам Џули77 и Пирамид,чуму тој ненадеен отпор према мене?!До душа за Џули оддамна знам,така и оди од внатре,не дека е лоша девојка,ама Кеопсова,изненадува.
    Форумов го доживувам како пријатно место за дружба,каде се е зезалица,не ја сфаќам потребата од разбирање на премногу лично и за премногу свои некои работи,па за да продбочувате со негативни чувства кон личност која не ја знаете.Зa Пирамид можеби грешам,ама за Џули можам да пуштам петиција.
    Може и по лп,љубопитна сум,не мора сите да читаат.

Дафни,изнајми си подобро викендичка во Маврово.Појди во Берово или Крушево (во Крушево слушам евтино било),евентуално Кожув.

3. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Дафне во Берово е многу убаво, две години уназад како одам.
    Има еден преубав хотел “Манастир’’ , ама мислам дека е скапичко, па затоа можеш во мотелче да се сместиш. Таман и времево е убаво за шетњи до езерото....

4. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Дај кажете ми некоја техника за препишување? :^) Имам ливчиња направено , а не знам како да препишувам? :sweat:

И второ прашање. Зошто беше убаво лицето да се мачка со белка од јајце ?

5. Isidora-Veles

Isidora-Veles Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    124
    СДП каде можам да најдам вакви наочари ама не оригинал :) од пластичните барам :D

6. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    На зелено пазарче. :) Барем една другарка си зема од таму ама уште летото. :$

7. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    1. уф има многу :D не дека јас сум препишувач :P не шала на страна ретко препишувам но еве за начини ке ти кажам неколку што знам..сеа има везе многу професор,големина на училница,каде седиш,големина на ливчиња али ја ке ти набројам неколку па ке си видиш ти кое.. :D
    - во комплет ливчињата па да ѕиркаш, под гз па да ширнуваш нозе и да ѕиркаш, да ги залепиш на внатрешна страна под лактот па да креваш ракавот, ако пишуваш на лист под него тетрарка а во неа ливчињата..тие ги знам се надевам некое ке ти помогне

бтв на гугл ако пишеш како да препишуваш на тест ке ти отвори мноооогу страни со мноооогу начини :)
    еве две страни

http://www.wikihow.com/Cheat-On-a-Test#Tips - тека има милион начини, прочитав неколку и ми фатиа окце :lol:

http://www.nuffy.net/articles/how-to-cheat-on-exam.html - и ова али незнам што точно направи со ливчето, го намокри и го исуши ли незнам.. :^)

2. белката мислам дека го заврстува и стегнува лицето.. :)

На skyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Јас СДП (И ве молам немојте да ми се смеете, аут оф тач сум со телевизија, поточно телевизор немам видено од Октомври месец) who the fuck is Хајрие ?

Се најдов во случаен муабет за серии, и кога прашав сите ми се испулија е вака некако :envy: :envy: и ми рекоја како можиш Хајрие да не ја знаеш. Е така можам. Потоа следеше реакција што најдобро ја доловува смајлито фубар, односно :fubar:

Така да ве молам просветлете ме, која е Хајрие? :D :D

9. Isidora-Veles

Isidora-Veles Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    124
    Мислам дека беше жената на Алириза од серијата Кога лисјата паѓаат :)

На Sparks му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    ПРОВЕРЕНО НАЈДОБОРО!!
    ако имш високи чизми од оние над колена, стави ги ливчињата таму и препишувај, кога видиш дека нешто е сумљиво стави ги назад, главата наведни ја кон тестот ,раката на чело а погледот во коленото ;)
    јас вака препишав за прв пат!!!!! овој семестар

11. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.454
    Дафне јас би ти рекла Пониква...е сега јас имав 10 броја од таму, за н.г пробував во 1 до 12 да резервирам, ама неодговорно ги фрлив :@ нормално немаше место, цените се многу пристојни, а е преубаво, е сега како иницијална точка нека ти послужи информацијата дека мвр имаат таму хотел, ако имаш некој цајкан може да ти помогне, или побарај бројче од хотелов некаде, а после ако таму нема место многу се фини и ти даваат уште 4-5 бројчиња кај да побараш, ама верувам дека ќе има....а за цајканите, ако може некој да ти среди, било џабалук...ама и вака не е скапо.... ;)

12. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Мерак ми беше она со сите марифети, џакузи макузи, рум серрвис и слични џиги-миги...за викендица можам во Крушево, плус и да не плаќам...

Го видов, интересно ми изгледа...јес да имево малце ќе напраи да ми е незгодно по ноќе... да правам гревови :lol: :lol: :lol:

Девојки ако имате уште некој предлог за хотели отворена сум за предлози, да не речам, ве молам предлагајте, све живо што проверив е изпозафатено :worried: :worried: :worried:

13. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.454
    ^^^
    Дафне мислев попрецизно ПОниква, редактирав таму, ај ѕирни го ова http://www.hotelimakedonija.com.mk/hotel_gratce.html
    а за рум сервис и џиги миги :lol: се знае Радика.... :o ама сигурно веќе си имала обид таму....

На Dafnee му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Во Радика не да сакав, веќе пресакав, АМА ме поздравија со едно - пресреќни сме што покажавте интерес, една соба е слободна...апартманче што кошта вкупно 140 евра за двајца, по ноќ... Со вклучен само доручек. Пресметката заокружена на вкупно, за малце ќе ме оставеше со говорна маана..Ќе почнев да пелтечам...

15. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.454
    ^^^
    ме насмеа бе Дафне :rofl: па ѕирни го ова Гратчево, http://www.hotelgradce.com.mk/ и тие имаат џакузи и тинтири минтири.....не треба да се толку скапи....Осогово, Пониква уште имаат добри цени за солидна услуга, таму барај, другово е префорсирано, силувани цени до бесвест... а да, се јави во хотелот Пелистер???????????не е до толку скапо таму.... :) ајде ти посакувам среќа во барањето.... :)

16. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
  17. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Девојки ај хелп!!!
    Маската за коса што ја купив вчера има и серум (одвоени се)
    Според упатството разбрав дека серумот се става на крај косата се расчешлува и не се мие потоа.
    Јас го шлапнав серумот на коса и ја расчешлав косата, ама некако како гел е, чудно ми е.. Да не ми биде мрсна од после? Дали убаво сум разбрала или пак треба да ја мијам? :^)

18. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.897
    Допаѓања:
    24.165
    Серумот обично се става по малце и тоа само на врвовите (освен ако не е поинаку нагласено во упатството).
    Само сега не знам кај тебе дали е серумот за на мокра или сува коса.
    Можеби имаш ставено повеќе, можеби едноставно не ти одговара.
    Ќе си приметиш сама по некое време, дали ти одговара или не. ;)

На bitter-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  19. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Добро е, ја исфенирав косата и супер ми е :) Изгледа зошто секаде го распоредив серумот :D
    Не сум користела серум до сега па незнам. Користам само маски и спреј од Schwarzkopf (Gliss hair repair)

20. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Скајче еден начин што ти го предложија да знаеш најефикасен е. Искуцкај си на пц текст, смали димензија, испринтај, залепи селотејп озгора и под млака вода стави и полека грепкај ја хартијата, ама ептен полека да не ги изгребеш и буквите. Хартијата паѓа а буквите остануваат. Откако ќе се исуши залепи го на несесер, изгледа како некој натпис од самиот несесер, воопшто не се приметува дека е нешто што ти си го додала. Или пак ако ви е дозволено да носите некоја тетратка или збирка на час залепи си го на некоја страница или пак на корицата. А бе ич не се познава. Загарантирано препишување. На предмети што не ме интересираат раат си карам. Ајт со среќа :*

На LightOFF и skyAngel им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.