Сакам да прашам...?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Hipica, Mar 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Па кога веќе го купила нека го испие ќе го види ефектот :?:

2. 2468

2468 Популарен член

^ И сподели ги резултатите од другарка ти ;)

3. Phyramide

Phyramide Популарен член

Јас го пијам тој чајот и нон стоп мочкам :lol: Друг ефект па што знам, не сум се загледала одпозади во последно време, ама задоволна сум си со газево моментално :$
    Ама не верувам да е до чајот само, имаат удел и други работи. Без вежбање и мачкање ништо не правиш.

Како и да е, дефинитивно чајов предизвикува чистење на телото, па припреми се дека ќе мочкаш многу откако ќе го испиеш ;)

girl1985 likes this.
  4. Lilit

Lilit Форумски идол

Кој е тој целулит чај,колку чини,како изгледа да не го утнам и кај да го најдам?!
    Ајде еве,се давам како тест глушец,немам мука,се поминало низ цревава мои! :D

5. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Јас мислев дека името на чајот лошо сум го слушнала ама штом ти го пиеш значи тој е :D
    Ќе и кажам иако се сложувам со мислењето дека со движење и вежби целулитот ќе се намали а со чај :^) Хм.. скептик сум, ама другаркава е мрза светска незнам како не ја мрзи и чајот да си го свари :D

Незнам од каде го купила и колку чини ќе ја прашам.

6. Lina24

Lina24 Истакнат член

сдп дали може во скриеното катче да ставам слики во темата модни критики каде што сум во купаќи?некако сум расположена за слики, ама немам некаде каде што сум сама на излегување треба 100 глави одоколу да кратам ;)

7. bitter-girl

Лилит чајот поточно се викал Целулит-Микс
    Го купила во Тинекс и чинел околу 60 денари. Ми кажа дека го имала пред тоа гледано и во други поголеми маркети.

8. Phyramide

Phyramide Популарен член

Епа вака, јас го купив или во Тинекс или во Веро, не се сеќавам, ама битно го има секаде ми е зборот. Секако е од алкалоид, и се вика Целулит чај :)
    Две лажичиња на литар вода, и дневно толку чај треба да се испие - нормално земате книга и седнувате у веце на саат два додека не измочкате се штетно што ви се наталожило :)

Marilyn-Monroe and girl1985 like this.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Ох скапо ќе ме кошта,ќе морам полица за лаптопот у вц да си направам. :D
    Јас и онака се убивам од ..... при задолжителните 2 литри вода дневно.
    Шала на страна,утре ќе го земам,ќе го дринкам,па ќе ставам резултати,иако ми е повеќе за детоксикација.Пролет оди луѓе мои,да го живнеме телото! :D

bitter-girl likes this.
  10. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Ова Целулит чај ми дава претстава на чај направен од целулит :tmi:
    Можеле подобро име да најдат :D
    офтопик сум, знам :$

11. Isidora-Veles

Isidora-Veles Истакнат член

12. Phyramide

Phyramide Популарен член

Богами Ливинг, баш така звучи! :D

Така е, иде пролет, за целулит се знае што се помага, не е само чај пиење. Ама треба нешто за телово да се направи.

Еее тој е тој! :) Баш тој! А инаку има и убав вкус, јас не поднесувам чаеви без шеќер ама овој ми е пријатен за пиење.

girl1985 likes this.
  13. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Е овој истиот, го купив јас 64 мислам беше, пиев еден ден и ми се прошири задничето мило од седење на пластика :worried:

14. Phyramide

Phyramide Популарен член

Па сошиј си некое перниче специјално за помеко да ти биде седењето :rofl:
    Ме пресмеа! А прво па размишљам си викам, па што не седне на друго место, мора ли на пластика да седи, нека седне на земја! :tmi: :D

Да да ептен е така. Најубаво да си го пиете девојки додека сте дома, не дека ќе одите во веце со часови и цел ден, туку ете така испијте си го, па после сте на раат цел ден ;)

15. marama

marama Форумски идол

Девојки имам мал (ГОЛЕМ) проблем на факултет. Една професорка не ми дава потпис, а ми е задолжителен предмет, ако некоја била во слична ситуација да ме посоветува што да правам? Денес ништо не работеше во тоа време за да прашам. :worried: Незнам дали ќе можам да заверам семестар зошто велат година се губи за потпис. :(

16. bitter-girl

Не знам на кој факултет си и како функционира ама јас додека студирав ако не бев редовна на предавања немав опција да го купам потписот како на некои факултети па одев кај професорите да ги прашувам што треба да учам и дали треба да правам семинарска за потпис. Ќе ми кажеа, ќе си научев и ќе ми дадеа потпис.
    Мој совет ти е да си разговараш со таа проф. таа најдобро ќе ти каже што треба да сториш.

17. 2468

2468 Популарен член

Марамке, ќе го платиш 500ден и свршена работа ;)

18. marama

marama Форумски идол

Разговарав и ми рече нема шанси да ти дадам потпис, не ме интересира како. Нормално ја прашав нешто да направам, само одговори дека не ја интересирам.На филолошки сум и не се купуваат потписи.

19. la-chicka

la-chicka Популарен член

Е од вакви професори :puke: аман :fubar: ! Марама ќе одиш на студенски ќе се распрашаш, ваљда ќе знаат да ти кажат што понатака, не верувам дека нема да можеш да завериш семестар и година да изгубиш за неземен потпис, сигурно не си ни прва ни последна од филолошки со неземен потпис :) Не се секирај мора да постои решение :)

20. bitter-girl

Таа држи инат сега а секогаш постои решение за овој проблем.
    Секој проф. различни задачи си дава или ќе ти каже што да учиш или ќе си правиш семинарска.
    Мене еден глупак пача ме тераше да носам на факс :D Секако дека не однесов си чекав да му помине инатот и да ми каже што да правам.
    Друг исто како оваа не ми кажуваше и јас си отидов кај продеканот, му се јави пред мене и да видиш како одма си кажа на која тема да му направам семинарска.
    Оди уште еднаш кај неа и ако пак исто ти каже, патот под нозе и кај продеканот.
    Незнам некој да пишал квадрат за ваква работа.. не се секирај!

Thread Status:
Not open for further replies.