1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Ќе одиш во прикачи фајл...па на разгледај и ќе го побараш фајлот, па после одиш на додај го фајлот и на крај испрати

На Maat му/ѝ се допаѓа ова.
  2. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    СДП осеќам некоја болка во долниот дел од матката кога станувам. Нешто слично како кога се воспалени мускулите. Не можам баш да ја лоцирам болката, ама тука некаде е. Имате нешто на ум што би можело да е ?

3. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    ^Блонд околу 3-4месец почнува да се шири и здебелува матката за да го издржи бебето внатре оттаму ти е таа болка особено кога стануваш,може кога ќе се накашлаш да се појави или при вртење во кревет,не е страшно нормално е тоа.

4. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Ја знам таа болка... Оваа некако е различна... :worried: :?:

5. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.903
    СДП има ли снег во Маврово и колку пари се плаќа на жичара?

6. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Aко не ти е пропратена болката со лошење,крварење или покачен крвен притисок нема место за грижа,све е тоа сосема нормално

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  7. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Кога го даваат идол реприза? (зборувам за цела емисија не за репризите од понеделник до петок)

8. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Јас колку што знам не даваат целосни репризи.

9. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.072
    Допаѓања:
    5.132
    Денес во 16:50 на А2 ;)

10. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    СДП дали ви се случило дома да ве разбудат во 11 и да ви кажат СТАНИ ЦЕЛ ДЕН ТИ ПОМИНА! :@

11. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    СДП дали некој знае како се викаат тие малите зајчиња што не раснат многу и се за во домот и колку пари се ???? Однапред благодарам

12. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    6.726
    :?:

13. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Патуљасти,теди зајачиња и не ми текнуваат други.До 1500ден се :)

На dancing.queen му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Феминки ајде да ве прашам нешто, се надевам ќе се најде некоја што знае нешто за ова да ми каже, зашто јас јадна од вчера сабајле кога прочитав се опседнав :tmi: и затоа помислив и тука да прашам за само да не се истрчам недоволно информирана..Имено мене ми стигнало е-маил каде што као наводно сум извлечена во наградната игра за добивање зелена карта за Америка и сега до 22 февруари треба да уплатам 679 долари преку Western Union за да ја добијам таа виза. Ме интересира колку има вистина во сето ова,може глупо звучам,ама не знам ,па подобро да си прашам), дали сте слушнале кај некој друг за вакво нешто и како одат работите околу сето тоа. Јас ептен се залетав :D и затоа некој совет ќе ми биде добредојден.
    Please read and follow all the instructions very carefully. With the Diversity Visa (also known as Green Card) you will enjoy all the advantages and benefits of a US permanent resident, including health and education benefits, and employment opportunities along with guidance in your new country, orientation sessions and programs to integrate into mainstream American society. Once received you can use it at any time you want to move in the United States or just travel. The visa must be renewed after 10 years.

Although you will have all the rights that a U.S. citizen has in the United States, without a relative or friend in the United States you may find the relocation difficult and expensive due the lack of experience in the American society. Therefore the U.S. Government helps you with the accommodation and offers you along with each visa Health Insurance (Freedom HSA Direct Individual Health insurance for 1 year), Dwelling(Apartment in any city you prefer, 1 bedroom for 3 months ), a guaranteed job(in the field that you are are currently qualified so you can start working even from the first week you arrive in the United States and get paid as U.S citizen. ) and education (for U.S. Students or Higher Education through EducationUSA. It includes transfer to a U.S college or Univeristy so you can continue your educational study.We remind you that only the visa processing fee ($679) is mandatory and the visa is guaranteed upon receiving the payment.

Accompanying family members(wife/husband, fiancee, brothers, sisters, children, cousins) may be included in the program and their visas will be provided at the same time with yours so you can travel/move together in the same time. However the fees must be paid per person and each member(e.g wife, brother, parents, children, cousin) must pay $679. There is no discount for children.
    Тоа е дел од е-маилот.

15. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Па контактирај ги тие што ти пишале меил. Мене ова на измама ми изгледа :)

16. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.269
    Допаѓања:
    57.120
  17. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Мене пред година дена на маил исто ми стигна нешто вакво,ама нити вратив нити пак платив.Не верувам во вакви работи.....глупости :x

18. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Јас не ги ни читам овие спамерски мајлови, а камо ли да уплатам 700 евра за нешто ни 1% кое не е веродостојно.
    Не се полажувај Тена.
    Мене ми стигале вакви мајлови, маил дека сум добила 1 милион долари итн. Игнор и делит и готово. Или се вирусчиња или се лажги невидени, а сигурно ќе се појави некој што ќе уплати па после цел живот ќе си ја лупа главата од ѕид. И да уплатиш кај ќе го тужиш кога немаш поима ни кој е ни што е ни како е???

19. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Ваквите случајни „лотарии“ се најстариот вид на измама преку интернет. Немој ни да си помислила да одговориш. Си посетила некоја страна преку која се активирало ваквото праќање на мејл. Обично тоа се страни кајшто имаш музика/филмови/игри за симнување, или некаков бесплатен материјал или презентации.

20. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    632
    Допаѓања:
    789
    Here it is ;)
    http://www.amazon.com/Movies-for-Psycho ... ZPAX7Q1UZV

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата: