Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Горде си е веројатно дома, си одмара :D

Сакам да прашам дали Суперишка и типот од Битола пак се вратија воскреснати на форумов? Има нови мужиња, еден неодоливо ме потсетува на како се викаше бре тој типот, слично се изразува - колоритно и сликовито, лирично момче! :D

2. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    еротик-бт можеби хаха

3. Trendafilka

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Еротик, дааааа, така се нарекуваше.... :lol: :lol: :lol:

4. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    На купидон ли мислиш? :lol: :?:

5. Trendafilka

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    :lol: :lol: :lol: мхм , грешам? :^) :rofl:

6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Ангелче еве ме,тука сум :) кај јас нема да се уклучам на форумов,нема шанси,само тука висам на форумов,нигде на друго место,а и интересно ми е.Па мислам дека е можно Купидон да е или Суперишка или тој од Битола,по начинот на зборење.Стварно не разбирам само се кријат под други имиња,незнам,ама претпоставувам и јас дека се тие,бидејки тие ги нема,а сега се појавува Купидон,може има врска,а може и нема :?: :?:

7. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    СДП кај ни се изгуби бројчето? :*

8. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    да ве прашам до мене дојдоа информации дека на фемина хороскопов го превземале од некој странски веб сајт на англиски бил и го преведувале, а таму стручни астролози го правеле....да не знае некој нешто во врска со ова а??? :rofl:

9. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.592
    Допаѓања:
    201.871
    ^^А јас па мислев имале многу стручни астролози кај нас, па затоа многу погодуваат :lol: :lol: :lol:

10. Mikako

Mikako Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    153
    SDP zosto devojkive nosat sukni koga neznaat da sedat so niv?pa aman bre gakite i dzirkaat a taa gajle si nema rasirila noze.

11. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Trendafilka како оди кречењето, се гледа ли крајот ? :D

12. Trendafilka

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    :lol: Не. :(
    Јас стигнав до половина со мојата соба. Малечко, клаустрофобично собиче со милион извртени ќошиња и такви столбови. Па и во две бои, па на едниот ѕид планирам да правам линии со двете бои. Малку преамбициозно, се испозанесов и сега одмарам, гледам и се чудам. Најубаво да си продолжам утре ;)

13. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    На голем проект си се нафатила, јас само бела боја ставив и се намачив. :D

14. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    До хормоните ќе да е. Недостаток на естроген :lol:

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.669
    Не дека има некој одговор на моево прашање,многу се занесов во градењето на атлетско тело...ама ајде...да си прашам...
    Ослабев што ослабев,се стопив што се стопив (дури и градите!!! ;( ;( ;( ),арно ама...некои делови не се ослабени,туку уште ми е мекичко и тоа водесто мекичко,а повеќе килограми не смеам да си дозволам да намалам,а и не сакам,тоа е веќе болница,инфузија,чао,пријатно,блага пченица...имам мускул бајаги,ама ова перничињава (најмногу спојлерчињата,а и надколениците) никако да ги снема...дајте совет,начин,хемија,аминокиселни,масажи не знам што ти ...како да го снема,ама веќе гладување,диети не?!Повеќе од ова не можам да ослабам!

16. AlekBt

AlekBt Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    16
    Некој се спрема за на плажа !? :) Мој совет ! Да пробаш да се задоволиш со тоа што си го постогнала и да се опуштиш и уживаш во твоето тело :) Позз

17. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.669
    Иииих...не да уживам да ти кажам право,дури и нови фармерки си купив да се почастам денес...радости! :D
    Ама сепак ме мачи,во суштина сум (речиси болен) перфекционист и тоа е...таквите се вечно незадоволни. :lol:

18. AlekBt

AlekBt Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    16
    Е па тогаш нема помош за тебе :P Шала :) А колку килограми си ослабела и колку си во моментот !?

19. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328

Neznam kolku moze da ti pomogne ova, ama od licno iskustvo, kolku povejke peshacis, trcas, tolku povejke ke dojdes do posakuvanata forma! Jas cel zivot peshacam, imam grom telo :))))) pu pu pu da ne se zarecam! (ne mi rab kirilicata :x )

20. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Драга Лилит,
    Ти си намалила од масата и кг ти се стопиле но за мекото што велиш треба повеќе труд,тоа меко може да е комбинација на вишоче кожа,малку мрсничко :) целулиит....е сега знам дека вежбаш орбитрек сум те читала но тоа е кардиоваскуларна вежба која бара напор а зафаќа и нешто од мускулчињата но..ТРЕБА ДА ВЕЖБАШ !и тоа кардиоваскуларни вежби комбиниирани со тегчиња,малку напор ,за спојлерите има вежби наменети за тоа ќе најдам линк ќе ти пуштам,континуиран начин на исхрана здрава овошје зеленчук дрн дрн па масажи ...нема да изостанат резултатите!мислам дека најголема грешка на девојкиве е што држат диети и тоа строги без физичка активност соодветна за критични места и тн.некаде грешиш незнам која диета ја држиш но нешто има ,пошто дефинитивно тука нема утка, со трчање вежби за колк нозе задник бут преден дел заден дел струк бицепс трицепс стомачни па и редуцирана исхрана неможе да има меки места места со вишок.....на крај краишта се тоа се гении....ако веќе навистина ниишто не успева.Се надевам ќе успееш да го најдеш правиот начин за тебе и ќе бидеш најзгодна риба на плажа! :D поздрав

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.