Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Готово, се опседнав и сега не можам да заспијам , каков да го направам ѕидот утре, о Боженце? :D
    Мора да сум вдишала малку повеќе боја, го зјапам веќе пола саат, ми се иде да го исполепам со траката уште вечер. :D

Па девојки, сакам да прашам што би рекле вие?

Вака или вака? Само моите нијанси се бела, темно лила и нешто посветла (што би рекла внука ми Лика-вода)

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.668
    Ааааууу...па се убивам од пешачење...секој ден по 2 часа сигурно,плус орбитрек вртам секој ден...бај,бај на цицињата ќе им кажам изгледа,со се ова на лоши места распоредено и тие ќе ми отидат. ;( ;( ;(
    Инаку и јас мислев вишок кожа ми е,ама цк...со оглед дека сум млада,а и имам прилично еластична кожа,а и како се -однесува- на другите места кои ми се ослабнати фино реагира на слабеењето,убаво се затегнува.Проблемот ми е на делови кои ете,немаат некој мускул(спојлерчиња,надколеница,па мааалце и на внатрешната страна на бутовите,помеѓу предниот и задниот мускул,како и да се викаат медицински) туку простор само салце да се собере. :lol: Пeт дена бев на ригорозна диета,се другото,ситното си го намалив со здрава храна(не јадам леб,благо,премногу солено,претежно сирово или варено,од риба,месо до зеленчуци,овошје да,ама до 2 попладне,сокови вештачки никако).Сум бивши активен спротист (јез да беше до 18 години,а нема многу време поминато од тогаш)имам доста мускул,ќе пробам со тегови и повеќе ќе се насочам на пилатес и слично,ваљда ќе има резултати,а и ќе пробам со масажи,барем по 15 мин.дневно на секој дел.Не знам она пеперутките што ефект ми имаат,ама целулитот ми е помек,повеќе се забележува,но многу,многу,многуууу е намален,дали сантим го имам,а со креми не се мачкам веќе некое време.
    Благодарам на одговорите.Беатрис тебе те очекувам во лп со вежбите! :D
    :*
    Трендафилче,ок е,ама за мој вкус премногу е.Јас би повеќе за мали делови од ѕидовите,дискретно,а кажа дека мала ти е собата,ова е малку премногу...иако се линии кои би требало да го издолжат просторот,сепак,кај мали простории може и контраефект да има.Инаку,фино за око,ама што се однесува до мене,јас не би го,повеќе вертикални линии,потенки и подебели на делови од ѕидот,ама не на цел.А можеш да пробаш и со тапети,една ролна ќе ти заврши работа.

3. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    има ли некој буден??? или сите сте заспале? :lol: :rofl:

4. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.436
    Допаѓања:
    5.396
    јас сум за втората слика ;)

5. elenamkd

elenamkd Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    9
    Јас сум за првата.

6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.592
    Допаѓања:
    201.870
    Трендафилче, ако ти е мало сопчето, подобра опција е втората, ама да ги направиш вертикални, не вака хоризонтални ко на сликата. Инаку, зошто не си изрежеш некои шарки, апликации или цртежи на хартија, па со нив да го украсиш ѕидот? Мислев на тоа, на хартија или картон да изрежеш апликација што ти се допаѓа, да ја ставиш на ѕидот и преку неа да боиш со боја каква што сакаш по избор (инаку, за лилавата имаш плус од мене - и јас еден ѕид таков ќе бојам во спалната, кога ќе дојде на ред за реновирање). Ме сфаќаш ли што сакам да ти кажам? Што мислиш за таа идеја?

7. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    И јас би рекла првата варијанта.Поубава е ;)

Сакам да прашам,дали ви оставив добар впечаток,дали ме прифативте, бидејки сум нова на форумов ?
    :)

8. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Трендафилка и мене ми се допаѓа повеќе првата слика :)

9. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Кога вежбаш на орбитрек ќе си ставиш појаси и на нозете и на стомакаот. Тие појаси се околу 100-150 денари, порано ги продаваа на Камени Мост, сега веројатно ги има по пазариве. Од внатрешната сртрана се гумифицирани а од надвор се платнени и имаат лепенка...сфаќаш што ти зборам. Има ефект како со ќеси да си вежбала , ги поти деловите каде што се ставени и го намалува обемот. И масажа обавезно.

10. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    Женски препорачајте ми некоја добра и ефикасна маска за коса. Не сум задоволна од старата и сакам да сменам :(

11. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    првата....

12. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Ги имаш пробано регенераторите на Орзен? Многу се добри, јас моментално го користам белиот, со екстракт од бадем, со оглед дека ја фарбам косата многу ми помага. А ако бараш маска конкретно, неможам да ти препорачам, многу ретко користам.

Прикачени фајлови:

• 50449g.jpg
      50449g.jpg
      Големина на фајлот:
      9,9 KB
      Прегледи:
      69
  13. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Епа не кажа која ти е старата? Може ние таа ќе ти ја препорачаме, а тебе не ти делува.. Не знам, јас сум најзадоволна од маските за коса на гарниер

14. Unfaithful18

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    Да пукнам не знам како се вика, нема некое име, ме мрзи да тркнам до купатило да видам :D Од ленено семе е, и колку и да ја плакнеш на крај пак останува на косата и ми ја прави мрсна (иако само што сум ја измила). Сакав некоја поубава а и да не е мн скапа. Колку отприлика се оние на гарниер ?

15. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.592
    Допаѓања:
    201.870
    Анфејтфул, мене ми се бендисуваат маските на Genera, не се многу скапи, околу 150-200ден. се, а се околу 500 мл. Јас прво имав овошна маска, ама таа не ми беше толку добра колку оваа од кокос што сега ја имам. И некогаш практикувам на сува коса, на врвовите да ја ставам пред миењето, чисто да ми се нахранат малку. Може си умислувам дека има ефект, ама што знам, мене ми делува :)

16. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Да и Генера се добри, јас ја имам користено таа со зелено и таа со портокалово капаче. И ефтини се, 110 денари а се од 500 мл.

17. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.592
    Допаѓања:
    201.870

Е па исто... прво со зелено капаче ја имав, овошна беше, а сега од кокос, со портокалово капаче :) ама не ми текнуваше цената, одамна ја купив :)

18. Unfaithful18

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    Благодарам девојки. Ќе побарам таква маска па ќе видам.А и ич не е скапа. Фала уште еднаш :*

19. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сакам да прашам ,во кој термин на А2 е Два и пол мажи 3-та сезона ? :)

20. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    851
    СДП со колку постови се добива првото цвеќенце?? :) :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.