Сакам да прашам...?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Hipica, Mar 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fierce

fierce Популарен член

И јас истото би те советувала.. почекај што е можно повеке пред да почнеш да се фарбаш :) да можам да избирам никогаш не би се фарбала.. некако многу се растажувам кога ке видам мои другарки како се фарбаат онака од кејф а јас сум принудена :( кога ке изгубиш нешто тогаш повеке го вреднуваш.. само кога ке помислам дека никогаш повеке нема да си ја видам мојата природна боја.. ама тоа ти е судбина :worried:
    Не сакам да те плашам ама кај мене многу брзо се множат проклетиве бели влакна но тоа не значи дека истото ке се случи со тебе. Сепак биди си подготвена и на тоа.

2. la-chicka

la-chicka Популарен член

Феминки ја има некој читано "ЗАВИСНА ОД МОДА" од Ребека Кемпбел? :?: Ме привлекува насловчево, а и ми се читка нешто лесно :lol: Чекам коментари... :wasntme:

3. acvamarin

acvamarin Истакнат член

сакам да прашам дали некоја од вас е запознат нешто повеке со надградба на нокти? сакам да одам на курс за нокти чисто од хоби но ме интересира каде во мк можам да купам uv lamp и по која цена се движат? колку се геловите и акрилот?
    ме стра да не ме кошта хобиво премногу :) ај ако може некој да напише општи информации за надградба на нокти?

4. Alanna

Alanna Популарен член

Мислам дека не би требало да биде скапо хобиво,треба убаво да се распрашаш
    Еве ти линк да погледнеш имаш и за курсеви :$
    http://www.nadgradbananokti.com/

5. pumpkin

pumpkin Истакнат член

Ееее кога веќе спомнавте курс, сакам да прашам дали во Скопјево има некој курс за масажи и која цена е? Фала однапред :)

6. Lovely

Lovely Популарен член

СДП дали кога пораките се наогаат во „Се испраќаат“ се испратени или не?

7. k.i.m

k.i.m Популарен член

Испратени се, ама не се прочитани.

Lovely likes this.
  8. sesilija

sesilija Популарен член

Штом стојат во Се испраќаат, пораките се испратени ама лицето до кое е пратена пораката се уште ја нема прочитано, а кога ќе ја прочита нема веќе да стои пораката во се испраќаат туку во испратени ;)

Додека стои пораката во Се испраќаат, слободно можеш да ја редактираш ;)

Lovely likes this.
  9. Lovely

Lovely Популарен член

Благодарам за одговорите... А да прашам уште нешто... Како можам некоја тема да ја направам омилена?

10. k.i.m

k.i.m Популарен член

Најдолу на темата под „Кој е онлајн“ ќе видиш: Стави ја темата во омилени. Клик тука и готово :)

Lovely likes this.
  11. kelly.r

kelly.r Популарен член

vi se slucilo da koristite venis i posle na mestoto na damkata da vi ostane izbeleno :worried:
    ne moze ova nekako da se popravi?

12. Hipica

Hipica Форумски идол

^ Епа ако имаш ставено од Венишот што е само за бели алишта.... нормално дека ќе ти остане избелено.

13. karina8

karina8 Популарен член

Девојки знаете ли колку се движи цената за пишување состави по македонски :?: Дојде едно девојче не ни се познаваме баш, ме праша да и напишам четири теми за есеј дека учи со братучетка ми а јас нејзе и пишувам и секогаш петка вади :wasntme: Значи ми кажа девојчето што ќе барам професор, еве ти четири теми напиши ми ако сакаш, утре ќе дојдам да си ги земам и ќе си платам колку треба.
    Си најде Каринка бизнис, не ми е тешко да и напишам а и ќе си заработам лесно некој денар :lol: Ама незнам колку пари да и земам, појма немам колку земаат за пишување состави, а знам дека голем број личности од класот постојано си купуваат состави на одредени теми кога имаме писмена..енибоди :?:

14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Aбе по 100че од тема да ти дае, ти си на коњ!A, зашто не ја прашаш, да си се договориш??? :D прашај ја однапред колку ќе ти даде??? :)

15. femina90

femina90 Популарен член

Другарка моја за есеј за факултет плати околу 500 ден.Добар ти е бизнисов :D

16. karina8

karina8 Популарен член

Абе ми рече таа колку сакаш толку, ама нема смисла не сум таква да му наплатам многу на девојчето.Чисто онака прашував, ама секако под 100че..грев ми е повеќе да и земам ..

17. starfish

starfish Популарен член

Има голема разлика од есеј за факултет и од состав на дадена тема за средношколец.
    Така да, ти препорачувам да прашаш за колку пари другиве купувале состави, а после ти одлучи се за цената. ;)

18. Mygirl

Mygirl Популарен член

Друго е есеј, ова сепак е писмена работа за во средно, многу пари се тоа. А другарка ти ја излагале бре, па дури и за есеј е многу тоа! Ц ц ц, алчни луѓе :lol:

19. Victorya

Victorya Популарен член

Карина јас во прва година се распрашував за да ми напишат состави за анализа на некои песни беше и ми рекоа дека е 400 денари и се откажав. :)

Јас феминки мои сум на раб на нервен слом. Не знам баш дали за овде ми е прашањето, но ајде... се чувствувам како да сум бремена. Дури од помислата наутро ми се гади, намален ми е апетитот, одвреме-навреме ми се врти, зачестено уринирам, ме боли стомакот... не знам инстиктот (мајчински) ми е развиен повеќе од вообичаено... А нема шанси да сум бремена... дечко ми нема свршено во мене, менструацијата ми е уредна... сдп што ми се случува?!

20. karina8

karina8 Популарен член

Абе какво 500, тоа како што рече за било каков есеј е многу..Јас се двоумам дали 100че или 50че..какво 500 :tmi:

Thread Status:
Not open for further replies.