Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    СДП како се добива клуб-картичка во парфимериите Шатци? Со сметка од определен износ или може само да се достави лично инфо?

2. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    СДП...сакате да се собереме, онака, во знак на протест против зимава, и да нацртаме едно огромно сонце ..со креда...како кога бевме мали?!?!?!? :wasntme: ^_^ ^_^

Works like a charm. Every time. ^_^

Ми се смачи од времево. А и него од мене.

На Lilit, LivingGlam, sesilija и 3 други им се допаѓа ова.
  3. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Јас би Дафни, сонце ми треба, прекутреба, ми иде на таван дома да си нацртам :wasntme: :lol:

4. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Малку глупаво може ќе е прашањето, ама мене ми претставува голем проблем.
    Не можам да ставам насабајле за на факултет. Најсериозно, навивам аларми и сите до еден ги исклучувам, а потоа не памтам. Првин мислев дека телефонот не ми звони, ама еве сега сум со друг телефон и еве и ова утро не се разбудив. Значи да не сум го слушнала алармот, тој ќе си звонел подолго време и ќе стои како неисклучен кога ќе станам. Ама кога ставам гледам дека алармот веќе е исклучен, а јас поима немам за ова, не памтам воопшто кога сум го исклучила. Треба да легнам во 9 часот, за да станам во 7 без аларм. А тоа не е возможно, па затоа барам некое друго решение, предлог, помош? Претходно немав вакви проблеми, најмал шум ме разбудуваше, сега не знам што ми се случува, ама ова остава сериозни последици на моето образование :lol: Не се шалам, навистина, пропуштам многу предавања заради ова.

5. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    :D Која идеја! Ја би да облечам плисираната карирана сукњичка, да врзам кики, и да ви се придружам!
    Абе Јапонките да се чудат!
    И после да заиграме плочка! :wasntme: :D

На Dafnee му/ѝ се допаѓа ова.
  6. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Јас ќе носам ластик, кој знае до 10 ? :D

На Dafnee и Phyramide им се допаѓа ова.
  7. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    сдп дали се точни цените или мене не ми се верува, гледам на ebay парфеми од авон баш отворив и парфемот спотлајт е 3.99 долари?не е можно кај нас е 800 -1000 точно е ова или??
    ако е точно да правам еден пакет! ;)

8. sweetgirl92

sweetgirl92 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    477
    Допаѓања:
    1.929
    Па ми го препиша мојот матичен доктор, имав проблеми со желудникот и ми рече да го пијам, но не го пијам веќе еве и денес ми се намали и болката.

9. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.922
    Допаѓања:
    203.175
    Немој да го пиеш, ако те боли желудникот сигурно има некој друг лек за твојот проблем. Се случувало и јас поради многу силни болки да се напијам Еглонил капсула, ама никако повеќе од еднаш. Мојот гинеколог најстрого ми го забрани.

10. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Мајгирл единствен проблем ти е тоа што седиш будна до 5 сабајле.
    Е после нема станување во 9 :lol:

И јас така правам, еве конкретно денес требаше да станам во 9, ама сама се разбудив во 10ипол и гледам сум го исклучила алармот а не памтам :$

Зошто?
    Затоа што си легнав кон 6 сабајле :tmi: :lol:

Е тоа е и твојот проблем, да си легнуваш порано во иднина и нема да имаш мака.

И направи го звукот на алармот на најсилно и телефонот нека ти стои на маса, за да мора да станеш, и не спиј со пуштена ролетна никако, така ќе си мислиш дека уште е рано :!:

:D Исповедта на една каснолегнувачка :D :D

На Mygirl и LivingGlam им се допаѓа ова.
  11. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Девојки грлото ме гребе, кажете ми што да се напијам или некој друг лек, не сакам да се разболам :worried:

12. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Штрумфче мене за спречување настинка највеќе ми помага Фервекс, во сите аптеки го има, а за грлото лижи Прополки или Септолете, а добро е и мед. ;)

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Дали некоја знае каде се печатат маици? Си бираш слика и они ти ја печатат на маицата..? Не сретнав нигде по темиве, па ако може да ми кажете. Фала однапред. :*

14. Skorpija87

Skorpija87 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    68
    девојки прв пат симнувам филм ми објаснија од каде(замунда го симнав) а превод симнав мк но немисе совпага со филмот па сега да прашам ако симнам хрватски дали пак со копи пасте ке го ставам преводот на хрватски или како сега треба кога ке симнам превод и( со копи пасте) тој автоматски ке се промени или треба нешто друго :$ ве замолувам ако сака некој нека ми објасни ако несака тука да пише може и во лп да ми објасни толку сакам да го гледам филмчето
    однапред благодарна

15. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сдп може ли некој да ми предложи идеа за бизнис план. Само идеата ни е потребна за да почнеме да го изработуваме. Професорката е ептен пребирлива, не ова не она требало некој нов производ иновација или дополнување да не е веќе видено, абе шта да ти причам секој своето си го цени |(

16. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    И јас го имав истиов проблем со бизнис планот пред некое време но мене ми треба за крај за пред матура така да го почнав ама не сум го завршила.Јас почнав за туристичка агенција за услуги....досадно ми е некако за производи да пишувам а и некако за прозиводи мора повеќе внимание треба околу податоците за колку е произведено,колкави се цените,профитот ,план колку е голема продажната моќ и сл...со улуги мислам дека не е толку комплицирано

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Во рамстор. Одма пред киното. Мислам дека таму имаш избор на маици, а може и да си однесеш. Сликата, текстот е твоја :)

А девојки за бизнис план не верувам некој да ви даде иновативна идеа. Тоа денес се цени, и најбитно се плаќа. Никој туку така нема да сподели на форум такво нешто :)

На thatsmysecret му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    кога бев средно имаше натпревар бев 1 хихи :wasntme: правевме бизнис план со сите елементи во него, значи swot анализа, маркетинг, дистрибутери, конкуренција, местоположба, вработени потребни средства,пазар,сосотојба на граѓаните колкусе спремни да купат... да не забегувам многу. е сега нз вас дали ви барат нешто помалку или комплет за се! јас правев за винарија новоо беше тоа што си измислив некое вино мешавина од повеќе врсти на грозје (татко ми ми помогна) и гледај на крај по првата година ,,работење,, да излезеш во минус затоа што после секое големо инвестирање во бизнис не се повратуваат средтсвата и + амортизација на веќе постоечките! а на некои му беа во плус и не ги примија! среќно со правењето баш интересен проект!

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Фала женски. Мене само идеа ми треба за некој производ инаку после ќе си го изработиме ние планот. Само да се одлучиме што ќе произведуваме, ни кажа прво добра идеа да си осмислиме :)

20. imorena

imorena Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    3.649
    СДП дали некаде врни снег?

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.