Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.217
    Јас ја гледав емисијата и можам само да кажам дека се воодушевив од Наташа. Кажа дека не се согласувале и подобро било да се разделат. Му ја посвети песната. Го дадоа и него и тој не кажа ништо посебно, освен дека таа секогаш ќе биде важна како мајка на неговото дете.

П.С. пенста му ја посветив на мојон и денес ја слушнал и почнал да плаче. Ако нека плаче сега.

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    А која песна му ја посвети, оваа Да те волим (ако така се вика) :?: Не можам да ја гледам емисијата немам нет, само видеото едвај го изгледав кај што плаче..и се расплакав и јас. Абе кај се собравме романтични души :wasntme:

3. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.217
    На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. itgirl

itgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    69
    СДП дали некој знае како се вика филмот што го даваа синоќа на А2?? накај 23-24 часот? :)

фала однапред :)

5. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    дајте некоја адреса за симнуванје на теми за тел.. :)

6. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сдп може некој да ми каже така подобар кафич во Прилеп , за дневно кафенце :?:

7. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.468
    www.zedge.net

8. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305

ja znam taa :)

9. lokumce

lokumce Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    18
    СДП зашто кога пракам лична порака многу често неможе да се прати и пишува дека уште се испрака :envy: па треба да ја препракам по неколку пати ...

10. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Ќе стои така: се испраќа додека таа на која си ја пратила пораката не ја прочита.

11. lokumce

lokumce Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    18
    ахаам епа фала многу..јас мислев не стигнала воопшто :lol:

12. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    СДП како се прикачува слика? Сакам да ставам слики но не ми успева. Ве молам да ми кажете ;)

13. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да ја прашам Енца, колку пати редактира еден пост поради премногу смајлиња пред да го прати? :D :D

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.855
    Допаѓања:
    163.400
    Kaко побогу да ги користам вторите нијанси?!Ми ја утнале порачката!

Требаше кафената да ја добијам (до душа се двоумев помеѓу двете,ама кафена најчесто користам и имам три палети со по 4 сенки и ај,а не дека лоша и оваа,ама не користам други бои освен кафено и црно во било која комбинација ...)

За глупи работи во петок јас си наоѓам начин да се ете...двоумам.Како ќе ме види Четкар вечер?!Какоооо?! :( :D

15. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Слика од интернет:
    Десен клик на сликата > copy image location, па потоа > paste во постот, па селектирај го текстот од линкот, и притисни на копчето што се наоѓа горе “Img“.

Слика од компјутер:
    Веднаш под прозорецов кај што го пишуваш мислењето, имаш два табови: “Опции“ и “Прикачи фајл“. Кликни на Прикачи фајл > browse, одбери си слика од компјутерот и потоа > Додај го фајлот. Done :)

Едит: Лилит, втората нијанса стои многу добро скоро на секој. Дава некој мистичен поглед :D Ќе ја засакаш сенката уште првиот пат кога ќе нанесеш :)

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.855
    Допаѓања:
    163.400
    Мајгрл,многу си бе срце!!!Ме утеши,од прееска се убедувам зошто е подобра втората затоа што сум нетрпелива до понеделник да одам да ја заменам,а и оваа не ми е лоша,само јас не знам како да ја комбинирам,а бога ми и не носам лилави работи...освен пижами,чорапи и гаќи.

17. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Лилит незнам во кој стил се шминкаш, ама еве една комбинација од овие бои. Не се лоши, баш напротив ако знаеш како да ги нанесеш прекрасно стојат .Е сега и од бојата на очите зависи :)
    [​IMG][​IMG]

18. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Лилит преубави се и двете палети. Еве ти од мене неколку предлози :) (ако прифаќаш)
    Баш сега се во тренд овие нијанси :)

19. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Убави се и двете, и јас вакви користам и ги комбинирам и многу ги сакам. А чекај накај лила маваат? Мене све кафеаво ми се гледа - а јас и кафеави нијанси другарчиња од забавиште :D така да лајк за овие нијанси :)

Јас исто за денска шминка ги користам така да шибај, немаш гајле.

20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.855
    Допаѓања:
    163.400
    Абе имам осет со рачето,особено владеам смоуки ајс и со кафено и со црно,а и понежни варијанти правам,ова повеќе ме кочи што не ми е неутрал,па си мислам дека морам да носам нешто лила на себе или тегет или па се црно.Ама па си викам,се двоумев,се одлучив за сигурна варијанта,ова немаше никогаш да го порачам,а вака еве го,па имам и нешто поразлично.А од тоновите на кафената,ми фали само посветлата,потемната кафена ја имам како поединечна и црна имам фала богу.
    Секогаш сум неутрал нашминкана или со ептен истакнати очи,смоуки во црно или кафено,ама ептен испозасенчено.Море ќе си ги порачам некој пат и другите,само што ќе има сега и убави,нови сенки во прав,бендисав црна и кафена,па ќе компензирам.
    Ако имате уште некоја сугестија супер...јас сум по се изгледа традиционален тип кој не сака да експериментира со шминкањето и мешањето на бои.
    Никогаш не ми стана јасно,со што треба да одговара сенката за очи???Лила гаќа имам,пижама исто...и некои глупости кои се за секој ден,кога не би опнала сенки и јака шминка.
    Пирамид,јас ги имам вторите...кои маваат на лила,дури и светло е тука,ама многу е темна,а тоа горното е многу светло,што дури само дава сјај,нема одредена боја кога ќе го мцнеш.
    Кафено е секогаш сигурна,сакам кафено многу!!!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.