Сакам да прашам...?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Hipica, Mar 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Пинку, да не мислиш на оние вреќи и боксерски ракавици што одат заедно во комплет, како играчки што се? :?: Зашто имам видено таков комплет во Охрид, 500 денари беше, вреќата минијатурна беше, ракавиците не ги загледав баш, а сакав да ги пробам.. Ама мислам дека нема да ми ги збере рацете во тие ракавици, зашто за деца се. А и другарка ми има помал брат, исто таков комплет има и ми рече дека неа не и ги собирало рацете во неговите ракавици. А и не ми е работава сега да трошам пари за играчки, иако би сакала јас што побрзо да си купам :lol: , ама сепак сакам вистински да си земам. Зашто, што, ќе земам јас такво, и после пак да купувам вистински.. Ама ако, убаво ме потсети, да се исфурам, да ми пројде меракот, може во меѓувреме такви да си земам. :D

А за текстот, јас дури сега видов што си барала.. Леле, што им е бре на тие? Па побогу, 14 години имаме. |( Како и да е, мило ми е што си ја завршила работата и ич да не ти е гајле како и што си напишала, кога темата јасно е за второ одделенчиња. Е така да си знаеш. :) :*

2. mime87

mime87 Популарен член

сакам да прашам дали сум единствената што секогаш кога го следи срцето греши ? ;(

3. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

да да меѓународен конкурс е и мислам дека се спроведува во сите училишта без разлика какви се на некои теми поврзани со екологијата и децата што ги направија и што ќе ги направат најдобрите проекти како што ја разбрав професорката патувааат (не памтам каде :D ),
    ние имавме еден проект добар направено и влезе во потесниот круг, мислам дека беше најдобар од градот или така нешто и требаше да го скратиме, ама не мрзеше сите и ни помина рокот и не го пуштивме и тогаш од кога помина се сети професорката да ни каже дека за патување беше :D
    јас да си кажам чисто за мотивација да ви биди :)

4. teddybear

teddybear Популарен член

миме 87 не си единствената .... :* ајде без нервози :* :hug:

А бројче ... 180 е таа со пумпица :) :* :* :* :hug:

2468 likes this.
  5. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

^ Верувај, не си. Ама како и да е, што и да е ситуацијата, да знаеш дека се ќе се среди некогаш. Ништо не трае вечно. Ни радоста, ама ни тагата. На сите ни се случило, и тебе ти дошло редот. Ама да не се грижиш, во животот се е минливо. Ајде сега насмевни се, што и да е - ќе помине. :*

teddybear likes this.
  6. mime87

mime87 Популарен член

секогаш се вели SLEDIGO SRCETO
    секогаш кога го правм тоа грешам секогаш уморна сум ;( ;( ;(

7. skyAngel

skyAngel Популарен член

Дали може редовен студент со државна квота да работи (да биде осигуран , а не на црно)? Можно ли е вакво нешто ? Или мора да биде вонреден студент за да може да работи ?
    Да работи половина од работното време , значи 4 часа.

8. karak

karak Популарен член

мислам дека не може бар така беше додека јас студирав. ако си пријавен тогаш мора да бидеш вонреден студент ;)

9. 2468

2468 Популарен член

Можат ;)

kate-the-great likes this.
  10. teddybear

teddybear Популарен член

Миме ако не згрешиш како ке знаеш понатака да постапуваш правилно ???

Ако не бакнеш неколку жаби како ке го најдеш принцот ?

На енкој начин некогаш и ти некој си повредила ...

Во животот се е минливо ... освен смртта ...

Грешиме, учиме, се поправаме, пак грешиме , јас би се плашела ако не правам грешки. Совршенство не постои. Сега што и да се десило ќе помине ...

Сигурно е нешто со дечко ти ... ама стој .. кочи и смири се ... во нервоза не се контролираме ниту себеси ниту што и како кажуваме ... понекогаш гледаме само меѓусебно да се повредиме. Често тоа се дешава несвесно.

Ќе се оладат и ке слегнат работите. Со убав културен муабет се ќе се среди ... а животот оди понатака ...

Седни сега читај нешто ... а после во кревет слушалките на уши и пушти антена5 лав сонгс ... исплачи се ... и ќе спиеш мирно ...

А утре ... па утре е нов ден ... нов месец ... ново се.

Ти праќам една гушка. И одма да се смириш. :*

mime87 and Marilyn-Monroe like this.
  11. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Не може да биде пријавен.

12. rossonerka

rossonerka Популарен член

Кате кај нас во сред лето носат чизми високи па ти види сеа.
    Април е ај ладничко пак може.
    Ама во мај ако затопли 30 степени како што знае некад јас лично не би ги носела.
    Иако 50% од девојките сигурно би ги носеле.
    Така да ти ако мислиш дека може да ги носиш и ти одговараат и не е надвор многу топло носи си ги.
    Иако јас летно време обожавам сандали и салонки, не сакам да се сварувам во чизми и не ја почитувам таа мода, си ги делам обувките на зимски и летни :)

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Знаеш што е добрата работа кога го следиш срцето?!
    Па да,може некогаш ќе те заболи,ќе клекнеш,ама непогрешливо бираш,затоа што она кое што го сака срцето,е она кое не се заборава никогаш,ако не му биде удволено,а се сака искрено.Срцето никој пат не греши во однос на одлуките,секогаш ги прави исправните,макар биле повредени од крајниот исход,затоа што поголема е болката ако воопшто не го послушаш,затоа што тој копнеж засекогаш ќе остане во тебе и повеќе ќе те боли.
    Претпоставувам зборуваш за љубов...јас познавам девојка која сака еден дечко,а е со друг.Од другиот добива работи заради себични побуди и е од страв да не остане сама,а не затоа што вистински го сака,а со другиот не,затоа што страв и е да не биде одбиена,да го повреди другиот,да не остане сама...и е понесреќна,отколку кога би го оставила,би пробала со другиот,па дури и да биде повредена,да знае дека сепак,тој никогаш не би бил со неа или тој е идиот,отколку да мисли дека би можела,а не е,туку е со некој друг.
    Се надевам дека ме разбра.Ама срцето никојпат не греши,секојгаш не носи до тоа кое што вистински го сакаме,иако е неразумно и ирационално на моменти,ама што има врска,секогаш не носи до нашата вистинска среќа,а не не теши со трошки,тоа е безчувстителен учител.

LivingGlam and teddybear like this.
  14. mime87

mime87 Популарен член

ти благодарам од срце исто како да разговарав со некого ќе го послушам твојот совет :* :*

teddybear likes this.
  15. soncicko

soncicko Истакнат член

сдп за тие што гледаа м2 дали некој знае фустанот што го носеше сања тој во виндич стил со цветциња од каде е

16. babyketi

babyketi Популарен член

Имам исти камел(окер) боја.Одлични се(за парите :?: )
    Мојот одговор е : ДА! ;)

17. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Девојки сакам да почнам да пијам апчиња за контрацепција. До сега немам пиено.
    Е сега кажете ми што е најдобро, да одам да си се консултирам со мојот гинеколог или има некои што можам да си ги земам на своја глава. Не знам како идат тие работи.
    Хормони се во прашање и не сакам да си играм со здравјето.

18. Lina24

Lina24 Истакнат член

најдобро да одиш на гинеколог, мада што јас попив еден период микрогиног околу 250 ден без рецепта и препорака од гинеколог, мајка ми е фармацевт па ми дозволи да пијам, се пијат мислам дека 25 беа,(не ме држи за збор) значи 25 дена па чекаш 3, 4 дена и добиваш, ги попив заради нередовен циклус!

bitter-girl likes this.
  19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Не најдобро туку обавезно гинеколог.
    Нема зафрканција со тие работи, ти планираш потомство да имаш нели? За се што е поврзано со тоа треба консултација од доктор.
    Затоа фино лепо на гинеколог, може некои и тестови да ти изврши дали е се во ред па да ти препиши потоа апчиња.
    На своја глава НИКАКО.

20. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Така и си мислев дека е најдобро да направам. Не сум баш упатена како идат овие работи со апчињата за контрацепција. Не сакам да зезнам работа па да ми порасне брада еден ден :lol:

Thread Status:
Not open for further replies.