Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    сепак таа знае дека јас учам на факултет сум не работам не земам плата очигледно дека парите ми ги даде мајка ми за да и купам нешто можела да се потруди малку. иначе со дечко ми и купивме сервис за торта. али ипак што и беше она ќе остане за тебе ? беее што жена ќе беше[/quote]

Најверојатно мислела,ти си идната снаа,и ќе ти го оставам тебе кога ќе се омажиш со син ми.Мене нема да ми треба. :)
    Во секој случај не се замарај,многу од свекрвите почнуваат да го покажуваат своето лице по одредено време.

2. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    да да отсега ќе и купувам поклон најмногу до 100 денари ц ц ц со ќе беше то ај да не зема плата ај пак ќе речиш нема ама сите се на работа сите по 30 000 земаат и да не купи ништо за мајка ми па гратис и ништо не ме почести ко појдов . само ми отвори кутија со некој наполитанки да ми извините ама ко од гробишта донесено можела да се потруди малку знаеше дека ќе одам. поседив 5 мин и му реков на дечко ми да си одиме и бевме кај мене после.

3. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Знам дека пред година дена имаше во кисела вода, позади стара рампа, во една зграда.Е сега точно да ти објаснам незнам . Ако има некој од тој дел на Скопје може поубаво да те упати.

4. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    Најверојатно мислела,ти си идната снаа,и ќе ти го оставам тебе кога ќе се омажиш со син ми.Мене нема да ми треба. :)
    Во секој случај не се замарај,многу од свекрвите почнуваат да го покажуваат своето лице по одредено време.[/quote]

еве мојава почна уште не земени али подобро така . во никој случај нема да седам со неа заедно ако треба и не се мажам :rofl: ја претера ептен уште пред ова ама ајде ...

5. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    еве мојава почна уште не земени али подобро така . во никој случај нема да седам со неа заедно ако треба и не се мажам :rofl: ја претера ептен уште пред ова ама ајде ...[/quote]

Знаеш какви се мајките на синовите..Единствена жена која е добра за нивниот син,е онаа која е иста како неа. |(

6. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.454
    СДП ...излегувањето навечер...како кафе, дискотеки...може да се сврсти во хоби?????????? :?: |( :rofl: не ми се верува што слушам ејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј...ццц

7. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Aха, да |( и мене хоби ми е да мочкам на еден саат, да јадам 5 пати на ден, да спијам по 12 саати (омиленото хоби) |(

8. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.454
    Е тоа е...неписмен народ...па уште во етер го пуштиле...
    На сити водителот, на гостинката (поглупа од него, пошто почна да го одговара прашањево), и го постави....као...а хоби, имаш некое хоби, како излагање навечер, дружење.....цццццц......... |( :rofl:

9. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Енца, немој да се чудиш, море и јас престанав да се чудам. Пред некое време една одговори на прашањето какво хоби има, дека хоби и се децата. И тоа не беше мислено ниту како шега ниту иронично нели, да се пошегува - демек немам време па децата ми се хоби, туку баш сериозно.
    |(

Така да и искачањето надвор е хоби. Јас во CV - то имам напишано под хоби:пиење кафе, сеир удирање, буљење во плафон, ролање очи. Со каква љубов ги правам работиве не знаеш :D

Свашта!

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. M.laDy

M.laDy Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    905
    Допаѓања:
    798
    Има ли некој информација колку ќе бидат картите за Joe Cocker м?

11. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    сдп за што е добар чајот од хибискус и шипка?
    не пиев таков чај и сега си сварив дома и испив 1 литар, многу ми се допадна во комбинација, па веќе кога го пијам има за нешто ефект или??

12. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    СДП дали има перална што пере и што суше ? :?:

13. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Да има :)

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  14. etjena

etjena Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    52
    Има
    Јас имам Бош околу 35 000
    Имаш и Индесит и Аристон мислам дека се поефтинки ама пакке те фати најмалку 25000

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  15. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    ^ Фала ви. Еве баш сега ги гледам цените, ми текна каде да побарам.

16. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129

Мајка ми си купи на Индесит таа.
    И искрено, дали два пати ја употребила за сушење. |(
    Пред да се стават на сушење треба да се здиплат, зошто излегуваат како џвакани алиштата.

17. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Аааааааааа, ако е така, тогаш не фала :D ќе си ги сушам на оние сушарите што се расклопуваат :D

18. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129

Така е ти кажувам.
    Џабе, пак сред дневна мајка ми го отвара сушко :D

19. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    СДП, може ли некој да ми даде линк од она видеоно кога дечко ќе и даде на женска му кутија во форма на срце демек поклон за св.Валентин и ќе ја заклучи во кола, и она кога ќе го отвори ќе испаднат еден куп бубачки? Не знам што ми текна на него и викам ај да се посмеам, и го барам цел саат веќе, не можам да го најдам, се изнервирав :@

20. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    http://www.youtube.com/watch?v=i_QCj0sfm28 ова?
    А патем да си прашам знаете некој добар форум за фитнес? Не мора да е македонски може и српски или нешто сл.. :?:

На n.a.t.t.y му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.