Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Велат дека кога ти „игра окото“ не се кажува затоа што окото со лути :lol:
    Мислам дека ништо не можеш да направиш. Остави, само ќе ти престане.

На bitter-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528

Тоа вели јас се гледам и ништо не кажувам а јас еднаш трепкам и ти кажуваш на сите :rofl:

Шала на страна, пробај со коцка лед мислам дека мене еднаш така ми престана, или само ќе си престане.

3. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    СДП ми касниии.. што да направам за да дојде побрзо? :lol: :^)
    Сум немала односи, така да не се се секирам на тој план..но сепак обично ми доага навреме или дури и пред време..ама еве сега касни веке 1 недела и некој ден..
    совет? :?:

4. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Немој да ја провоцираш со хемии и хормони, сама ќе си дојде. немаш потреба да форсираш.
    Само нај убаво да посетиш гинеколог. Бидејќи колку што сум јас информирана 1 недела е нормално да доцни, но повеќе од тоа не е. Ова важи за оние со редовен циклус, ако тоа кај тебе не е случај тогаш време е за преглед.
    Не треба да ги игнорираме знаците кои ни ги дава телото. Патот под нозе и на гинеколог. Мислам дека тоа е нај добриот совет!

5. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    И јас тоа велам..тоа треба да си доага секој месец..штом касни значи нешто не е во ред..не дека треба да се испаничи али сепак, кога ми е редовно, мирна сум си..вака сеа ме загрижува..ај ке го почекам до недела, (1 недела и 5 дена, на 8ми март требаше да ми дојде инаку :lol: ) ако не дојде до тогаш..ке и предложам на мајка ми да идеме идната недела :?:
    :)

6. bitter-girl

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Ова го најдов тука на формов и тоа беше љубов на прв поглед.
    Одлучна сум да купам материјал и да го однесам на шнајдер да ми го сошијат.
    Бидејќи не ја практикувам оваа опција и најлесно ми е да си купам готов производ не знам колку би ме чинело се вкупно и дали би ми било исплатливо?
    Оние кои често си шијат гардероба сигурно знаат од око да ми направат една проценка. Горе доле колку би чинело се вкупно: Материјал, работна рака и тн.

7. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сдп да не случајно некој купувал ваков масажер од Пазар3 :?:
    мајка ми сака од Топ шоп а јас и викам овој да го земеме. Дали се потполно исти со оној на Топ шоп или има разлика. Дека пишува Релакс анд тоун и на овој би требало исти да се :?:

http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Ind ... 0707&Idx=5

8. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    ^^^ Мислам дека е истиот, дечко ми има таков, тие од Топ Шоп го земаа околу 3000 денари, а овој бидејќи е настаро ваљда затоа е поефтин. А имам видено како изгледа и копија, и скоро да е ист, ама сепак во формата се разликува, малку посвиткана е копијата и има пократка рачка.

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Мене ми се чини дека се нови вие, само да не цркне вториот ден уште :wasntme: Дека мајка ми цело време ме убедува од Топ шоп овие не и биле веродостојни а јас и викам исти се на Топшоповци не му го полнам џебот се преценуваат. Проблемот е ако цркне за три дена ќе ме отепаат :lol:

10. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Може и да се истите од Топ Шоп, ама да прават бизнис купувачи што имаат клуб картички во Топ Шоп. Мајка му на дечко ми има клуб картичка сега, тогаш немаше кога го купуваше. Знам дека и тие се јавуваа во Топ Шоп за д апрашаат дали може да ги препродаваат производите ама со пониска цена и овие им рекоа дека може. Не знам, пиши му на типот што го ставил огласот и прашај го од кај му се.
    А инаку брат ми има копија, си ја купи нова 900 денари пред неколку месеци и сега за сега супер е, работи.

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Tanjus

Tanjus Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    70
    Сакам Да Прашам дали некој знае кога има саем на книгата во Скопје?
    :*

12. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    Се нервирам многуууууу зашо победив и неможам да си бидам прво место сеа :(
    Зашо ова ми се појавува и како да го поправам незнам кој е администратор за да му пишам..?

Информација

Податоците за резултатот се невалидни. Одиграјте ја играта повторно и кликнете само еднаш на копчето за испраќање на резултат. Ако ја видите оваа порака повеќе пати, сврзете се со администратор.

13. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    ^^ Саемот на книгата е од 12 до 17 април :)

На Name му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549

Јас сум од Струмица и сум слушнала ако не се лажам дека е околку 500-600 денари но се завсии од моделоот,дали е лесен за шиењ,дали е потежок најубаво е да одиш и да си видиш

15. garudamon

garudamon Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    62
    СДП Да не е била некоја од вас во хотел Канон Матка на езерото Матка. Пристојни се цените, и преубаво е местото ама никаде не најдов веб страна со некакви слики од собите.. Па ако има некоја која што ги посетила да сподели искуство нем да се некои - олеле мајко..позз

16. Lady-PinkHeart

Lady-PinkHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    135
    Мислам дека вкупно материјал и работна рака би те чинело најмногу 1000 денари. И јас сега си шијам фустанче за на свадба, мене ќе ме чини околу 1000-1200 денари. Сепак зависи од материјалот, од моделот а и се разбира, од шивачката ;)

17. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да ги прашам битолчанките на форумов :
    - Дали во Теранова фармерките и туниките се намалени на 400 денари ? :^)
    (за да одам на сигурно)

18. bitter-girl

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Да престојуваш во хотелот на знам колку би чинело.
    НО немаш голем избор на храна (менито е многу сиромашно) она што го имаат (од брзаење) ти го сервираат половина испржено/испечено а цените се ЏИШ!
    Еднаш се зезнавме цело друштво и НИКОГАШ повеќе!
    Вода НЕМА! МОРА да нарачаш флаширана ако си жедна.
    Местото е преубаво, ама кога ќе стигне сметката :sweat:
    Аха да, да МОРАМ да напоменам дека цените не беа оние што ги пишуваше во менито. Тоа беше НАЈ збунувачко!

19. FlameFairy

FlameFairy Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    197
    Не знам дали можам тука ама сакам да прашам зошто не можам слики да ставам?? Или само кај мене не излегуваат? :^)

20. Lady-PinkHeart

Lady-PinkHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    135
    Ако сакаш да ставиш слика која е од интернет тогаш најпрво ќе притиснеш на тоа IMG што е над пораката, ќе ти се појави [img] и тука помеѓу ќе си го пастираш линкот на сликата од интернет.
    А ако прикачуваш слика од твојот компјутер тогаш стегаш на `прикачи фајл` што е долу под пораката и ќе си ја најдеш сликата од компјутерот и ќе си ја прикачиш.
    Се надевам помогнав, ако не ти објаснив добро оди во правила на форумот и прочитај таму ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.