Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Јас кога се вработив бев редовен студент. И си продолжив да се водам како редовен студент, а воедно и бев вработена.
    А за ти ама да се пријавиш,штознам, ама претпоставувам дека може.

На Tanjus му/ѝ се допаѓа ова.
  2. BlackXSs

BlackXSs Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    20
    И јас цело време си го мислам тоа,ама ај пак да си прашам :) Сепак фала за одговорот :)

Нели не се многу 185cm како висина? :D

3. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    благодарам мислев дека има во Битола погрешно сум сватила позз

4. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.455
    СДП...некој фризерски салон во Ск кај што мноооогу добро знаат да ја прават онаа був фризурка...тостирана де или како и да е...
    Мојава фризерка последниот пат ме направи ужас...ситни прамени тостираше ваљда, имав фризура на 4 спрата....
    самбади:::

5. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.649
    сакам да прашам дали има некој на форумов што студира Економски факултет, но на Гоце Делчев?

6. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485

Во Рамстор кај супермаркетот има бижутерија можно е таму. А јас пред некој ден видов...Оф, како би му дошло, јас и ориентација, магаре и музика. Кај Шатци парфимеријата во ГТЦ, од страната каде што се VIP, T-mobile, ONE..Мислам имаше таму претходно аптека таква голема, ја затворија, не знам дали уште работи, и за евтини чевли продавничка имаше исто. :) Таму некаде ги видов, наредени беа на излог..односно надвор беа ставени. :D

7. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    СДП дали некоја од вас го посети саемот за мебел? Ме интересира дали Дормео душеците имаат некој позначителен попуст или исто е? :^)

8. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Tanjus не можеш да се пријавиш како редовен оти имаш статус студент, единствено ако си вонредно мислам дека ќе можиш. За да се пријавиш со средно ти бараат диплома од средно, а ако си редовен студент тогаш ти е на факултет дипломата.

9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.264
    Допаѓања:
    67.841
    Ако си вонреден студент, обврска ти е да се пријавиш во бирото. Освен ако не работиш.

10. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Дали некој знае како се движат цените за преноќување во хотелите, мотелите , вилите во Битола ? И препорачајте ми некој добар хотел-мотел со скромна цена :) :^) На интернет барав ама ги нема цените.

Ај женишта помагајте !

11. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.224
    На Битпазар имаше, ама во оние тезгите што се на кај Чаршија. По 150 денари беа имаше бели и црни на тезгите за очила, имаш 2,3 тезги.

12. bbb

bbb Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    5
    Дечки мн ме интересира, како се започнува врска на денешно време??? ме бунат некои работи, како на пр: на почетопкот, пред да се запознаеме тотално, да имаме односи или обратно, да се запознаеме доста добро, па после месец 2 односи???

13. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Па искрено, кога ти го прочитав прашањево, прва реакција ваква ми беше :o , ама од друга страна кога подразмислив, ти држи вода.
    Може и попаметно е да се запознаеш преку односи, да знаеш дали познанството вреди за да продолжиш понатаму. Зашто без секс - нула од врската.

|( |( |( |( |(

А јас СДП како ти до 23 години си имала врски? На кој принцип си ги почнувала? :^)

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  14. bbb

bbb Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    5
    Па искрено, кога ти го прочитав прашањево, прва реакција ваква ми беше :o , ама од друга страна кога подразмислив, ти држи вода.
    Може и попаметно е да се запознаеш преку односи, да знаеш дали познанството вреди за да продолжиш понатаму. Зашто без секс - нула од врската.

|( |( |( |( |(

Е е како преку однос да се запознаваме :( ајде сеа, ако секој 5 ти што ми се допаѓа го пробам јас преку одно има да си умрам од каенње :)

15. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Сдп, има некоја феминка-биолог? Или пак некоја која се разбира во латински имиња на габи, растенија итн?

16. soncicko

soncicko Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    73
    ako си од скопје кај палома бјанка има чевлар го фалат најдобар во цело скопје..на другарка искинати чизми и ги направи како нови

На BlackXSs му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    А зошто не го прашаш чичо Гугл за такви работи? :)

18. soncicko

soncicko Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    73
    мора да си вонреден

19. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Абе, арно, јас го прашувам чичо Гугл, ама еве на пример пишувам јас Agaricus печурка и не ми излегува дека тоа е полска печурка, туку ми излага некој си лек што се вика така. :) Затоа да си прашам, да не треснам некоја глупост, па ондак на полагање :D

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  20. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Јас пак ќе кажам, јас сум редовен студент и сум пријавена (вработена сум), многу мои колеги од факултет се вработени и се редовни студенти.
    Ќе си ја земеш дипломата од факултетот, ќе си ја завереш кај нотар, ќе ја однесеш копијата или заверената назад во факсот и средена работа.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.