Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.735
    Допаѓања:
    10.281
    СДП до кога има смисла да се носат кратки чизмички на штикла? За вечерно излегување зборам инаку. Некако рано ми е ( а и студено!) ептен за балетанки и салонки...

2. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Ооооо јас сеуште си носам чизми (ете денес носев) и тоа над колена. И многу видов што носеа (до колена).
    А за кратки чизмички слободно носи си ги (додека ептен не затопли времето) без грижа на совест.

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  3. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.224
    Ако мислиш до глужд чизми јас си ги носам до мај , почеток на мај и на штикла но и рамни.

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  4. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    И јас си носам крати до над глужд ама оние високите до над колена си ги скаладирав да го чекаат наредното зимо :)

5. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Можеш да ги носиш бе уште малку, додека не се затопли навечер. Инаку не е рано за салонки, јас цела зима со салонки искачам.

6. mona-li

mona-li Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    9
    Дали некој знае како можам да се пријавам на лотаријата што доделуваат зелени карти за Америка? Баш ми се бега од државава.. :)

7. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    За салонки не е рано и јас цело време излегувам во салонки особено за вечерно излегување секогаш сум во салонки

8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    се разделивме оти тој имаше едно пријателче-порок од кој не сакаше да се откаже(е од посериозните)
    значи јас покрај мене да имам такво типче на кој му е заматен паметот-епа навистина не можам тоа да го поднесам од "пријателчето" немам намера , и откако се разделивме, јас си запознав друг тип(овој со којшто сум сега) и за разлика од него е пофин, и по мил, и немам срце да му раскинам за да се вратам кај овој што од бес не знае веке што да прави,и што е најтрагишно нема намера да се смири(ко пубертетлија е) а тоа дека е шизнат од паметот-одамна го знам, ништо ново :lol: :$

9. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Ajде бе некој ,плиссссс :worried:

10. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    јас се уште си носам чизми и тоа од оние повисоките ладно ми е и за навечер си носам чизми а гледам некои и салонки си носат тоа е нивен избор ама мислам дека додека целосно не се затопли не носам салонки и балетанки

11. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    Па јас баш ова време најмногу го сакам, кога нема ограничување што можеш да носиш.Сега конечно можам да си искомбинирам марама со некои балетанки што многу одговараат или па тенка блузичка со чизми.
    Што ви се сака, тоа носете си ;)

12. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.741
    Допаѓања:
    6.738
    Девојки, да не знаете некоја страна каде што можам онлајн да гледам телевизија? Само не Зулу, затоа што таа не ми ја отвара. :?:

13. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.796
    Допаѓања:
    18.596
    Аgaricus е името на родот шампињони.Прашај ако нешто друго ти треба ако знам ќе ти помогнам

На FortuneTeller.xD му/ѝ се допаѓа ова.
  14. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    http://web.maxtv.mk/index.aspx

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Forgotten

Forgotten Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    185

http://web.maxtv.mk/index.aspx

Види тука. :*

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    До кога што сакаш ти. Јас некогаш и во лето ако ми одговара се случува чизми да носам, да биде пошик. :) Не се ограничувај од тоа другите како носат. :)

17. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    ^ Јас чизми си носам се додека се чувствувам убаво и нормално додека не фатиле жештини. :D
    Убаво ми е во нив, и преубаво се чувствувам. Салонки носев цело зимо за излегување... така да немам некој проблем или предрасуда за обувките и годишното време. Е сега сандали не носам во зима, па и балетанки... ама не мислам дека е време да ги оставам чизмите. :)

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Дали е нормално што никој досега немам гушнато, ниту мајками, ниту сестрами, или пак бакнато. Ни другарка, ниту пак на дечко му имам кажано те сакам или да го гушнам. Незнам да покажам никакви емоции, зарем не е чудно малку тоа? :?:

19. bravegirl

bravegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    69

за дечко да не го гушнеш тоа ми е ептен чудно па што правите вие двајца се гледате само?а за останатите па добро повеќето машки не си ги гушкаат сестрите,другарите или мајките што знам имаш некоја машка жичка во тебе :^)

EDIT:сдп дали некоја знае страна кај што може да се купува онлајн козметика од странство

На Barbie-mwa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Е нема врска,машките сакаат да се гушкаат многу,ама мислат дека ќе излезат лигуши :lol:

Инаку,можеби ти е таков карактерот едноставно,не си ти за тоа.Меѓутоа некогаш можеш да се потрудиш да гушнеш некој,или слично,посебно во потешки ситуации,да видиш колку е утешно тоа.Особено гушкај го дечко ти,ќе ти стане навика,нема да сакаш да му се тргнеш од прегратка :lol:

На Barbie-mwa му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.