Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. spanko

spanko Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    522
    нема да најдеш ништо што потполно ке ти ги држи градите во место (тоа само силиконските гради речиси воопшто не мрдаат), ама па немој ни push up градник да носиш така нема воопшто да се активираат градните мускули. Јас кога барав исто сакав да не ми скокаат градите ама па тоа е невозможно, горе доле секако ке одат ама па со обиен бебидол ке спречиш мрдање лево-десно. Најефтина варијанта имаш во џамбо 180 ден мислам беа... а малце поквалитетни во некоја од продавниците за долна облека земав околу 400 денари беше ама утепај ме не памтам која :worried: :)

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  2. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Може ли да се испита крв и мокрача за време на менструација?

Имам број од One , ќе одам надвор од државава ,дали без активација на роаминг ќе можам да пратам порака кога ќе пристигнам во државата во која одам на луѓе од таа држава ?
    (појаснување-пример : ако одам во Словенија кога ќе пристигнам таму дали ќе можам да им пратам порака на моите роднини словенци без да си активирам роаминг )

Кој автобус и во колку часот можам да го фатам од автобуската до Карпош 3?

Извинете малку претупив со прашањава :$

3. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Oд железничка до Карпош 3 ти одат 22, 21 и 7-ца (застанува на автобуската веднаш по железничка, таму стојат и другиве два). 22 и 7 се почести, на секои 15-ина минути, 21 е нешто поредок.

На kate-the-great му/ѝ се допаѓа ова.
  4. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Mокрача за време на менструација не може,крв може.

5. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Не, ќе чекаш да ти заврши, ;) .

6. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.130
    Не може и крв, чекај барем три дена откако ќе ти помине менструацијата. Кога би направила сега крвна слика ќе даде ниско железо, што не е реална состојба. А мокрача многу нормално дека не можеш ;)

На milky-candy и kate-the-great им се допаѓа ова.
  7. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Веќе подолго време дома кај мене се конзумира флаширана вода, негазирана...Е сега во дилема сум дали да престанеме да ја пиеме, бидејќи како прво има минерали во неа, кои можат да го нарушат електролитниот баланс во организмот, ако се пие многу вода, потоа прочитав дека ако се пијат лекови со минерална вода, не го даваат оптималното дејство во организмот :^) , а исто така во тие пластични шишиња, со месеци и месеци стои таа вода...Од друга страна пак, водава од чешма, не знам дали е баш добра опција и Бог знае што се нема во тие водоводни цевки??? :^) Сакам повеќе мислења да видам од вас за ова и да пишете вие какво искуство имате? Однапред фала :)

На katerina777 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. AngelGirl

AngelGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    78
    Девојки сакам да прашам каде можам да најдам дрес на Ливерпол или Англија и колку се движат цените од прилика ? :?:

9. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485

Во Аеродром. Кај Скопјанка, односно од страната на Скопјанка што гледа кон железничка, има згради слични по структура на Скопјанка. Тука има една продавница, само не знам како се вика. Ќе видиш кафичи, од лево е местото. :) За цените не знам.

На AngelGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Nightwalker

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Можам само да ти кажам за „одредени“ брендови, 15% од водата им е природни извори, а останатите 85% ги дополнуваат со истата вода од чешма што ја пиеме. Затоа, најубаво е да си купиш филтер, и во него да полниш вода од чешма. Така ќе ти се прочисти, ем ќе „отстои“ колку што ти сакаш. :)

Имаш и во ГТЦ на втор кат, продавница специјализирана за спортска опрема, и таму сигурно ќе најдеш асолни дресови. А во зависност од нивниот квалитет и „застареност“, се движат од 500 па нагоре... Се’ до некои 35-40 евра.

На AngelGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  11. katerina777

katerina777 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    32
    и кај нас дома долго време користиме флаширана вода и јас не би ја менувала зашто пред да почнеме да купуваме флаширана често знаеше да ме заболи стомак и да ми се повраќа благодарение на водата од чешма. и од кога сменивме немам никакков проблем така да ти препорачувам да продолжиш да си користиш флаширана.

На milky-candy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    560
    дали случајно се сеќава некоја кај можам да го најдам тоа клипчето со манекенката шо си ги искрши нозете на пистата, а не престана да се движи до крај???? разбравте за кое мислам????пред некое време го имаше секаде ;) :lol:

13. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    http://www.youtube.com/watch?v=olrFdFIweac Ова? :)

14. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Што и се дешава на манекенкава???
    Прв пат го глеам видеово... :tmi:

15. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    560
    штиклите и се мн високи, и кутрата неможи да се движи, а никако да се откажи :D

На ehrgeizig123 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Мислам дека се некој дефектни штикли или пак се разлабави штиклата, а како шо се и високи, кутрата се уби :(

17. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Да бидам поконкретна - пиеме вода Роса и Јана..Едната е хрватска, а другата српска...Поима немам дали се ок :^)

18. Nightwalker

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Уживај, во ред се. :)
    И пак ќе ти кажам, ако некогаш решиш да се откажеш од флаширана, имаш евтини филтри за обичната, кои се едноставни за употреба, а и доста корисни. :)

На milky-candy му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Фемина е навистина предобар форум кој помага при решавање на најразличен вид проблеми, споделување искуства и тн. Но зошто феминките во одреден број случаи одговараат со "Леле па какво е ова прашање" "Не сум Ванѓа па да ти одгоровам (а побаран е само совет)" "Па ова за тебе ли е проблем" "Не ми се верува што се ќе прочитам" "Разгледај малце низ форумот и ќе го најдеш одговорот (иако одговорот може да биде забутан помеѓу толку многу теми, а во една тема мозе да има по 1000 и нешто мислења" "Ае клуч, канта" и уште неколку....Зошто толкава ароганција?! Некои девојки едноставно брзо бараат одговори на прашања кои се можеби за вас смешни но за неа се можеби страшни!

На ladymilion и laf4eto им се допаѓа ова.
  20. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.315
    Допаѓања:
    430
    Глупо прашање знам, но може ли некој да ми каже каде да најдам пантенол и АД капки и колку пари се :?:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.