Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.454
    ^^^
    Во аптека, еве за Зегин конкретно знам дека има, а и другите ваљда....до 100 денари треба да се, за капките 70 ден мислам беа...

2. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Јадев чајна, ама беше отворена пред неколку дена, но цело време стоеше во фрижидер :^) Не можев да се воздржам кога ја видов, па си исеков 2-3 парчиња, така подебели :$ Рокот на употреба и е до ноември 2011, ама отворена стоеше во фрижидер..Има шанси да фатам труење? :worried:

3. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Нема гајле од неколку дена (да не се неколку недели), само не јади го првото делче најизложено што е на надворешни влијанија.

На milky-candy му/ѝ се допаѓа ова.
  4. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.796
    Допаѓања:
    18.595
    Имам комбинирана кожа на лицето,чини ли одвреме навреме да го чистам со алкохол?

5. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Алкохолот ја суши кожата и ја уништува природната микрофлора. Не знам од која причина сакаш да го чистиш лицето со алкохол, но не е баш препорачливо :^)

6. Devojche

Devojche Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2010
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    36

Па не би ти препорачала,алкохолот го суши лицето..подобро е со некој лосион за лице,или пак некое масло,бадемово,и сл. зависи што сакаш да постигнеш :)

7. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Кој автобус поминува на Партизански одреди, кај Алуминка, 5 или 15ка и која автобуска станица е најблиску за симнување? Во близина на - што? :?:

8. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    кај фабриката алумина поминува 5 ка ако мислиш за таму и дирекно пред фабриката застанува, ако мислиш за нешто друго објасни подетално ;)

9. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    мезанин ДТЦ Алуминка ? :(

10. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.483
    Луѓее сакам да прашам како вие би постапиле ако си поминете во училишниот хол и излезете надвор и некоја другарка ви вика "Што се правиш како да не ме гледаш??" и си иде??, а стварно не сте ја виделе... |(

На Ridis му/ѝ се допаѓа ова.
  11. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Има разлика Алуминка и Алумина :)
    Алумина е фабриката и до таму оди 5-ка, а Алуминка ти е трговски (колку што знам)
    Тебе ти треба авторбус кој поминува на партизанска. Мислам дека најдобро е да се симнеш една станица после лептокарија, ако одиш од центар накај Карпош.

И јас сум катастрофа со ориентација, ама мислам дека е вака!

12. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    ДТЦ Алуминка е трговскиот после Лептокарија, или поточно после општина Карпош, така да 15-ка (5-ка вртеше од кај Католичка нели?)

13. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Не се труди да и објаснуваш, остави ја да се олади :D

14. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    СДП кога имаме истоимен филм на книга.. што е подобро, да се прочита прво книгата па да се гледа филмот, или да се гледа филмот па да се чита книгата, или пак е сеедно?
    Слушам многу добри критики за филмот Notebook па сакам да го гледам, но ја немам читано книгата :)

15. Srculence--91

Srculence--91 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    52
    Јас мислам дека е подобро прво филмот да го гледаш, а потоа земи ја книгата ако сакаш и читај ја... Според мене повеќе ќе се разбере преку филм ;)

16. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.741
    Допаѓања:
    6.738
    Aх, пак јас со моите прашања и со мојов бокс. Знам досадна сум веќе амаа паа.. :$ Епа вака.. Веќе бев во неколку продавници за спортска опрема низ Скопјево, ама цените сите се движеа над 3000 за квалитетни кожни боксерски ракавици, а искрено јас толку пари немам, а и да ги имам со тешко срце ќе ги дадам. :D Сега гледав на некои страни на нетов за спортска опрема (во Скопје) ама ништо бре, цените се превисоки а тие што се поефтини, се од PVC материјал, скај или пак од некоја си неквалитетна кожа. Па сега да ве прашам.. Да не знаете каде има квалитетни кожни ракавици а да не се прескапи? На пример, да се движат од околу 2000 до најмногу 3000. :?:

17. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Во овој случај прво прочитај ја книгата па гледај го филмот за тоа што книгата е убава на свој начин, а филмот е прекрасен, исполнет со премногу емоции и можам да кажам повеќе ми со допадна филмот. Јас прво го гледав филмот па ја читав книгата и веќе знаев се што се случува и ми беше малку досадна

18. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.669
    Допаѓања:
    11.399
    Дечки,да ве прашам вака за еден мал совет :)
    Именден ми е во четврток,сакам да ги поканам најблиските другарки и другари да ги почестам,се на се околу 12-13 души,ама не знам каде...Тато вика ти одлучи си,а јас не можам.
    Сакам во кафич,ама се двоумам.Едни ми викаат именден дома се чека,други ми викаат поефтино ти излегува во кафич,вака мораш да спремаш...
    Вие што ме советувате,ако чекам дома што и како да направам?

19. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    И јас би ти предложила дома. Именден дома се чека и немора кој знае колку да спремаш. Ќе купиш само пиење нешто за мезе ти готово.

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  20. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    по која цена се продава новата книга на Игор Џамбазов девојки?

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.