Сакам да прашам...?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Hipica, Mar 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Ве молам дајте ми било каков одговор! Под голем стрес сум, една другарка сите ги окренува против мене!
    Се трудам да бидам силна, еве ми велат: секоја чест, што ја буташ така. Ама не е тоа тоа, многу сум нервозна, рацете ми се тресат додека пишувам, очите ми се насолзени!
    Кажете лек, како да се релаксирам, да го прекинам ли веднаш разговорот, да пуштам ли музика, ШТО ?!

2. FBI

FBI Популарен член

Па биди директна со другарка ти и прашај ја што ја мачи??? Мислам, не може да кажеш дека оваа девојка/девојче ти е другарка ;)
    Разговарај со неа, кажи и се’ што мислиш, а за другите да не ти е гајле. Оние кои те знаат и те ценат, нема да наседнат на ништо. Ова и не е толку голем проблем, за година-две ќе се смееш ;)
    Но, ако си ја сметала за блиска, те разбирам потполно.......

3. Avril.09

Avril.09 Популарен член

^Знам што и' е проблемот и верувај ми за ништо работа е! Не верува во нашето друштво, не верува во нас како другарки. Ја разоткрив пред сите. Еве се замолчи нешто. Ама секогаш сум ваква, кога се расправам со неа. Како да ми е страв од неа, ја чуствувам како многу злобна особа! Знам дека ќе се смеам FBI, најсвесна сум за тоа, и се тешам така, ама кажи ми сега што да правам со овој стрес. Како да се смирам?

4. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

е вакви "другарки" има колку да сакаш....и преку глава ми е од нив |(
    а нервозна претпоставувам дека си заради тоа шо не си очекувала од неа такво нешто...само во животот да знаеш дека секогаш ке те изненади тој најмалку шо очекуваш :)
    немаш потреба од толку нервоза,самата си наштетуваш...
    таа не ти е другарка,можеш само да ја избегнуваш...а за другите можам да кажам дека се личности со слаб карактер кои потпагаат под туго влијание...
    воопшто да не ти е гајле и за нив...биди си таква каква шо си! ;)
    релаксирај се малку,пушти музика,прошетај....пронајди си друго друштво :) таа не ти е вистинска пријателка
    и многу ретко разговарај со неа само кога е неизбежно :!:
    се надевам ти помогнав :)
    ако ти треба пак совет пиши лп :*

Avril.09 likes this.
  5. QueenB

QueenB Истакнат член

Види тука можи ќе ти помогни ова http://www.google.com/url?sa=t&sour...sg=AFQjCNHzK34X7py8UJv-KJE4sR5_UK4ikw&cad=rja

GirlLove likes this.
  6. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

СДП колку пари е ова [​IMG] по маркетиве во Скопје? :)

7. skyAngel

skyAngel Популарен член

Да ве прашам ...дали некој бил во хотел„Битола“ за да ми каже какви се собите , бидејќи на нет не можам да најдам слики. :^)

И уште едно прашање дали во рамстор на вториот кат каде што се продаваат прврзоци има некој приврзок од клубот Бостон или пак од Ливерпул ?

8. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Околу 150 денари.

9. milky-candy

milky-candy Нов член

Како ги ставате тие потписи како сликички? Посебно тие што се движат... :$ ?

10. baguf4e

baguf4e Популарен член

Пишува на википедија дека паранормал активити 2 трае 91 минута.
    Значи два пати го гледам филмот на 15-20 минути и нема никаков заплет и го исклучувам пошто ми станува досаден,ништо страшно во првите 45 минути...Кога се случува тој заплетот на филмот,нешто страшно да видам...Во 86тата минута? :^)

И морав да редактирам.Во соодветната тема не добив коментари за пудрава дали е добра и колку чини. :)

11. Sephora

Sephora Популарен член

Јас имам малку глупаво прашање ама не знам што да правам.
    Имам дома маица која ми ја даде бившиот дечко додека бевме заедно.
    Е сега стварно не знам дали да му ја вратам, и ако да, дали лично или преку другар?

12. jarec6

jarec6 Популарен член

Ако не сакаш да бидеш погрешно сфатена немој,нема потреба да ја враќаш

UbavkaBube likes this.
  13. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Сефора штом ти ја дал, немој да му ја враќаш. Остави ја или ако веќе не сакаш да ја имаш, едноставно фрли ја или подари ја.

14. macence85

macence85 Популарен член

Јас со маицата од мојот бивши вежбам.. :tmi: :$ . Се мислев шо да прам и јас ко тебе и тоа се одлучив.. :D Да ја вратев незнам како ќе ме сватеше, да ја фрлам некако ми беше шубе, а поклон ете не се подарувало. Така да остана фитнесот како опција.

15. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Или пак ако не сакаш да се присеќаш на него или ти буди лоши спомени, користи ја како бришка за подови, прозорци и мебел. :rofl:

Sephora likes this.
  16. karak

karak Популарен член

а зошто мора да ја фрлиш да ја вратиш. па тој поклон ти бил даден сигурно од срце, во моментите кога сте биле заедно. ако е негова а несакаш воопто да имаш ништо со него тогаш остави ја нека ти стои. Во принцип тоа што си го поминала неможе да се избрише ниту заборави така е и со поклоните мене ми е многу глупо и пред се детски ајде раскини и сега врати си се. Јас лично сите работи од бившиот си ги чувам не дека ми значат туку едноставно ми се подарени и не ги сваќам сентиментално туку ги гледам како секој друг нормален сувенир кој ми стои во соба.

17. Sephora

Sephora Популарен член

Тој мене ми ја врати марамата. :) Тоа ме задума пред се.
    Благодарам за одговорите.

18. jarec6

jarec6 Популарен член

Багувче пудрава чини најмногу до 360 денари(не ми текнува дали ја гледав 320,340 или 360)ама не е повеќе од тоа сигурно.Ја има во Јуник.Јас не сум ја користела можев само за ценава да ти помогнам

19. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Немам ојдено, ама од надворешна гледна точка според некоја моја проценка не би требало да се нешто посебно, ако те интересира за соби во Битола ти препорачвам да одиш во Капри или во Амбасадор.

skyAngel likes this.
  20. marama

marama Форумски идол

Зошто се премачкуваа обетките со безбоен лак? Знам некоја од вас пиша ама сега не ми текнува зошто? :$

Thread Status:
Not open for further replies.