Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    ^^ Девојки, фала ви многу, сакам уште да прашам кое Глисс го користите? Зашто јас имав темно црвено од роза и не беше нешто посебно. Знам дека има и розево шишенце, жолто и едно како сребрено? :^)

2. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    А колку пари е тоа глис? Јас иам долга коса, и сеа одкако ке ги одплетам плетенкице,, добро не баш сеа, за месец дена, да си купам и јас едно :wasntme:

3. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Зошто се почесто напнувате на форумов??? :^)
    оставете секој да си тера сопствен филм.... :D :D :D

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.865
    Допаѓања:
    163.476
    Лизалка,да не те плашам,ама од искуство со плетенките...кога ќе ја отплетеш ќе треба до пола да ја скратиш...а за искубани влакненца да не зборувам...убаво изгледаат,ама се страшно неисплатлива инвестиција и оштетување на косата...
    Глис жолтото мене многу ми помага за сува и оштетена коса,ако имаш мрсна коса,не ти препорачувам,уште повеќе ќе ти се мрси.

5. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    Абе знам ми имаат зборено за ова, ама пуста желба :tmi:
    се тешам тука една комшика имаше, и одкако ги отплете се и беше нормално, се надевам нема да треба премногу да ја скратам, си ја сакам косата :inlove:

6. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Жолто е моето со златно капаче. Некаде околу 180 денари е, зависи од кој маркет ќе го купиш,

7. LadyStyle

LadyStyle Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    121
    Да,жолтото е нај...ама се мрси косата и затоа ја си го ставам после миење на мокра коса и топ сум! ;)

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.865
    Допаѓања:
    163.476
    Мене пред години ми беше така исплетена,ми беше една педа над задникот долга.На одмор бев со плетенки,не можев убаво да ја исплакнам од солта,а и не можеш убаво да и ставиш регенератор,солта ми ја имаше разјадено на прамени каде што се прекршувала,па ја скратив речиси до рамена...Земи уште сега со глис прскај ја и негувај ја и вака.Со немасни продукти обавезно,особено вакви спрејови кои лесно се сушат,а хранат.Не знам дали ја миеш (зошто некои не ја мијат),ако ја миеш ставај и маска и држи ја по цел саат и заплакни после и да остане нешто,не е страшно.

9. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    Абе и мене ми дојде таа идеја на памет да ја негувам и вака, ама финтата е што мене не ми е плетена само мојата коса, со волница ми е правена, фактицки едно праменце коса го делам на три за плетенка и после на секое праменце му ставам по две линии такви како да ги кажам волница, и цела ми е таква... пробав само со мојата не ми се свигаше, вака со волница ми стои поубаво, и побујно... иначе дека волницата не смее да се суши со фен не знам зошто, не смеам да ја мијам често, само времето кога е сончево за да може брзо да се исуши зашо ке мувлоса :D :D , и ми рекоа да ја мијам со омекшивач за алишта и ја мијам со орнел... прво се чудев, ама после праев муабет и други што имаат плетенки со истиов третман се... па затоа не знам дали да и ставам зашо не знам дали би имало некоја функција... што се вика повеке е волница него ли коса... а врвовите фактички не ми се коса, волницата е малку продожена повеке од мојата коса, и доле ми се горени со упаљач, а врвот на мојата коса е негде изгубен погоре :)
    Компликациии |(

10. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Ќе одам до продавница и да ја замолам лолипоп да ми постира едно сликче од глис , да не го утнам :) Фала однапред .. Интересно ми изгледа а и викаш дека убаво мириса :)

11. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.666
    Допаѓања:
    11.392
    Дајте стварно слика и јас сакам да го видам и да го купам после од тедико ...

12. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Се надевам не си отишла се уште. Еве како изгледа, само моето е жолто. Мирисни ги сите имаат различни мириси

Прикачени фајлови:

• images.jpeg
      images.jpeg
      Големина на фајлот:
      2,3 KB
      Прегледи:
      31
  13. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Еве сега само да се облечам. Сите имаат исто дејство само различни мириси , така ? :) Фала ти многу :*

14. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Јас жолтото го користам. На нив пишува кое за што е. Има едно за сува и оштетена коса, друго за обоена, друго за долга и со метил. Околу 160 ден. е.

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.865
    Допаѓања:
    163.476
    Не и намената им е различна,за сува и оштетена,за сјај...и не знам другите за што беа...Ќе прочиташ на нив пишува.

16. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Немаат сите исто дејство. Ќе прочиташ на нив за што е. Има за сува коса, за метил, за обоена коса...

17. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    СДП дали убаво мириса парфемот од Авон на Рис Витерспун? Убав ли е или нешто просечно? И трае ли како оригиналите или е некој разреден?

18. LadyStyle

LadyStyle Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    121
    СДП зошто некои членови се револтираат од мислењата на другите кога не се упатени за нив и се лични мислења?

19. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    СДП што направи Ариел денеска? :)

20. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Можеби се пронаоѓаат и се чувствуваат навредени .. :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.