Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    ^^ Девојки, фала ви многу, сакам уште да прашам кое Глисс го користите? Зашто јас имав темно црвено од роза и не беше нешто посебно. Знам дека има и розево шишенце, жолто и едно како сребрено? :^)

2. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    А колку пари е тоа глис? Јас иам долга коса, и сеа одкако ке ги одплетам плетенкице,, добро не баш сеа, за месец дена, да си купам и јас едно :wasntme:

3. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Зошто се почесто напнувате на форумов??? :^)
    оставете секој да си тера сопствен филм.... :D :D :D

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.270
    Допаѓања:
    157.732
    Лизалка,да не те плашам,ама од искуство со плетенките...кога ќе ја отплетеш ќе треба до пола да ја скратиш...а за искубани влакненца да не зборувам...убаво изгледаат,ама се страшно неисплатлива инвестиција и оштетување на косата...
    Глис жолтото мене многу ми помага за сува и оштетена коса,ако имаш мрсна коса,не ти препорачувам,уште повеќе ќе ти се мрси.

5. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Абе знам ми имаат зборено за ова, ама пуста желба :tmi:
    се тешам тука една комшика имаше, и одкако ги отплете се и беше нормално, се надевам нема да треба премногу да ја скратам, си ја сакам косата :inlove:

6. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Жолто е моето со златно капаче. Некаде околу 180 денари е, зависи од кој маркет ќе го купиш,

7. LadyStyle

LadyStyle Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    121
    Да,жолтото е нај...ама се мрси косата и затоа ја си го ставам после миење на мокра коса и топ сум! ;)

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.270
    Допаѓања:
    157.732
    Мене пред години ми беше така исплетена,ми беше една педа над задникот долга.На одмор бев со плетенки,не можев убаво да ја исплакнам од солта,а и не можеш убаво да и ставиш регенератор,солта ми ја имаше разјадено на прамени каде што се прекршувала,па ја скратив речиси до рамена...Земи уште сега со глис прскај ја и негувај ја и вака.Со немасни продукти обавезно,особено вакви спрејови кои лесно се сушат,а хранат.Не знам дали ја миеш (зошто некои не ја мијат),ако ја миеш ставај и маска и држи ја по цел саат и заплакни после и да остане нешто,не е страшно.

9. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Абе и мене ми дојде таа идеја на памет да ја негувам и вака, ама финтата е што мене не ми е плетена само мојата коса, со волница ми е правена, фактицки едно праменце коса го делам на три за плетенка и после на секое праменце му ставам по две линии такви како да ги кажам волница, и цела ми е таква... пробав само со мојата не ми се свигаше, вака со волница ми стои поубаво, и побујно... иначе дека волницата не смее да се суши со фен не знам зошто, не смеам да ја мијам често, само времето кога е сончево за да може брзо да се исуши зашо ке мувлоса :D :D , и ми рекоа да ја мијам со омекшивач за алишта и ја мијам со орнел... прво се чудев, ама после праев муабет и други што имаат плетенки со истиов третман се... па затоа не знам дали да и ставам зашо не знам дали би имало некоја функција... што се вика повеке е волница него ли коса... а врвовите фактички не ми се коса, волницата е малку продожена повеке од мојата коса, и доле ми се горени со упаљач, а врвот на мојата коса е негде изгубен погоре :)
    Компликациии |(

10. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Ќе одам до продавница и да ја замолам лолипоп да ми постира едно сликче од глис , да не го утнам :) Фала однапред .. Интересно ми изгледа а и викаш дека убаво мириса :)

11. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.718
    Допаѓања:
    8.823
    Дајте стварно слика и јас сакам да го видам и да го купам после од тедико ...

12. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Се надевам не си отишла се уште. Еве како изгледа, само моето е жолто. Мирисни ги сите имаат различни мириси

Прикачени фајлови:

• images.jpeg
      images.jpeg
      Големина на фајлот:
      2,3 KB
      Прегледи:
      31
  13. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Еве сега само да се облечам. Сите имаат исто дејство само различни мириси , така ? :) Фала ти многу :*

14. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Јас жолтото го користам. На нив пишува кое за што е. Има едно за сува и оштетена коса, друго за обоена, друго за долга и со метил. Околу 160 ден. е.

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.270
    Допаѓања:
    157.732
    Не и намената им е различна,за сува и оштетена,за сјај...и не знам другите за што беа...Ќе прочиташ на нив пишува.

16. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Немаат сите исто дејство. Ќе прочиташ на нив за што е. Има за сува коса, за метил, за обоена коса...

17. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    СДП дали убаво мириса парфемот од Авон на Рис Витерспун? Убав ли е или нешто просечно? И трае ли како оригиналите или е некој разреден?

18. LadyStyle

LadyStyle Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    121
    СДП зошто некои членови се револтираат од мислењата на другите кога не се упатени за нив и се лични мислења?

19. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    СДП што направи Ариел денеска? :)

20. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Можеби се пронаоѓаат и се чувствуваат навредени .. :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.