1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    65
    Имам проблем со ноктиве-многу лесно ми се кршат :( малку ке ми потпораснат и одма ми се кршат некој лек?(освен тие специјалните лакови затоа што имам такви користено ама не ми помагаат баш :worried: )

2. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    пиј б комплекс околу 30 денари се, 30 апчиња не одат на рецепта. Резултати по 4-5 дена. Пробано од мене. прекинав да ги пијам 1 месец и повторно ми се кршат, утре ке си купам пак. :)

3. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    65
    Ти благодарам,еве од утре и јас :D

4. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Можно е. Една другарка таков фустан си шиеше само ја тераа да си купи нешто како пластична лента незнам точно како се вика, за да стои корсетот :D

5. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    74
    Девојки, има ли некоја тема каде што можам да прашам или да видам идеи за подарок за матура ?

6. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Како алуминиумската фолија, оваа што е за готвење сребренава, дали има случајно таква во златна боја, отпорна на висока температура?

7. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Мене од б-комплекс ми се отвара ненормален апетит :) само да споделам информација. Подобро види која храна содржи високи количини на б витамини и конзумирај. Исто и апчињата пивски квасец моооогу помагаат за изгледот и здравјето на косата и ноктите, ама исто, отвараат апетит

8. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    65
    ^ Работава напиј се апче ама после тоа 30 мин на кеј :D ти благодарам и на тебе ќе видам мене како ми делуваат ако е така ќе барам друго чаре :)

9. swetty

swetty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    25
    може кршливи да ти се и од лакот за нокти кој го користиш....јас сега брзо бев за надградба на нокти и ја прашав таа што ми ги праеше ноктите и ми рече можи да е од лакот зависи која марка лакови користиш а може да ти се кршливи и од често лакирање....практикувај поретко да се лакираш..а за лек може да се обидеш со надградба...јас откако ја ставив многу ми се поцврстии... :) поз...

10. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.386
    Допаѓања:
    10.714
    Добро има ли нешто полошо од стерометрија и глупавите геометриски фигури и нивниот скапан волумен и плоштина? :doh: Ништо не можам да сфатам.

11. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.283
    Има :P - двоен интеграл :D

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    65
    ееј па јас не користам многу лакови да не речам воопшто :$ освен овие што ете требаше да ми помогнат.А да планирав да одам на маникир за брзо време :) во секој случај ти благодарам и на тебе,позз :)

13. swetty

swetty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    25
    се надевам дека ке ти помогне одењето на козметичарр.... :) :) а имам слушнато дека лакот дава цврстина е сега колку е точно тоа незз.... сепак мислам дека надградбата ке ти ги зацврсти ноктитее и потоа ке немаш толку голем проблемм... :D :D

14. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.283
    Дали некои луѓе навистина не знаат како се прави Ред ајс ремовал па затоа така ги аплоадираат сликите, или повеќе си се допаѓаат со црвени очи? |(

Аман веќе од такви слики

15. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    Сдп дали има некоја девојка од Штип да ми каже кој е тој човекот кој прави чевли по нарачка и како му се движи цената ? Не сум сигурна дали беше од Штип, Имав читано овде некаде на форумов. Прошетав денеска низ Ск и воопшто немаше избор за чевли за матура. :worried:

16. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.979

Одговор од матурантка - јас најмногу би сакала пари. Нема утка со пари. Еднаш, одамна, листав некаде низ форумот и најдов таква тема - мислам дека е некаде кај општи дискусии. :)

17. Jasmin19

Jasmin19 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Сдп дали постои човек кој ќе сака да ти помогне кога ти е тешко?
    Сите си се отргнуваат,иако сакам да позборувам со некој.Тие пак што нема да се отргнат,ќе го искористат тоа што ке им го кажеш.
    Дали е во мене проблемот?
    Јас секогаш сум тука за сите кои имаат проблеми и искрено почнувам да мислам дека сум единствена таква личност :D Затоа на крај секогаш наседнувам.
    Би ми значело многу ако ми одговорите :)

18. unlucky

unlucky Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    80
    дали има некој начин да се избрише анкета на фб што ти си ја направил.. или некако да се тргне.. незнам ве молам за помош очајна сум.. итно ми е :(

19. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.235
    Допаѓања:
    48.494
    Дали може некој да ми каже кај е поточно улицата 50та дивизија? или пак институтот за јавно здравје кој се наоѓа на неа :) Знам само дека е во Центар и ништо повеќе :$

20. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Кога го читам твојот пост се пронаоѓам во него.И јас сум донекаде таква,за секого сум тука-а за мене никого :| Не проблемот не е во тебе,никако,проблемот е во луѓето,во тоа што се што прават го прават од интерес :( и се додека имаат некаква корист што е најжално. Незнаат да ценат !!!

На Jasmin19 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.