Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.418
    Фала мило ми помина стомакот,доста беше 5 саати болка ;) Фала у секој случај.Поздрав :*

2. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    супер е сексот....првите денови беше турбо :D сега малку под одмараме,така навечер само.... :$
    немате поима колку е добар сексот после долга разделба.... :inlove: :inlove: :inlove:

3. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    да го пратам и ја оној мојон у тугина ако не? :D :D
    Ма неее, нас и вака ни е добар

4. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    Девојки ај ве молам кој знае некој рецепт за прелив за салата? Ама да не е кислел или љут? Ако има по некоја од темиве на форумов дајте ми линкче, јас побарав ама не најдов :)

5. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.418
    Сакам да прашам дали некој ја има користено кремата за тело на азура и дали е добра? (излгеда како оние течните сапуни)

6. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Јас ја имам користено пудрата во прав и многу е убава и убаво мириса, би требало и кремата да е убава

7. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    [​IMG] Ако мислиш на ова Багуфче, убаво, многу убаво мириса, мене сите производи на фелче ми се топ. Ах, што си имам маана да ги менувам, едино тоа не сакам исто, козметики, шампони, никако.

СДП некој третман домашен за испукани пети? Многу ми се лом, се нервирам |( :(

8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699

Кате, ако имаш големи пуканици можеш да капеш восок од свеќа и помага многу. :)

9. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Кате моеш и да ги намачкаш со павловичева или било која крема , ќеси ќе ставиш и чорапи ќе облечеш . И така спиј .. убави ќе ти бидат сабајле :)

10. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    Ова е испробано и од моја страна, Па срц, пробај ама сепак резулат од само една вечер не очекувај ;)

11. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.515
    Допаѓања:
    27.301
    И од мене потврда за павловичевата, многу помага. Исто можеш утре да наполниш некој леѓен со топла вода и да ги оставиш стапалата малку да покиснат. Стави и сол во водата и ако имаш каменче за пети истругај ги убаво. Потоа намачкај ги со павличева, обуј чорапки и верувај со 2 вакви третмана ќе имаш мазни пети.

12. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Девојки верувајте, збеснувам кога ќе ми испукаат, а се сум пробала. Прееска ги стргугав, ги намачкав, еве вечерва, облеков чевли, дома ко ги слеков пак исто, болат дури. Ќе ставам пред спиење пак павловичева. Ама како ќе спијам со чорапи бре, жешко е :D Фала ви девојки мои, многу :*
    А вајлд мало, како со восок? :$ :)

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.870
    Допаѓања:
    163.504
    Кате,во топла вода ќе ставиш сол и сода бикарбона и купка,ќе ги откиснеш 15 мин.и ако си во можност да набавиш ренде за пети (има многу убаво во авон),после тоа пчелин восок или павловичева,ќе ги пикнеш во кеси и ќе облечеш чорапи.Нема утка...јас вака си ги средувам и стално ме зезаат дека ми се како на бебе или лупено младо компирче. :rofl:

14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Кате тоа е ако имаш големи пуканици, само ќе ја запалиш свеќата и ќе капеш восок во пукнатината и да постои малце. Потоа омекнува местото. Мајка ми има испукани пети многу и само вака прави, друкше никако не и поминуваат. А и мене знаат лом да ми се направат некогаш пошто и зиме и лете боса скитам низ куќа. :$

15. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    СДП дали ви се има случено кога ке легнете и во стомакот, во горниот дел да имате како отчукувања? Мене ми се случува коа ќе легнам и таму кај стомакот ми чука нешто, исто како срцето да ми чука, и ме фати страв сега не знам од што така? Ви се има ли случено вас? од што може да е? Не ме карајте ако има некоја ваква слична тема ама не знаев кај да пишам па затоа тука :$

16. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Ми се имам случено :lol: :lol: и то повеќе пати ама појма немам од што е,мислам дека не треба да се грижиш :)

17. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    И мене ова ми се случува.Ништо страшно.И кажав на мама и ми се изнасмеа :D

18. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    И јас и кажав ама нервозна е нешто и не ме рецна многу многу... мене веќе неколку дена така приметувам и се загрижив.. викате нормално е? :wasntme:

19. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.515
    Допаѓања:
    27.301
    Лижавче, оваа појава кај нас ја викаат ПАП. Многу луѓе што ги познавам имаат пап, и дечко ми има. Не би знаела многу да ти објаснам, само знам му се јавува на периоди пр. 1 годишно и неколку дена му чука. Пробај притисни се со раката на стомачето ако стварно осетиш нешто како срце биење мислам дека таа е дијагнозата. Не е ништо страшно, лекови за тоа нема, значи некоја природна појава. Дечко ми кога му се појавува така ми вели да го притиснам силно на стомак или да седнам врз него, демек така му поминувало. Имаше и еден лек со чаша некако се правеше, ама незнам точно ќе го прашам и ќе ти кажам

20. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    ама не стомакот доле, туку фактички под градите, во просторот што доаѓа како измегју градите тука баш на средина.. и го осекам само во легната положба...а што е тоа нешто како болест?? леле се исплашив сеа :(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.