Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. baby.90

baby.90 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    197
    Скоро и беше роденден и и купив парфем, затоа сега се мислам што. Другиве другарки запнале со собирање пари за алка, ланче, злато... Мене тоа и не ми прави некој кеиф.
    За роденден доби ташна, маичка и уште некои такви работи.
    Како и да е фала ви премногу! :*

2. The.Rainbow

The.Rainbow Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    32
    Сакам да прашам дали знаете колку пари е да се изнајми лимузина и од каде??? 8) 8) 8)

3. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Има кај нас во Штип еден човек, роднини сме,ама незнам точно за колку возе.

4. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
  5. vvendetta

vvendetta Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    14
    Сакам да прашам дали некој знае дали се пуштени средношколските стипендии?

6. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.283
    Девојки знае ли некоја да ми каже зошто кога постирам некој линк на коментар од Фб, не сака да ми го постира, туку не го покажува, ако сум пишала нешто стои само текстот без линкот, а ако ставам линк- не ни покажува дека имам коментирано :devil:

А ако постирам на ѕид немам проблем :wasntme:

Не знам како да го решам ова, а хендикеп ми е во дискусиите :tmi:

Помош :wasntme: :angel:

7. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
    Не знам , можеби е до фб .
    Кај мене веќе недела дена има проблем со пораките. Многу луѓе ми се пожалија дека ми пратиле порака, а јас ништо немам добиено. И обратно , сум пратила порака , но не стигнале.
    А исто и ако ми коментира некој или стисне лајк, морам да чекам некое време дури да се појави.
    Ме нервира многу ме нервира , а не знам како да го сменам , посебно кога очекував порака од една личност и сега не знам дали ми пишала или не !!! :@ :@

8. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    701
    СДП.. Какво искуство имате со кремите за самопотемнување и која е најдобра?
    Ми се смачи веке дракулскиот тен :D

9. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.283
    Jас имам негативно искуство- кремата како крема е добра, јас ја имав таа од Џонсон, и постепено темнееш за 2 дена, ама не дај боже да носиш нешто бело, облеката станува ужасно валкана, мислиш си се валкала во кал.

А кога ќе се искапиш кремата не паѓа рамномерно па кожата ти станува како, не дај Боже, да имаш витилиго- односно целата ти е шарена :( па треба ептен добро да се истриеш за да падне целата крема.

Јас се намачкав само еднаш и после непријаното искуство ја фрлив кремата- и од тогаш си одам на солариум :)

На Gaabbii му/ѝ се допаѓа ова.
  10. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Јас ја имам користено на Нивеа, и се согласувам со Сесилија, точно е тоа дека ако облечеш на пример нешто бело, останува бојата на облеката, а и тоа дека кога се бањаш нерамномерно паѓа бојата. Ама па не е многу страшно, само треба да пазиш и рамномерно да се мачкаш, и тоа е многу битно да не бидеш шарена.

11. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Еј! Како бе?! Јас пак имам многу добро искуство.
    Правилен пилинг и рамномерно мачкање навечер за да упие и се е во ред. Јас сум презадоволна со оние на Лореал или на Гарние, ама мислам тука на лосионот, односно млекото за самопотемнување.
    Имав и спреј Лореал, и изгледав ко некој да цртал графити на нозеве, не знаев убаво да го нанесам :tmi:

12. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    422
    И јас како Сесилија имам лошо искуство со крема за потемнување и тоа баш на Нивеа.
    Се трудев да ја нанесам секаде рамномерно , ама кога почна да паѓа е тука веќе не можеш ништо да направиш, триј се , прави што сакаш, флеки ке ти се познаваат
    јас не би користела повторно ваква крема

13. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.283
    Aбе јас како што кажав немав проблем да ја нанесам, рамномерно ми беше се- претходно правев исто пилинг.
    Јас имав проблем откако помина 1 ден, значи од кога облеков бело и после си дојдов дома и од памет се извадив кога го соблеков фустанчето :o .
    А после кога појдов да се капам- е тука беа сите перипетии :lol: - триј, триј а кожата шарена :devil:

Ваква крема повторно- никогаш.
    Ви викам право цело шише го џитнав во ѓубре, нејќев ни да го гледам повеќе :lol:

14. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    СДП зошто не се забрани отварање на нови теми од страна на нови членови?

На spanko и Srculence--91 им се допаѓа ова.
  15. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.796
    Допаѓања:
    18.592
    И јас имам позитивно искуство имам еден лосион од орифлејм,супер е ,а кога ќе почне со бањање да паѓа бојата само со мокар пешкир истријте се и цела боја одеднаш ќе падне и ќе бидете без флеки.

16. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    Не сакам да отворам нова тема ... затоа ке прашам овде па кој е расположен да ми одговори ке бидам благодарна ... ехх сега вака мислев дека ми е најдоблра другарка а неколку луѓе ми рекоа дека јадела говна за мене и јас седна и разговарав со неа ... и она сето тоа го негирасе и покрај тоа со луѓе на кои многу им верувам ми го рекоа тој јас сепак си останав со неа друграка ама и денес видов дека не е на многу добар пат тргната и дека крие од емне многу работи за кои и не сакам баш да знам ... хх сег сакам да прашам како да се оддалечам од неа ... не сум човек кој е ладно крвен сакам сама да свети дека не ја сакам во моја близина некој совет ?

17. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Па кога ќе те бара за нешто, ќе ја одбиваш. Ќе се договараш да излегуваш со други луѓе. И така ќе свати.

18. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    a na skolo lele za golem mal odmor ona e so meneee uffff ja mrazammmmmmm

19. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381

Абе Роуз, гледај сега. Никој не може да ти каже, што, како, не знаеме што карактер е девојчето. Можеби во моментот, со некоја твоја постапка си ја разочарала, па затоа таа го рекла тоа. Ама, веќе кога таа почнала по лош пат и крие работи од тебе, бегај! Таквите, не завршуваат добро. Викаш, ти не си ладнокрвна, тоа уште полошо е, може и тебе да те одвлечка ако продолжиш да се дружиш. Тргај си се со време од неа, ич нека не те боли уво за неа. Прво, скрати на муабет, таа ќе те праша нешто, ти само да/ не/ незнам/ не ме интересира. После, за излагање, еднаш - не можеш, два пати - не можеш, третиот пат, ако те праша што е работата, ќе си и кажеш дека не можеш да преминеш преку тоа што таа зборувала против тебе и што криела работи. И толку. Директно и в лице се работи тоа. Ладнокрвно. Ако влечкаш одоколу или пак ако си преќутуваш, верувај ми за тебе полошо ќе биде.
    Чунки не е само таа на светов и веков, па да не можеш да си најдеш полојални другарки. Ај сосреќа, па пиши што си направила. :)

На Rose96 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакав да прашам абе овој нашиов ќе иде на Евровизија што се случува ? :?:
    Ме мрзе да читам во темата за евровизија :lol:

Статус на темата: