Сакам да прашам...?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Hipica, Mar 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sesilija

sesilija Популарен член

Денес ми дојде, така да решив да си се почестам, а целулитчето го тепам полека но сигурно :)

Девојки бре, како да учам нешто што не ми се допаѓа- до сега се` учев со ќеиф, ама семестаров ме уништи, а последен ми е :| ?

2. 2468

2468 Популарен член

^ Сеси, кога станува збор за тапа материјал, помага само пишување на истиот. :)

sesilija likes this.
  3. sesilija

sesilija Популарен член

Јас никогаш ништо не подвлекувам не пак да запишувам, ама изгледа ќе морам ( ако имам време) ако не морам да се мотивирам од крајната цел, па да се сконцентирам на овие глупости, ако не сакам да си за*бам една голема шанса.

4. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Не зезај... :rofl: same here :rofl: :rofl: ....Кога веќе збориме за храна, мојов не го јаде мрсното од месото..она сланинчето, а јас го обожавам...и секогаш му го чистам секое парче мевце (кременадла, св.врат, ребренце..) па му го давам да јаде...абе живи комедии сме... :lol: Реков јас...понекогаш имам две деца :D

5. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Не сум во официјален брак али скоро цела година живеам со вереникот, и многу сум го размазила морам да кажам, а и неговите приметуваат.
    Мојов сарма не јаде ама затоа полнетите пиперки му ги чистам од лушпата, морам да го терам да јаде овошје и притоа го измијам и исчистам, најсмешно ми беше кога беше сезоната на калинки, ајде ќе јадеме и му носам чинија, калиника и нож а тој ме гледа и ми вели: “Ај молим те исчисти ми ја и извади ми ги само зрнцата“. Ме изнервира малце и одејки накај кујна ја сретнав мајка му, и и велам: “Не требало толку да го разгалуваш син ти, сега мене ме малтретира“. А таа мртва ладна „Не сум го разгалила јас толку ти го разгалуваш што го тинтраш толку“.
    Во последно време толку се внесе во глумењето детенце па дури и си се заебава на своја сметка, ќе влезе во вц, и од таму се дере: “Мацоооо готов сум, мацооо може да се бричам, а да се бањам може?“

А најмногу ме нервира кога го мрзи да се спрема и ќе ми рече „Ај одбери што да облечам“ и неколку минути после влегол во вц и бара помош окулу фризурата, јас некогаш немам време ни за себе али морам и „детулето“ да си го стокмам.

Кога ќе се најдам во ваквви ситуации некогаш се нервирам, но кога ќе размислам сфаќам дека уствари сме на некој начин зависни еден од друг, а и си се тренирам за кога ќе имам дете.

lolyta777 likes this.
  6. nena2010

nena2010 Форумски идол

Зашто не можам да ставам видео со Embed code. Веќе неколку дена ми го појавува ова ?

<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/P8nD2KB0a_E?fs=1&amp;hl=en_US&amp;rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/P8nD2KB0a_E?fs=1&amp;hl=en_US&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="390" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

7. maja8

maja8 Популарен член

Нена , не ти треба код, само copy-paste на линкот од Youtube и ќе се стави видеото :)

8. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Барата некој со темана Сонови?
    Ве молам - вие што се разбирате кажете ми за скалите и стаорците :)
    Тенкју
    :bow:

9. maja8

maja8 Популарен член

За скали имам слушнато, демек ако се качуваш нагоре било добро, значело успех, а ако се симнуваш надолу било лош знак. И сега се изнервирав затоа што и јас сонував, и тоа како се симнувам :devil:

LivingGlam likes this.
  10. crazylady

crazylady Форумски идол

http://www.riznica.com.mk/Sonovnik/bukva/%D0%A1

LivingGlam likes this.
  11. nena2010

nena2010 Форумски идол

маја и така пробувам ама излегува само линкот а го нема видеото :x

12. lunicka

lunicka Форумски идол

СДП предлог за подарок за матурска за девојчиња од блиска фамилија |(

13. nena2010

nena2010 Форумски идол

STEPENICE
    Vidjeti stepenice - mučit će vas teške brige. Silaziti niz stepenice - očekuje vas neka manja nesreća. Penjati se uz stepenice - konačno će prestati svađa u vašoj kući. Padati niz stepenice - očekuje vas propast ili bolest.

MIŠ
    Vidjeti miša - šteta u kući, dobitak u poslu. Slijepi miš - čuvajte se krađe. Bijeli miševi - velika sreća, dobra ženidba, udaja. Poljski miš - izdati će vas bliski prijatelj. Miš u klopci - nadjačati će te neprijatelja uz pomoć novog poslovnog partnera. Tjerati miševe - uzalud se nadate dobitku. Uloviti miša - sreća i veselje.

Овој соновник мене секогаш ми погодува!

LivingGlam likes this.
  14. slavica999

slavica999 Популарен член

ОООО душооо, па ти сеуште не си свесна што си правиш а кога ќе имате детенце не ти треба тренинг само јаки нерви - сериозно

15. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Фала на толкувањата, туку СДП дали ќе се најде некој што ќе толкува сонови во темата наменета за тоа? :D
    Онака целосно да ги толкува не само симболите туку и окружувањето и ситуацијата...
    Багуфче ја пукнавме кутрата, ни треба некој нов. Или на сите им здосадивме? :$

16. nena2010

nena2010 Форумски идол

Умре чичко Фројд !

17. happynessss

happynessss Истакнат член

СДП можно ли е денес да си одам порано дома ?

zhap4e likes this.
  18. zhap4e

zhap4e Форумски идол

^^^Јас те ослободувам чедо мое :) за другиве не знам. Ако нозете ти одат, во џеб имаш пари за до дома, чадор за сваки случај и можеш без работата :) слободно иначе најмалку уште едно вакво мислење добиј од претпоставениот твој.
    А, да и ако си одиш порано уживај во денот, пак и ако не си одиш,пак уживај де и искористи го до максимум, исцеди му ја крвта :)

19. Phyramide

Phyramide Популарен член

Ти не беше негде од Центар? До 1 ти е Гирадико отворено на ул. Македонија.
    Лесковачката на кеј шо ти ја спомнаа (ако се мислеше на таа).
    У Капиштец работи нон стоп у трговскиот тоа чудото со лиснато тесто, пици, и триста други вкусни и тазе глупости. Не знам како се вика, до бившо Зизи што се наоѓа. Ако не те мрзи да пешачиш едно 10ина минути :)
    За наредниот пат да си знаеш, знам дека касно палам ;) А ако се снајдеш со кола, трк до Фурна после 3, нема промашај тука! Највкусното и најавтентичното нешто во градот. Со лева рака на срце го кажувам ова, овај со десна де :D Поносна сум, мајке ми!

20. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Ејјј да, Гирадико не ми текна ич :D Ќе имам на ум за нареден пат. За Фурна многу имам слушано, ама никако да начекам момент

Thread Status:
Not open for further replies.