Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Ако не си сигурна 100% дека треба да му пишеш и се предомислуваш....може не заслужил. Или е знак дека не треба да пишеш. Верувам дека ако на некого вистински сакаш да пишеш, нема да се предомислуваш. Можеби. :)

На velesanka и marama им се допаѓа ова.
  2. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    Дали мислите дека некоја шијачка,ама да знае да шие убаво не некоја шо нема врска, ќе се нафати да ми сошие фустанче до 20ти мај ? :rofl:

3. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    мааа деколорант кај да најдам во ск?! -.-

4. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    421
    Имаш во било која парфимерија или поголема продавница за козметика

На Rock-a-Fella му/ѝ се допаѓа ова.
  5. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Купив пивски квасец од Виталиа,заради сувата коса и кожа и кршливите нокти што ме вадат од памет !
    Е сега,знам јас дека ќе имам апетит но јас сум позлобна од тоа искушение (можам да го контролирам)...Но моето прашање е дали директно од него ќе се дебелеам без да јадам многу или пак се дебелее од апетитот кој го ствара? Нз дали го разбравте моето фамозно прашање :?: :D

6. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    841
    Допаѓања:
    552
    се дебелее од апетитот кој го ствара :)

7. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Дечки дали е некаков знак на некоја болест или нешто зелена повраќаница? :worried: А ништо нејадено пред тоа.

8. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Ептен го отвара апетитот и јас пијам некое време од истите причини и by the way јадам ко луда :)

9. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932

Мене ми се случи така со Олигогалот. Се контролирав јадев исто како и пред тоа потполно, ама сепак се здебелив. |( А во нив има пивски квасец.

10. nice.girl9090

nice.girl9090 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    СДП дали и вечерва ке има нова емисија на идол , пошо пишува на страната на А1 за вечер во 21:45 , а не пишува дека е реприза од вчера....? :D

11. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    O o значи господин Кваско могуче е да ме прошири во и онака широките облини :D .
    Ама нека е,не јадам леб ниту пак тестенини,ништо од тоа.
    Ќе си го пијам неколку дена и ќе го мавнам низ прозор. :D
    А,на него пишува За здравје и УБАВИНА.Пих какви убавини ќе бидат тие,да се тркалам по улиците ко слонче во кал :D

12. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    СДП дали може да влезам во државна квота на економски ако прва година сум била мн добра, а втора и трета одлична...и 4та здравје боже одлична да поминам :) ...или џабе си се мачам јас со школово за оцени..стресови и тепања за оцени? :sweat:

13. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Јас мислам дека индивидуално е то, дека нема ист ефект кај сите. Има 3 месеци негде кај што пијам пивски квасец, и не сум здебелена а апетит имам како и секогаш, ама незнам оти ми се чини
    задникот
    ко да ми подпорасна ама не се жалам на то :D :D

14. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    имаш шанси да влезеш, ама не сум сигурна дали во државна квота или кофинансирање. Инаку реално имаш шанси. Еден мој школски исто како тебе беше со успехот, во првиот уписен рок не влезе, но во вториот влезе.

На passion.for.fashion му/ѝ се допаѓа ова.
  15. nice.girl9090

nice.girl9090 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69

Не може никој да ти каже дали можеш да влезеш или не, тоа најмногу зависи од смерот на кој ке конкурираш т.е. од успехот и на другите студенти кои конкурирале на тој смер...Ако мислеше на државен на економски во ск конкуренцијата овде е многу голема...Сестра ми со 93 бода( сите четири год во средно сите 5ки, и на матура исто само една 4ка имаше) па не успеа да влезе во државна на финансиски менаџмент додека на друг смер влезе...Не се знае ништо овде.Најдобро ти е да ги пратиш квотите секоја год. за секој смер за отприлика да имаш слика дали би имала можност да бидеш примена кога ке се запишуваш.Позз

16. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Сакам да прашам дали Билче ни ги чита пријавените пораки?
    Добив несоодветна порака од Rock-a-fella, во која ми се закануваше дека јавно ќе ме понижи.
    :^)

17. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.076
    Мислам дека нема шанси да влезеш со таков просек на финансиски менаџмент и на е-бизнис, на маркетинг можеби и на општ менаџмент... зборам за во државна квота. Фаќај си врски уште сеа ако сакаш да си во државна :!:
    Ова за вториот рок да ти кажам дека шансите се многу мали, ретко кога има слободно места на економски во втор рок, така да не рачунај и на тоа :|

18. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    Да, мислев за државниов во Ск...а за финансиски менаџмент знам дека има голема конкуренција...сите сакаат на тој смер да идат...ако не прва година да идам на друг смер и да си влезам во државна квота каде што има помалце конкуренција, па после ќе си се префрлам на финансиски . А како да ги пратам квотите? има нешто на интернет или треба таму да отидам? :)

19. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Пријави кај Билката по лп.

20. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Каде има продажен салон на Гонитекс по градов? Им ја гледав веб страната и само слики има |( Посебно ме интересира Карпош, Капиштец или Буњаковец дали има...Сакам сет пешкири да си купам, розеви...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.