Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Баааааа, може, може! ;) Темата ми отиде јабана, не за џабе се мислев толку време дали да ја окачам, имав чудно чувство дека ќе се развие во bloodbath :lol: Добро, нема више играње.

СДП дали има гужва во Охрид? :^)

2. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.626
    Допаѓања:
    201.979

Според мене нема.. барем не како што знаело да биде порано во овој период, можеби заради времето, можеби заради нешто друго. Ама јас само викендов бев таму - и празно како за викенд, ама навечер е гужва. Ама мислам дека Хипи може повеќе да ти каже за тоа ;)

3. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    според моите сознанија нема гужва.....Охриѓани многу ве сакам и почитувам, ама сте го претерале бе со цениве оваа година навистина сте претерале....знам сакате да заработите ама не го бива, за истите пари на море се иде....мислам дека тоа е причината што охрид сеуште е полупразен :D :D :D

4. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    да јас имам слушнато....т.е. имавме дома едно растение со некои плодови како црни топчиња, тоа било крмас или крмос незнам како го викаа....за маснотии мислам дека го пиеа....ама тоа беше пред неколку години....значи има луѓе што дома одгледвуваат можеш да се распрашаш да не има некој во бавчи и градини, како цвеќе е тоа.....а би требало и во билна аптека да има семе од ова растение пошто како лек се користи :)

5. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.072
    Мислиш на КРМЕЗ..знам какво е растението..Побарај го има по дворови..Прашај некој познат ако има да ти даде..Од бобинките се стават во ракија да постојат треба и се пие по малку, добро било за циркулација и јакнење на крв.

6. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Мислиш на КРМЕЗ..знам какво е растението..Побарај го има по дворови..Прашај некој познат ако има да ти даде..Од бобинките се стават во ракија да постојат треба и се пие по малку, добро било за циркулација и јакнење на крв.[/quote]

Фала Julie77 баш на тоа растение и мислев и за таа намена и било.Инаку како што се информирав по странициве плодот е во вид на црвени зрнца и е еден јак плод за покачување на имунитетот,за циркулација на крвта и многу други работи.А истиот можел да се набави по пазарите и како што велиш ти по дворовите .Па утре ќе мора да се впуштам по потрага на истиот.Луѓето од страна поиформирани од нас..кој сме го имале во близина а не знаеме да го искористиме благодетот на истиот.Фала ти душо и тебе Go-Girl за инфо. поздрав до вас

7. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Sakam da prasam dali nekoj ja ima citano 100 potezi so cetka pred spienje,dali e interesna za citanje?Pisav i na soodvetna tema za knigi ama nikoj ne mi odovori... :( :D pozdrav za site :*

8. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    Што ќе беше то 100 протези? :D А и да ти кажам срц ја немам читано само насловот ме насмеа :lol:

9. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    abe neznam moze i greska da sum so naslovot ama mislam deka taka se vikase :^) :lol: planiram da ja zemam pa ako ima nekoj sto ja znae da mi kazese nekoja kritika...

10. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Едно проблемчее си направив..
    Сакав да постирам слика и држев алт и цтрл и нешто стиснав од тастатурата погрешка и феминка ми се намали од страните (лево и десно) и сега неможам никако да си ја вратам во нормала.. :worried:
    СДП знае ли некој како да ја вратам во целосна димензија?

11. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    ^Не знам што стиснав, ама пред некој ден мене ми се зголеми и стиснав Ф11 за да ја вратам, ама за намалена не знам дали е истото :^) пробај на тоа стисни да не се врати.

12. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    22
    Сакам да прашам дали некој знае, дали стварно кремите за самопотемнување содржат канцерогени средства и не се толку корисни и плус оставаат флеки..?
    Благодарам однапред! ;)

13. shila

shila Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    па јас мислам дека не оставаат флеки зашто другарками користеше за матурската и баш добро изгледаше вечерта (како да била 10дена на одмор ;) ) но си имаше мака да ја отстрани кремата...

14. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Не Лукс пробав ама тоа горе го нема тие дадотека,уредување,поглед ..

15. shila

shila Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0

па јас мислам дека не оставаат флеки зашто другарками користеше за матурската и баш добро изгледаше вечерта (како да била 10дена на одмор ;) ) но си имаше мака да ја отстрани кремата...

16. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Леле анни не знам како да ти помогнам ништо не ми паѓат на памет сега.
    Ја врати сега назад во нормала?

17. shila

shila Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    сакам да ве прашам т.е барам помооооооош.....на дечко ми сега скоро му е роднеден и незнам каков подарко да му купам т.е како да го изненадам :$

18. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Шила секој има различен вкус, купи му нешто што му се допаѓа, на пример ако ти спомнал нешто или одамна го посакува. :) Можеш омиленото цеде со музика или ти да му го снимиш да му направиш компилација. :music: Има многу примери, можеш некој парфем или часовник или пак обично ланче бижутерија пример со вашите иницијали.И мал да биде ама искрен и од срце.

19. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    22
    А да пробаш вака. Стисни ctrl и после со топчето на маусот оди нагоре и мислам дека ќе се зголеми. Мене еднаш така ми се случи со фб и еден другар ми кажа вака, напраив и се врати во нормала :)
    Среќно! ;)

20. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.436
    Допаѓања:
    5.396
    можеш со торта во форма на срце и напишан некој ваш стих, нешто слатко пратено по брза пошта ..........

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.