Сакам да прашам...?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Hipica, Mar 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

СДП само кај мене ли несака сега да отвара песни на јутјуб?леле ме нервира..

2. Lov3

Lov3 Популарен член

Ќе помине... како што рекле: "Свако чудо за три дана!"
    Пробај да разговараш со нив. Со една по една. Речи им да те исслушаат до крај и кажи им се што ти лежи на душа. Прво разговарај со Марија, а потоа со Ивана. Кажи им дека тебе ти е многу тешко и дека сакаш пак да сте пријателки. Пробај разговарај со нив, па пиши што ќе направиш. Со среќа, и те молам, намали со дијазепамот. ;) :lol:
    Во меѓувреме, пробај најди си нови другарки, започнувај нови пријателства, немој сама да седиш дома и да се дуеш со дијазепами. :* :hai:

3. interesna

interesna Популарен член

тие што се на ВИП ве молам кодот за сокривање на број? Фала однапред!

4. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

#31#

5. mims-89

mims-89 Форумски идол

Да носам сандали вечер или рано е :D

6. marama

marama Форумски идол

Мимс почнааа жениве да носат. Па и подобро сандали да носиш него ли чизми.

mims-89 likes this.
  7. wings

wings Популарен член

Мислам дека е сепак рано за сандали(навечер е сеуште ладно) а касно пак за чизми. Најдобра опција во овој преоден период се салонките, еве попролетна варијанта оние напред со отворен дел ;)

mims-89 likes this.
  8. yawn

yawn Истакнат член

Jас ќе облекувам вечер сини сандали, па санта лед се сторила :lol:

mims-89 likes this.
  9. spanko

spanko Истакнат член

Каде се може да најдам ролери низ градов (освен кај гимназијата јбт, доле во гтц од страна на кеј и саломон) и дали постои некоја марка на ролери на 'R' (не roces)???

10. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Драги феминки, итно ми треба вашата помош инаку... ;( ;( ;( не знам каде да го сместам ова прашање па ајде нека биде тука...значи во премногу голема депресија сум и мн ми е лосо, ми иде да се самоубијам, буквално. нема веке за што да се радувам...ја изгубив мојата најнајнајверна другарка, без да бидам свесна за тоа. Ќе би ја раскажам приказната во кратки црти и секако со изменетти имиња. Значи вава
    Си бевме ние три другарки Марија, Христина и Ивана и секогаш бевме неразделни иако Христина т.е јас и Марија беа каде каде поблиски и сакани една од друга. И еден ден Марија и Ивана се скара, и тогаш Марија си најде ново друштво, па јас останав со Ивана, но никогаш и не ја заборавив или предадов Марија. И Марија почна да ми збори дека мене Ивана само ме користи, т.е до некаде и вистина е...Ама јас пред цел клас ја бранев Ивана бидејки мн ја сакам, со сите се искарав поради неа...и сега дознавам дека вцера она и се јавила на Марија и и рекла да поцнат они две од ново, а мене да ме сутнат, значи тие две се караа се оговараа и се..а јас недолжна останав напуштена. Криво ми е што Ивана денес пред мене ја оговараше Марија а псле се гускааа како најсестри а јас која највеке ја сакам Марија, сум сега злобната. искористувацката и исмеаната ;( Знам дека не вреди да плачам и дека Марија ако ми е вистринска, немаше да дозволи да ја свртат против мене,ама не можам, почнав да крадам диазепам од баба и така...ве молам помогнете ми бидејќи, не знам уништена сум, вие сте ми единствена надеж девојки...

11. MacaLove

MacaLove Популарен член

Во иста ситуација бев.
    Само не претерував вака.Ќе ти кажам една работа, за другарки ама ИЧ да не му се секираш,ИЧ.
    Ако ја оговарала неа со тебе,те оговара и тебе со неа,така да си знаеш.
    Не ти се вистински другарки,затоа не липај и не пишти,туку почни да се дружиш со други деца.Кај и да е,ќе почнеш без нив.
    И сигурна сум дека они не жалат како ти во моментов,туку те исмејуваат.
    Затоа ај глава горе,и остај дијазепамите и напиј се сокче.

sleepingbeauty likes this.
  12. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Во орка во гтц има, има и на друго место во гтц, не ми текнува моментално на името на продавнцата, долу на приземје, спроти зегин

spanko likes this.
  13. mime87

mime87 Популарен член

девојки денес имав неколку стресови еден по друг и имам ужасна болка во желудникот неможам да станам од кревет ве молам кажете што да се напијам бледа сум како безживотна неможајм да издржам

14. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Слушај...колку што за другарки имам плачено никој друг нема.
    Али тоа е бев дете. Ќе ти дадам еден совет батали ги..крени главата и не им обрнувај внимание. Они ќе почнат да зборат за тебе ваква си била таква си била...батали и тоа, еден ден ќе се смееш на ова :)

sleepingbeauty likes this.
  15. k.i.m

k.i.m Популарен член

Само една страна поназад...

16. Abeja

Abeja Популарен член

Ма удри бригу на весеље ;)
    Уште си млада и нормално дека ќе учиш од сопствените грешки. Не постои без резервно верен пријател. Но ете се дружиме, забавуваме, стекнуваме пријателства. Ќе најдеш други другарки, ич да не се секираш за овие, тие пак ќе се скараат и оговараат меѓу себе, верувај ми. Но ти немој да бидеш таа која ќе им прости и ќе биде старата најдобра нивна другарка. Немој да паѓаш пак во истата замка, игнорирај ги, не им давај до знаење дека те повредуваат. И јас имав две најдобри другарки при крај на средно се разидовме, во моменти во кои најмалку очекував видов која каква е, но сеуште ме боли тоа што без кавга се оддалечивме и што едната не ме викна на свадба а уште зборувавме не бевме скарани, ама тоа е животот. Јас имам други пријатели, од факултет, од работа, контактираме. Не е крај на светот но ниту на животот. Немој да си се глупирала уште сега со такви јаки лекови. Да ми беше сега пред мене ќе ти опрчев еден шамар, не од омраза туку љубов и грижа како повозрасна. Се пие ли дијазепам за такви глупости на твоите години.Освести се. За такви глупачи не вреди да си расипуваш здравје. Сигурна сум дека постојат девојчиња па и машки кои сакаат да се дружат со тебе.
    Уживај во животот!

sleepingbeauty and crazylady like this.
  17. mia9184

mia9184 Истакнат член

Сдп која е песната што е хит на денот на буба мара радио?

18. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Кај е темата каде што може да се опишеме себе си ???

19. k.i.m

k.i.m Популарен член

20. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Имаш право, но си почувствувала ли некад како е да влезеш во класот и сите те буљаат и мислат дека си којзнае колку злобна и сама, а уствари нема везе...јас после се ги сакам, посебно Марија и нема да можам да поднесам секој ден да се игнорираме...

Thread Status:
Not open for further replies.