Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    46

еееј ми се има случено многу пати....многу е страшноооо...онака, скокаш од кревет како без здив...иако е темно уште повеќе ти се стемнува на момент и мислиш дека неможеш да дишеш...леле многу е гадно...стварно незнам што е...мислев дека само на мене ми се случува :( :( :( што е тоа?

2. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Не знам знам само дека трет пат ми се деси у рок од еден месец, пред тоа не ми се дешаваше и мн е гадно... ми идеше да заплачам, секакви мисли ми надојдоа во глава.... едвај накај 6, надвор бел ден беше кога заспав :worried:

3. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    46

леле.... :( .. мене кога ми се деси прв пат мислев дека умирам...онака без воздух дека останав...ме пресече нешто...оф... може е од умор... незнам :(

4. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.072
    Не знам знам само дека трет пат ми се деси у рок од еден месец, пред тоа не ми се дешаваше и мн е гадно... ми идеше да заплачам, секакви мисли ми надојдоа во глава.... едвај накај 6, надвор бел ден беше кога заспав :worried:[/quote]

леле.... :( .. мене кога ми се деси прв пат мислев дека умирам...онака без воздух дека останав...ме пресече нешто...оф... може е од умор... незнам :([/quote]
    Samo opustete se, toa e mal napad na panika koj pominuva..Moze da vi e i od toploto vreme sega e zaguslivo i nema dovolno kislorod..Ne mislete na toa legnete si i zatvorete ocinjata mislete na nesto ubavo..Sorry za latinicata ama nabrzina zemav da pisuvam

5. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    мањак сум за долна облека ...невиден
    посебно подвезици
    а чорапчиња знам да си носам дури и под фармерки и тренерки ...зашто просто ги обожавам и прават за се чуствувам женствено :) :lol: корсети исто така многу имам и често ги носам и нив кога за мое кога за задоволство на дечко ми
    и ете нешто ми фали во цела "колекција" ракавици убави со чипка или нешто интересно да будат еротика :inlove:
    ако има некој да знае каде може да се најдат во Битола ќе ве молам кажете ...однапред благодарам

6. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Па баш кога ќе ги затворам очите како нешто дса ме турка, леле не знам како да објаснам... како некоја стрела од стомакот да ми поминува нагоре, и пред да стигне дпо целта не можам ме стресува и отварам очи, ептен е за никаде :worried:

7. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.631
    Допаѓања:
    201.991
    СДП девојки ако некоја точно знае може да ми каже како е работното време на женски пазар? Да знам кога да отидам, слушнав дека работат од 11-16, дали е точно?

8. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
    Па мислам дека работат и покасно од 16 часот, меѓутоа ако располагаш со време оди си порано не чекај да помине 16 часот :)

9. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.631
    Допаѓања:
    201.991
    ^^Фала многу ;) па ќе видам некој ден кога ќе сум послободна да поминам :)

10. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    СДП што и е на Шерил Кол што е во болница?
    и
    СДП има ли некој на форумот што е од Валандово?

11. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Била на патување и се заразила со маларија мислам дека , и тоа најлошиот тип на болеста .

12. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    СДП каде можам да најдам Карелиа слимс????????
    Изгубив на кладба и нигде не можам да најдам да купам.. дај кажете некое место во ск ама сигурно да ги има да не акам за џабе :lol: :lol:

13. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    СДП знае ли некој да ми даде линк да видам ми треба убава врата за гаража па да рзгледам.... :?:

14. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Анннни бре ти синоќа и вратата на гаражата да не ја сокрши? :D :D Се шалам, незнам таква страна sorry што не сум од помош

15. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    ха ха :rofl: :rofl: :rofl: не не не....помери се од место уште тоа ми требаше,ми треба дека ќе ја мнеуваме вратата па да најдиме некоја убава сега :*

16. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    339
  17. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
  18. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    46
    луѓе бе пааааааа.... :( сакам да прашам дали некој знае како се вика една песна... турски (мислам дека) женски вокал е али песната е во некој си dance стил, често ја пуштаат на антена... знае ли некој за која песна станува збор???? Благодарам однапред :(

19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.288
    Допаѓања:
    158.027
    Сдп...познато ми е дека држењето на лаптоп во скут кај мажите предизвикува неплодност заради зголемување на температурата која влијае на плодноста...никаде на интернетов не најдов каков ефект има врз жените...дали знае некој нешто за ова?Имам глупа навика да лежам во кревет со лаптопот во скут...и се повеќе шубе ме фаќа,па уште мајка ми кога ќе ми викне,ме јаде јанѕа...

20. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    ^Лилит јас за ова прв пат слушам , не знаев, сега ме замисли, и јас имам навика да седам со него во скут, дали легната, дали седната.Па некој знае?
    Сега и мене шубе ме фати , а сум заприметила топло испушта и кога ќе станам нозете ми горат од топлина.
    (најдобар начин за топлење во зима е со него во скут :D )
    Ако некој знае нека каже навистина ме интересира :^)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.